50 minuta za 3 runde.
Psovala sam ju negdje na kraju 2, ali rekoh neces, odradit cu sve 3.
Tezak je, zbilja. Sve izgleda lagano a uhvatila sam se u jednom trenu da izgledam onako kako je pokazala da ne smijem :lol:
Printable View
50 minuta za 3 runde.
Psovala sam ju negdje na kraju 2, ali rekoh neces, odradit cu sve 3.
Tezak je, zbilja. Sve izgleda lagano a uhvatila sam se u jednom trenu da izgledam onako kako je pokazala da ne smijem :lol:
Zhang to je meni malo sna. Najbolje je ovako kao kod Flopi, oko 22 legnem i do 5.30 sam ok.
Sinoć pred spavanje sam popila neku tabletu za začepljen nos koja u sebi ima antihistaminik. Ne da me uspavala, ne sjećam se kad me nešto onako osamutilo :lool:. Večeras neću.
Taman sam umorna da mogu odradit onaj recovery. A onda mali odmor.
Zhang, 4:45, pa je bih do 12 vec bila spremna za u krevet! Inace ja nisam uopce jutarnji tip ali kd stanje ili tako ili nikako onda rađe od jezbam/ otrcim ujutro.
Slabo sam vas pratila jer sam sva u Dancinom svemiru zadnjih dana! Kupila sam bike, sad jos dokupljujem opremu, majko mila koja je to procedura, gore od trcanja i trkackih rekvizita :lol:
Zapravo sam dosla pohvalit se pulsom, 5:50, 5,3km i HR 156! Ne vjerujem svojim ocima.
Wow bravo ivana :klap: :naklon:
Daj link koji si bike kupila!
Lili :lool: imam dva sorca i ne trcim u njima :lool:
Sad si me sitila da imam jedne tajice do koljena, u njima sam trcala ovo lito (a znas da slabo trcim liti).
Prijavak: power 10. Jako lajkam ovi BF!
Sad idem pricuvat sestrinu djecu, nadam se lec do ponoci :drama:
Vauuuuu ivana bravo.
Sani i ti ma mracnu stranu prelazis. Tati :nonono:
Meni pisite cardio. Nisam iz BR C2 al ni ovaj nije los.
Ivana bravo!!!!
Mb, drago mi je da ti se svidja black fire :-)
Spajka, odlicno za cardio!
A za Tati me zhang povukla, samo mi treba da se na nju navucem.
Ivana s :-D za hr! A sa novim pajdom ti želim puno predjenih km i još više uživanja.
Spajka a koji je onda cardio? Max 30 s medom :-)?
Sani postaješ opasna kao naše Zhang i Danci :-D.
Kod mene lagani activ recovery. I ipak sam popila onu tabletu :lool:. Vjerovatno ću za pola sata izgubiti svijest :lool:.
Palacinke? Mmmm... rado, al nisam sigurna da cu moc... javite di i kad, pa, ako uspijem pridruzit cu se.
Vi cure sve rasturate s tim treninzima! Sani fascinantno! Ja u zadnje vrijeme samo trcim, i bas mi fale ti kucni treninzi koji ukljucuju i snagu. Al nikako da skupim volju i motivaciju. Danas popodne ostavila klince s md-om i otisla vjezbat u sobu i samo se zavalila u krevet :) rekoh, navecer cu. Navecer klinci zaspali u 7:30, a ja se uvatila igrat igricu na mobitelu.
No dobro, bit ce bolje! Prijavljujem 4 km od jucer, kombinirano trcanje i hodanje, tempo 7:11.
MB, nisam pohvatala zasto bas se bojis. Al ne boj se! Bit ces super! A druga polovina staze je i tako po Marjanu - tu ti je super trcat - samo cete ponit... a zadnjih par km je vise manje nizbrdo i ravno koliko vidim.
Ivana S., super!
J-la i ja bi neku tabletu... haha :)
Jadro, sto je najsmješnije, to je tableta za začepljen nos :lool:. Al me valjda taj antihistaminik uspavljuje.
Pomognu mi, a smijem ih baš radi toga, samo piti kad sam kod kuće.
Neka si odmorila, dvoje malaca nije lako imat.
Sani bravoooo!!!
Ivana s puls ti je mraak!!! Izvrsno!!! Molim link na bike. Sretno s opremom!
Jq veceras divnu poslqsticu imala :mljac:
12 min :trci: 3× 10 min na 4:55 (zadano al se.ja izdvojila s 2 decka i picili zmo dosta brze 4:45 a i 4:38) uh sto se volim izvrtit na treningu 10km ukupno :sing: bas osjecam da sam u top formi.
Doma jos 50 dubokih cucnjeva s utezima od po 5 kg i 30 onih vjezbi na pilates vjezbi iz polozaja daske pa priblizavanje lopte koljena dodju do cica i tako iznova.
Milina :heart:
ja sam evo odradila yogu x iz p90x3
bas mi je pasala, u strongeru se nisam imala priliku tako istegnuti
sad sam bas za u krevet pa idem to iskoristiti i probati se naspavati
odradila sam danas i ortodonticu, kaze da je zadovoljna napretkom, cak mi je izvadila dio nekih vezova oko zice
sad imam samo (!) zice, gumice i gumice s amortizerima koje sam trazila da sama mijenjam, jer pozute i ispadaju zvakanjem
bila je skepticna, jer kaze da to nijedan pacijent nije sam uspio staviti, ali ja uspijevam, traje, hvatam ih po kupatilu, ali ih mijenjam :aparatic:
i najvaznije, dogovorila sam pregled za dva tjedna u sibenskoj bolnici, pokusat cu ipak dogovoriti laparoskopiju umjesto laparotomije
doktora sam nenadano i na telefon dobila kad sam trazila termin, porazgovarao sa mnom ko covjek, pitao za nalaze, objasnio sto misli - ma milina, potpuno drugaciji osjecaj
drzite mi fige da uspije laparoskopski
Naravno drzimo fige na najjace !!! Uspjet ce on to tebi laparoskopski. Vidjet ces.
a bome si vjesta s tim cudima po zubima. Svaka cast!
Summer :heart:
Summer, drzim fige za laparoskopiju.
Evo moj sogi je u utorak hitno operirao slijepo crijevo, a danas bi trebao ići kući.
Ja se vec par jutara dignem ranije da bih vjezbala, al uvijek me nesto smete pa vjezbam navečer. Evo sada glavobolja. Liječim kavom i rapidolom.
IvanaS, nisam skuzila, jesi li na kraju kupila kacigu :mrgreen:
Ja priznajem da se vozim bez nje na ove krace relacije. Ono, po selu... ali kad idem negdje na voznju obavezno ju stavim.
Summer drzim fige na najjace :heart:
Spajka i cardio :lool:
Lili :naklon:
J-la sta te briga sta te omami, bar se naspavas!
Sani :kiss: tebi najvece hvala na trudu da skinem BF.
Jadranka, bilo bi lipo da nam se pridruzis sutra :)
Nije da se bojim pm nego nisam bas u formi, slabo sam trcala i tako...al kako bude bit ce.
Zaspala sam kasno, iza 1 pa sam jutros naravno umorna :/
Lili, svaka cast! Nakon takvog treninga jos si doma vjezbala.
Ja se omuhavam s trcanjem, sve se pripremam da krenem ;-)
Meni je najveci minus ako zbog njega krenem mrsaviti.
A nije da mi se ne svidja.
Summer, zmaj nas :heart: drzim fige da bude onako kako zelis i vjerujem da ce sve biti dobro.
Super si s aparaticem, vec si svladala vjestinu :-)
mb, zbilja nema na cemu. Znala sam da ce ti se svidjeti.
Cubana, i ja se s glavoboljom probudila, bit ce da je do vremena.
j-la, i tabletice..to si nam flopi zamijenila.
Di je flopi??
Jadro, najmanji je beba. Meni tad jos vjezbanje nije ni padalo na pamet tako da svaka ti cast za svaki put kad ti se da i pokrenes se!
Zhang, gdje si??? Kako bih ja trebala danas hodati ili sjediti? Da stavim neki jastucic pod rit :lol:
Sani :lol:
Evo me. Cila i orna :mrgreen:
Meni je jucer bilo trcanje na rasporedu. Odvalila sam 11km.
I sad se noge odmaraju do nedjelje. :-)
J-la, od kad sam procitala za ove tvoje tabletice, po glavi vrtim: dajte mi sarene pilule, sarene pilule za li-lu -le :lol:
E da, sani, vezano uz trcanje. Kreni, neces odmah mrsaviti, to dolazi tek sa kontinuiranim ozbiljnijim duzinama.
Pogotovo ako to ubacis umjesto nekog redovnog treninga, a ne on top.
MB, daj ti od J-la nabavi te sarene pilule :lol:
Zhang, :lol:
Ti cila i orna, a jos si trcala 11 km. U mislima si mi cijelo jutro :-)
Ja eto, pijem kavu, pisem neke stvari za posao i sjedim na koso, onako na pola guzice :lol:
Svidja mi se ta upala, osjetim misice koje nisam vec dugooo. Kad ces vjezbat Tati samo napisi vjezbu.
Trcala sam proslo ljeto. Bila sam i dosta brza i redovna. Ali sam gubila kilazu. Ne puno, naravno, ali jedno 3 kile.
A vjeruj mi na meni to izgleda kao da sam izgubila 10.
Ubacit cu umjesto treninga, ovako kako si rekla.
Prehrana je sad ionako kaloricnija pa ce valjda biti ok.
P.s. hvala ti na pomoci :-* zbilja si jako falila na temi
Rahela, kako idu tvoji treninzi?
Bas sam jucer htijela pitati tko nosi aparatic, nisam se na prvu mogla sjetiti :)
Summer ,koliko dugo ga imas?
Drzim fige da nades rjesenje
nazalost, isto funkcionira i u suprotnom smjeru, kad imas viska :aparatic:
kris, da, ja sam ta sretnica
imam ga godinu dana, valjda jos samo koji mjesec
ali meni je problem (samo) zagriz, tako da se ne primjecuje neka velika razlika, je malo podignut, ali ortodontica je zadovoljna
joj ovo ljeto cu bit najbolja zenska u godinama na plazi, kad budem bez viska bf, bez aparatica, bez ciste i jajnika :lol: beat that!
Summer :lol:
Neka sve prođe glatko i da se više riješiš!
Zhang i Sani bravo za druženje s Tati! Jel kod nje besplatno ili na pretplatu?
Kako je vrijeme postalo friendly sve više trčim pa mi se ne da planirane programe tako da tražim nešto kratko i bazirano na snazi (utezi i girja) za ubacit na ne-trkače dane...
Cubana, naručila kacigu.
Mb i Lili, pošaljem sliku kad opremim do kraja bike.
Mb, uopće ti ne vjerujem da te nije briga što ćeš obući u nedjelju ;-)
Ja cu ga onda valjda u 40toj skidati :lol:
Ceka me uskoro
Summer, drzim fige za laparo! Ipak je oporavak laksi. I umirem na manjkove!
Ivana, bravo za bike! Kod mene bi se jos vijecalo, razmisljalo, a ti si vec na gadgetima. Svaka cast.
Cure u st, uzivajte na palacinkama. Mb, na zg maratonu je bilo ludih kreacija, ti bi se iznenadila. No svakako krace tajice, meni je vec jucer u zgu bilo toplo. Da prijavim i to, 3x10 minuta na 5:25, cijedilo se s mene.
kjb vidila sam svasta na du pm, najludji je bio oni neki kinez/japanac ili sta je vec bio koji je trcao u odjelu i kravati :lool:
a zovu neku buru u sub navecer :/ tako da cu vjv neke tanje tajice ali 3/4
Summer navijam za laparoskopiju :heart:.
Rugajte se vi mojim pilulicama, al ja sam se naspavala :lool:. MB toplo preporučujem :mrgreen:.
Dan!
Odradjen LIIS. Gotova s poslom za danas (mooozda malo navecer jedan stan odradim). Rucak napola gotov, jos me ceka roditeljski a vani sunce.....nije lose!
Kris, moja mama je atavila aparat s 53 god :lol:
Summer :fige: za laparaskopiju.
svima bravo za odvjezbano.
MB ztnam da ces biti nasa dama sa žurnala.
meni stavite + na BR WO7. danasipak lakse nego u pon.
Summer :heart:
vibram za šibensku bolnicu i da tamo odradiš laparoskopski
ništa cijeli tjedan, nikako mi se posložit taj jutarnji tjedan, em mala ima treninge, em je bio i roditeljski... blah
danas sam se dogovorila s frendicom i otišla trčat prije nego smo išle po klince u vrtić
malo smo brbljale, pa bi neki tim tempom i brzo hodali, al mi smo trčkarale :lool:
4,8km, pace 7:04 al mogla sam tako još kilometrima, ono, osjećaj je bio "pa tek smo krenule, a već smo stigle natrag" jer em je bilo sporo, em smo pričale, a inače sam uvijek solo, pa mi je ovo bilo neobično
uglavnom, mogla bih to probati iskombinirati svaki drugi tjedan da barem jednom trčimo zajedno, zgodno je u društvu, iako volim solirati i meditirati
a treninge sam si zapisala onaj neki Dančin sa swingovima i marincima, i ovaj tvoj od Tati, pa ću to ovih dana kombinirati sa Zuzi
Rahela super :klap:
Meni bude osvjezenje digod u drustvu trcat :)
Spajka bravo! Super napredujes!
Morat cu se potrudit oko outfita izgleda :lool:
J-la posalji saku tih tabletica :lool:
Ja sam tek u 16:30 s posla dosla. Imala sam u planu vjezbat al moram vidit s MM-om jel mislio u setnju ili nesto. Idem na pice s prijateljicom veceras :)