Tek sad vidim poruku o kopru. Se isplati tamo kupovati?
Znam za tu ljekarnu, isla sam jednom tamo uzeti nekome lijek. U centru na trgu je ova bila.
Koliko si cekala da dode u ljekarnu? Ili imaju uvijek sve?
Printable View
Tek sad vidim poruku o kopru. Se isplati tamo kupovati?
Znam za tu ljekarnu, isla sam jednom tamo uzeti nekome lijek. U centru na trgu je ova bila.
Koliko si cekala da dode u ljekarnu? Ili imaju uvijek sve?
Ja sam nazvala da provijerim pa su mi naručili puregon jer ga nisu imali. Vodi računa da moraš naglasiti da ti treba i pen ako ga ne uspiješ posuditi negdje.
Razlika je bila osjetna. Ne sjećam se točno ali npr elonva je puno jeftinija.
Potrazi na temi gdje su lijekovi najjeftiniji tamo se pisalo o razlikama u cijenama.
I da to je ta ljekarna i radi i nedjeljom ujutro
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Ako nemaju u toj ljekarni lijek povući će iz neke druge. Uglavnom dogovorili smo mailom kada dolazimo i bilo je spremno. Nismo morali ni kaparu nositi kako su neke cure pisale da moraju.
Ako imas vise folikula svakako uzmi opcu anesteziju.
Naime nije isto punktirat 5-6 folikula ili vise od 20....
Naime probala tamo jedno i drugo i potpisujem za opcu anesteziju. Suradjuju sa divnim anesteziologom.
Doktor preporucuje lokalnu, ali to je vise radi toga sto anesteziolog nije u klinici nego moraju dogovarat unaprijed.
Hvala vam cure na savjetima.
Najprije da dođem do te faze razmišljanja o anesteziji, Bože daj ovaj mjesec.
Sutra ću sve znati... baš sam uzbuđena :)
Sretno :)
kad vec sigurno imas nalaze blizu, koji je tvoj nivo prolaktina?
meni se cini da je moj prenizak. niti sam lezala, niti bila skulirana (jer je neka glupa muzika bila u labosu i vec mi je bio bad koliko kasnim na posao), a i baš me ubola jako sa iglom da sam i zajaukala, a on samo 180.
Maritas,
Hvala.
Moj prolaktin je bio nešto malo povišen, mislim da je ref.granica bila 490, a meni je bio 530.
Za to me je i doktor R pitao pa sam mu rekla da niti sam sjedila ili ležala, nego s vrata i odmah na vađenje krvi. A i to mi je bila prva pretraga pa je možda i stres odradio svoje budući da ga još i zovu "hormon stresa".
Nisam stručna da ti odgovorim zašto je tebi tako nizak...a možda je i ok da je niži, nezz...
Pozdrav cure,
Evo da ohrabrim sve one koje su kod dr. R. On je jedan veliki stručnjak, profesionalac i divna osoba, kao i Patrik. Zahvaljujući njima a posebno dr. R ja danas imam svoju prekrasnu zvijezdicu :heart: koja idući mjesec navršava 8 godina. Zauvijek ću im biti zahvalna...
Sretno!
Pozdrav drage žene...
Obećala sam se javiti nakon pregleda u petak kod doktora R...
Novosti su da idemo u postupak kada hoćemo, mi sko odmah sljedeći ciklus odabrali... kod supruga je bitno da ima spermija, ja sam bila na UZV i na 9 dc sam imala trolinijski endometrij 7.8 mm i po 6-7 folikula na svakom jajniku i doktor je rekao da je sve super i da imamo puno potencijala...
Dobili smo protokol, popis lijekova i doktor ce ici kod mene sa blagom stimulacijom...
Tako da čekamo M, i molimo Boga da nam da snage da sve uspije... jako smo pozitivni i baš se veselimo!
Koliko god sam bila zbunjena i na neki način prestrašena jer to je sad tu, svakim danom mi je sve jasnije (zahvaljujući i pojedinkama ovdje- HVALA!)i jedva čekam!
Nisam jedino pametna... uzeti lokalnu ili opću anesteziju? Malo me strah te opće, nezz...
Doktor R je stvarno divan čovjek...
Bravo :) eto pocinjete i vi. Zelim svu srecu da sto prije ostvarite trudnocu. Meni se u Ceskoj svidja sto zena ne moze birati hoce li anesteziju ili nece. Oni apriori daju jer zele izbjeci bilo kakvu bolnu situaciju, i moguce reakcije tipa trzanja. Ja nikada ne bih isla bez anestezije. Cemu da organizam pamti i zapisuje stres u svaku stanicu? Ali to sam samo ja.
Rominka u kojoj ste fazi? Jel vrijeme za pokret?
bornastra, to je kratkotrajna opca i zaaaaakon je!
ako imas vise od dva folikula - nemoj se dvoumiti
Pak, putujemo u sri rano ujutro, u noci zapravo. U sri ce biti i transfer i onda sedam dana ciste ljubavi u Ceskoj. Nadam se da me cekaju lijepe vijesti.
Rominika sretni od srca!
Pratim, ali ne stizem pisati :kiss:
Bubekica, jednom davno, u ovo ljetno doba smo sjedile skupa u cekaonici na VV. Pratimo se :*
bornastra i rominka sretno!
bornastra točno znam kako se osjećaš, taj osjećaj kad krećeš u prvi postupak je meni bio lud, tako intentivan, sreća tuga veselje ljutnja olakšanje briga...mix svega :D
Sretno cure!
Ja pokupila neku upalu. I to pod antibioticima. Inace imam streptokok pa pijem antibiotike u vrijeme punkcije i transfera,ali moguce da sam pokupila nesto kad sam stavljala crinone ili na pregledu. Dala sam danas briseve i pocinjemo oba sa antibioticima.
Nadam se da je nesto bezazleno jer ne peče niti svrbi. Mislim da je mojoj p...i pun k pregleda :D
Joj maritas umrla sam od smijeha sada :lol: ovo je bas tragikomedija, i tko to ne prolazi ne moze shvatiti. Nadam se da ces to uspjesno i brzo rijesiti.
bornastra, hoce se to sve pomijesati, i sreca i veselje, i tuga i briga,i adrenalin, uzbudjenje. Voljela bih kad bi vam prvi rezultat bio plus velik kao kuca da one ostale osjecaje ne upoznate.
hvala cure na svoj potpori koju pruzate <3
Hvala vam cure na ohrabrenju i potpori!
Stvarno ste divne, divne... Maritas, haha... strašna si!!
E da, kad pričate o antibioticima... MM mora također piti antibiotik kada ja počnem s pikanjem. To je inače praksa, ili?
rominka i bornastra sretno cure!
Ja sam danas odradila FET i nadam se da će biti uspješan :D
nisam cula za tu praksu. moj je isto sada dobio antibiotike. prvi put jer je prije 6 mj on napravio svoje briseve i bili su ok.
taj moj streptokok dodje od pada imuniteta i navodno ne moze ga se osloboditi. sad cu krenuti i sa nekim biljnim vaginaletama, pa mozda mi uspije
Ok, evo i prvih znakova male nervozice, ali s osmijehom. Znate onaj osjecaj kada iz frizeraja izadjete s novom frizurom pa se u svakom ogledalu gledate i smjeskate....e tako se ja sada osjecam. Mislim da sam danas zrela za normabel. Sutra u ovo doba spavat cemo u CB i uzivati uz Vltavu <3 blastice ce biti s nama. Uffff....da mozda je nervoza i malo jaca nego sto ja mislim :)
Romika,
sreetnoo još jednom... :)
Drž te se! Sve će biti dobro :)
Sretno Rominka!
Rominka sretno!
Evo da se i ja aktivno pridružim temi. Do sada sam samo čitala objave i moram priznati da su mi puno pmogle. U postupku sam MPO, prvi pokušaj...jučer obavila punkciju...trenutno u isčekivanju transfera.
Lijepi pozdrav i sretno svima.
Pozdrav svima! Da li netko možda zna jel se postupak sa blagom stimulacijom za IVF u poliklinici Beta plus računa kao stimulirani ili kao prirodni postupak na teret HZZO?
Dobro dosla A-A i sretno. U kojoj si poliklinici?
Sretno a—a i cim prije se preselila na ljepše teme.
Ja odradila pregled. Pocinjem sa stimulacijom za 15—tak dana. Nemam odgovore na svoja pitanja. Kaze doktor da treba prvo vidjeti kako se razvijaju jajne stanice. Moci cu dobiti nesto drugo umjesto crinonea jer ga bas ne volim.
Gdje da kupim elonvu u zg? Znam da je pisalo, ali nisam zapamtila. Zvala sam kopar. Tamo je 360 eur. Mislim da mi se ne isplati za malu razliku u guzvu preko granice. Ostalo cu kupiti nakon pregleda.
maritas probaj nazvati ljekarnu Filipović, ona je specijalizirana za lijekove za MPO. A mozes još probati i u ljekarni Pablo
maritas, Jeste bili u Repromedu?
Ja sam elonvu kupovala u ljekarni Pablo I cijena je bila 3000kn.
U filipovic je jeftinije, pa sam tamo. Još i orgalutran i puregon sam uzela, ali ne sve, nego za pocetak sto treba. U filipovic je elonva 2750kn.
Taman je razlika jedan posten rucak. Ostalo ne znam napamet koliko je.
Mislili smo sutra stati u gorskom kotru na rucku, ali na kraju odlucili pičiti za pulu da se ne pokvari.
I sjetila sam se još jednog problema, a to je da popodne se ne mogu voziti busom, ako si moram dati neku od injekcikcija. A vec mi je dosadilo vozit za zg :D
Da, u repru smo bili
Prvi IVF sam odradila privatno kod dr. R, tu je bila biokemijska, i 2 Fet-a nakon toga beta 0. Nakon toga sam ipak odlučila da ću iskoristiti postupke preko Hzzo-a, pa sam se prebacila u Petrovu. Odradili smo i tamo jedan IVF, koji je uspio ali na žalost u 8. tjednu se dogodio spontani.
maritas ma nije problem, piknes se WC -u po putu