Ni orgalutran ne treba istiskivati.
To sestre malo po spranci govore, ali ako pogledas upute proizvodjaca vidjet ces da nisu u pravu ;-)
Printable View
Ni orgalutran ne treba istiskivati.
To sestre malo po spranci govore, ali ako pogledas upute proizvodjaca vidjet ces da nisu u pravu ;-)
Sad prošlo...nisam čitala nego sam kao štreber slušala i ok....
Evo i mene u iščekivanju bete...znači 06.03. transfer ,8-staničnog embrija...sve ok do danas kad u jutro malo smeđeg iscjedka(jako malo) i simptomi kao da ce doc m(trebala dobit 17.03 m),prije tri dana testić pokazao plusić(malo svjetliji)...joj kad ce utorak da vadi betu...
Aaaa bas sam na Rijeckoj temi pitala za testic.
Super za plus, sada bez uzrujavaja do bete. Btw mozes je i u ponedjeljak izvaditi, u Rijeci daju preporuku za najkasnije vadjenje bete spram drugih tako da si slobodna mogla vec izvaditi.
~~~~~~~~~~~~~ za lijepu brojkicu!
Enrika...uuuuuu bravo bravo...da ti beta bude ko kuca :)
Želimo bebu sretno :-)
Ooooj curke...cekamo 5i dan ET i toplo se nadam da ce ga biti jer ne znAM NI koliko imamo stranica ni kakve su...2 cure imale ET sto su samnom u petak imale punkciju i 3 od subote- svaka po 1 stanicu ima za ET....sad cu do preksutra pop.....
Draga, vibram za puno dobrih blastica pa da imate smrzlica za seku/bracu!
:-*
Hvala G :* ....nadam se i ja jaaako....
zelimo_bebu-pa to zvuči jako dobro ;)
Ako idu na 5.dan transfer znači da ih ima više i dobro se ravijaju - sretno!
Evo i mene cure ziva sam malo me znoj ali prezivelasam 11stanica.u srijedu idem da vidimo sto bude.
Za terapiju sam dobila antibiotik i utrogestran sad nisam pamtila za dan kad idem moram utrog ili ne kako sam zbunjola
Utrogestan svaki dan po 2 kom: ujutro, podne i prije spavanja. Antibiotik veceras 2, sutra po 2 ujutro i navecer i u srijedu 2 ujutro- ako ti sesrra rekla da pijes 2 dana...tako smo mi morale...
I da...to jutro kad ides na transfer stavis utric ujutro...
zelimo-bebu :fige:
miuta821 ~~~~~~~za tulum u labu!
sretno - kažeš da su sve cure s jučerašnjeg transfera imale po samo jedan embrij za transfer, pa od koliko dobivenih jajnih stanica?
I zelimo_bebu, ako sad ne znaš kakvi su ti embriji, pitaj obavezno u srijedu - nemoj da VV nastavi tradiciju da ništa ili malo govori. Pitaj za kvalitetu tih embrija, pitaj za ocjenu, imaš pravo to znati, nije to samo informacija za embriologe :-P
SRETNO!!
broj oocita, kvaliteta oocita, broj embrija, kvaliteta embrija, stanje spermiograma, način oplodnje, broj transferiranih embrija, broj kriopohranjenih embrija-ne samo da te informacije trebaju dati pacijentici već te informacije trebaju biti i dio OTPUSNOG pisma
Mozda u bubucnosti i dodjemo do toga. Ne da ne pise na otpusnom pismu nego ja ni u svom kartonu nisam nasla neke od tih informacija :nope:. Vjerojatno postoji neka druga datoteka u labu.
Nadam se da ce uskoro sve informacije biti na jednom mjestu jer je navodno u tijeku on line povezivanje u hzzo-u.
Cure malo vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pak kak je kod tebe...u kojoj si fazi?
Kada bih najranije mogla raditi test ili vaditi betu?
Transfer je bio 3. dan, jedan 4-stanični embrij...
Jel' bi u petak bilo o.k. (11dnt - 14dno) ?
maca2 - meni je uvijek bio test pozitivan i puno prije 14dana nakon punkcije, zato samo naprijed ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
znači u petak? ili čak i ranije :unsure:
pak-sretno sutra!
Sretno pak!
Popišala test, negativan :(...ne znam da li da se još nadam ili prihvatim da je gotovo?
Danas mi je 8.dnt...mislim da ću za svaki slučaj još u petak otići izvaditi betu...
Ma glupa sam što sam već išla pišati :evil:...ali jednostavno želim već jednom znati na čemu sam i završiti ovo iščekivanje...
Svjesna sam da su nam šanse bile minimalne s obzirom na embrij koji smo dobili, i sada samo želim završiti ovu priču i "hladne" glave odlučiti što ćemo dalje (odustati od svega ili pokušati još jednom privatno).
danas je 11. dan nakon ovulacije? mogao bi pokazati stvarno pozitivan test, meni je bio 10. dan od punkcije (friški) ili 7. dan od vraćanja trodnevnog embrija, ili 5. dan nakon transfera blastica (FET).
ALI draga moja, znaš i sama da je jutarnji urin za to predviđen ne ovaj razrijeđeni i ne znam koji si test koristila?
Ja ne bih skroz otpisala ali bih se pripremila na negativan ishod. Sutra ujutro piški s jutarnjim urinom - ali vrlo osjetljivi test
da, 11. dan nakon ovulacije...neki iz dm-a test, najjeftiniji :-P first sign (ali sad čitam da očitava tek ako je beta <25)...eto, spremna sam na najgore-nadam se najboljem
Testovi trzaju na betu 25 cini mi se...pa aj se fino smiri i ne odlucuj nista prije bete :*
Cure u postupcima- sretno do neba! :fige: :ghug:
Maca, razumijem nesrpljivost u potpunosti, ali ipak mislim da i je malo prerano. Evo~~~~~~~~~~~~~~
maca2 znam da si nestrpljiva ali ne brzaj ...to je još mrvicu prerano
Sutra ću sve pitati!
Od njih 5 : 4 su imale po 2 JS te se 1 oplodila, a peta je imala 8 JS i 1 se oplodila (2 bile nezrele, ostale se nisu razvile)..
Ja danas pretjerala sa muvanjem pa me lijeva strana boli (tu sam imala najviđe JS i bolilo s te strane)...pa moram malo smiriti strasti do sutra....