Jooooooooooooo da bar...
Budem javio odmah bez brige...
Printable View
Da se javim, vraćene mi 2 blastociste, doktro mi rekao da moram vaditi betu tek 16 dan. To mi se čini malo daleko, nestrpljiva sam. Po Vama što se ne bi ranije vidjelo?
bab, maco :-D:-D:-D
Sveta Kata velike bete na vrata!:yes:
~~~~~~~~~~~svim curama za velike bete danas.
Bab bravo za duplanje.čestitam.
maco veeeliki kisss
bab bravo na duplanju
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, Bab!!! super beta!!!!
maco, i tebi bravo za duplanje!!!
M@tt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za popodne!!!
Bab :-D napisah ti ja jučer da ti već jesi trudnica, od srca ti čestitam na lijepom duplanju, sad mrvu odahni i uživaj trudnice! :-*
Matt,kao što su curke rekle već plusić je plusić, sad samo puno ~~~~~~~~~~ za lijepi broj :)
Bab cestitam od srca:-D:-D:-D Zelim ti urednu i skolsku trudnocu
Cure čestitam!
Bab beta ti je babastična :) !!!!!
Bab, beta se školski duplira, jeeeeeee :-D!!! Držim palčeve za dalje, ali početak... početak je GENIJALAN :)!!! ČESTITAM!!!!
Bab SUPER za lijepo duplanje!!!! :-D :-D:-D
M@tt ~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu betu !!!
bab,čestitam !!!! :-D :-D
m@tt za betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bab čestitam, nakon tolike muke , zaista si zaslužila sreću! mogu misliti kako ti je! ne vjeruješ garant..
M@tt sretno ! mislim na vas !
ja sam danas došla s punkcije imamo 5js..još malo i ja sam čekalica bete..
Beta 51,3!!! :( :( :(
Šta to znači? Zvao odmah dr. L. i rekao neka nastavimo s terapijom i neka ponovimo betu u utorak tek. Ne znam, sve me strah.... :( Draga je u komi.. :(
..mislim da si ovdje svi priželjkuju takvu (ne)komu... :-D sve je ok...samo nek nastavi rasti...
M@tt takva nije sigurno od Brevactida, nešto se znači uhvatilo, koji vam je danas ono dan od transfera? Šaljem ~~~~~~~~~~~~ za iduću betu!!!!
M@tt nadam se da će se u ponedjeljak više nego poduplat, imali smo ovdje i manjih beta i danas lijepih trudnica
M@tt slusaj cure,to sto je ona sad pocetno mala nije toliko vazno,vazno je duplanje..Pa nitko nije zakonom zabranio
da si za dusu izvadite betu vec u ponedjeljak.A onda i u utorak za doktora.Bit ce to sve dobro!!!!:-)
M@tt daj malo optimizma, beta je ok, puno~~~~~~~~~~~~~~~da naraste do utorka.
Bab, maca čestitam, super
:klap:
M@tt, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz petnih žila za lijepo duplanje.
Dobro ti kažu cure, ima brdo trudnoća koje su startale sa malim beticama...zato zagrli dragu i glavu gore, nije ništa još gotovo :)
Sretno M@tt!!!~~~~
Bab, draga, prekrasna beta :-D :-D, i evo ti još brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za urednu trudnoću ( samo takvu trudnoću i zaslužuješ nakon svega)
M@t, i vama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ljepu brojčicu u ponedjeljak i utorak, neka vam vrati osmjeh na lice, i skine zabrinutost!!!
I svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bab bravo!!! Bravo!!!! Bravo!!!
Maco, Bab čestitke :-)
M@tt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje
Bab,to je to!!!
Čestitam draga od srca tebi i tvom dragom!!!
Postat ćeš mama :-D:-D:-D:sing::preskaceuze:
M@t, brojčica je mala, ali nije to važno, najvažnije je duplanje! Zato samo sad pozitiva i lijepe misli, a u ponedjeljak i utorak ponavljajte betu! Prvu zbog sebe, drugu zbog dr.! Zato vam šaljem puno toplih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
M@tt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za pravilno duplanje do ponedjeljka,bice to sve super:yes:
Ah cure moje, ja se cijeli dan samo smjeskam i ne vjerujem.
Puunooo hvala svima na cestitkama :-)
M@tt ~~~~~~~~~ da se beta u ponedjeljak podupla.