I ribarnica u Radničkoj isto nije loša.
Printable View
Interspar ima zaista odličnu ribarnicu.
Ne znam koji je kuki tim ljudima, pa jel nisu mogli ranije obavit nabavku prije Velikog petka?! Stajat u redu od Dolca do Manduševca. Zna se da će bit gužve pred Uskrs. Ja ne bi stala u taj red nema šanse.
Morala sam na poštu, al baš morala i da izbjegnem duga čekanja jutros sat u 6:50h a pred poštom u 7:30h. Obavila u prvih troje poštu, a iza nas je u 8h kad se otvara pošta bio red skroz preko zebre na drugu stranu ulice, po mojoj procjeni 20ak ljudi na otvaranju pošte u 8:00h. Kroz dan je još 100xgore.Rade skraćeno.
Marta, jači od sudbine :lool:
Trina jeee :-D jako mi je drago!!!!
Beti, probaj sa fiksatorom. :lool:
Kod nas je isto ogromna gužva, vjerojatno jer policijski sat (vikend) počinje popodne.
Nama je jučer određena mjera samoizolacije. Žena iz zgrade je zaražena i pretpostavlja se da svi možemo biti zaraženi. Izmjerili su nam temperaturu, uputili nas u pravila samoizolacije i ostavili nam brojeve telefona ako netko razvije simptome da se odmah javimo. Uzeli su i naša imena i brojeve.. Rekli su da bi nas mogli doći provjeriti koji put.
Dvoje prijatelja mi je zaraženo. Cijelo vrijeme mi je strašno nelagodna cijela ta situacija i čuvam se i nije mi bilo svejedno. Ali tek sad kad mi se korona uvukla u život mogu reći da me za ozbiljno strah. Samo nek se ne uvlači dalje. Svjesna sam da može biti još puuuno gore. :gaah:
:)
Ajme riri, vjerujem da ti nije lako. Znaci ne smijete sada nikamo? Imate nekoga tko vam nabavlja stvari?
Kako bebonja inace?
Riri baš vas je sad sa svih strana em porod za vrijeme corone, em sad u zgradi zaražena žena, držite se, bit će sve ok .grliim :grouphugs:
Najbitnije da je maleni dobro i da napreduje :heart:
Ne smijemo. Upozorili su nas i na kazne ako prekršimo mjeru. Smijemo otići dolje do ulaza ako će nam netko ostaviti stvari tamo. I smijemo psa izvesti van, ali samo u dvorište zgrade. Sreća da imamo to dvorište, ne znam kako bi inače hendlali i njega. Stvari će nam donositi prijatelji, a i Glovo još radi ako nam zatreba. :)
Bebonja je dobro. Super napreduje, malo je narastao. Muče ga grčevi, ali proći će i to. :)
Lili :love:
Pa dobro, i ja kupujem samo na ribarnici. A red je takav jer em ribarnice nisu radile, em se riba jede svježa, i Veliki petak je.
Još puno ljudi jede bakalar danas, nisu svi po svjetu pohrlili.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Muž je jučer kupio u Kvartovskoj ribarnici
Ujedno i ja kad kupujem kupim većinom u četvrtak
Pokušavam učiti. Pokušavam razumjeti svijet oko mene, ali... ali! Ne razumijem kako će 500 milijardi eura pomoći u recimo situaciji kad poljoprivrednici nemaju dovoljno radnika za sjetvu i berbu, Kina ne izvozi svoju rižu. Dobro, imamo novce. Platit ćemo njime žito koje nije posijano? Rižu koju ne možemo uvesti. Ne shvaćam. Evo, ako bi netko bio drag da mi objasni kao da sam petogodišnje dijete. Hvala.
ja cu samo reci da ce ovo preduskrsno vrijeme doci na naplatu za tjedan-dva
pa to nije normalno, koliko ljudi posvuda!
ne kuzim da su svi morali cekati danas za nabavke i sto sve ne? koji vrag?!
Valjda misli na recesiju.
Mene brine koliko će ljudi umrijeti zbog nedostatka zdravstvene zaštite.
bojim se da će mnogi karcinomi biti otkriveni tek kad corona splasne, većina će biti otkrivena prekasno. Pretrage su sad stavljene na čekanje.
na kraju će se umirati više od prosjeka od drugih bolesti koje će biti slabo kontrolirane u sljedećih 6-12 mjeseci
hoce sirius, hoce
gledam s balkona, inace sve mirno, jucer malo pojacana aktivnost, ali danas :nope:
ovo drugo je neminovno i bit ce gadno
Ja isto ne kužim, kaj?
Danas smo čuli da je obiteljski frend koji je u civilnoj zaštiti danas imao zadatak hodati po Maksimiru i kontrolirati koliko se ljudi pridržavaju mjera.
ajme, koji crnjaci ovdje. došla sam pitat što misle pod tim ulazimo u najtežu/najozbiljniju ili kako je zovu, fazu? zašto je nadolazeća faza najkritičnija?
jesam li ja jedina koja navuče jednokratne rukavice na obje ruke, na nosu drži masku, ima zavezanu kosu, češe si lice ramenom i onda se s tim prstom u rukavici ubode u oko? i to već drugi puta :lool:
:roll:
ja mislim na gaaaadnu recesiju, a valjda i sirius
nek kaze ona kaj misli :-)
AM :lool: pa dobro, kako?
Bubilo citaj s razumijevanjem :lool:
prvi dio sam odgovarala na ono sto je sirius meni - da ovo ponasanje nece doci na naplatu
hoce, sigurna sam
pa gledam sa balkona kako se ljudi ponasaju
sirius bacila kost i osla :lool:
AM to je normalna ljudska reakcija. Sto giru stvar vazem to me vise nos bas tad svrbi.
A imam rukavice. Spahtlu. Taman uzela na nju kemikaliju a nos svrbiiiij.
Vec sam.navikla da ce me tad uhvatiti svrabes nosa :aparatic:
zna li netko zašto je ova faza u koju ulazimo najkritičnija?
Jer je najkritičnija
Svaki dan kažu isto neš vjerovati uredno slušam svaki dan presicu
Zbrajam i oduzimam
I svaki put kažu idućih dva tjedna je najkritičnije
Istina, jelena, baš sam to htjela napisati.
to si u pravu, i ja primjetila. isto slušam svakodnevno presicu tjednima.
jedan dan prije oko 2 tjedna muž i ja doma, a di bi bili :mrgreen:, usmrdili se već na tom godišnjem u izolaciji, jelte.
ručamo u kuhinji, on pogleda na sat i užasnuto uzvikne: 14:05! pali TV, sad će kovido!
:lol:
isplakala sam se od smijeha oko čega nam se svijet vrti.:roll:
Gle ja sam doma više od mjesec dana ( neću točno u dan reći jer mi se ne zbraja) i niš mi ne fali radi toga i mogu slušati ponekad kaj hoću,sva sreća da moj omiljeni radio ima i presicu u programu
Ne mislim na recesiju, iako ce recesije sigurno biti.
Mislim sirenje virusa u sustave, posebno u domove za stare i nemocne. To ce nas kostati dosta zivota, ali ocekivano je da ude i ocekivano je da nastrada dosta korisnika.
Ovi redovi na otvorenom realno nisu jako opasni jer su na otvorenom.
Okupljanje na rucku je puno opasnije.
Boravak u instituciji puno puno opasnije.
Sto se tice karcinoma , operacija i terapija sto se tice specijalista i bolnica sustav radi. Operira se, zraci i daje terapije. Onkoloske kontrole se rade. Malo je bio zastoj u Zagrebu zbog potresa , ai mislim da je to prilicno razumljivo. Nije da sad sustav stoji i ceka da korona nestane.