hvala kika83, to sam si i mislila. slučajno sam saznala, dok mi ginekologica to mudro prešučuje, ne razumijem zašto je takva. ama baš u ničemu mi ne želi izaći u susret...joj moram mijenjat tu ženu, izluđuje me
Printable View
hvala kika83, to sam si i mislila. slučajno sam saznala, dok mi ginekologica to mudro prešučuje, ne razumijem zašto je takva. ama baš u ničemu mi ne želi izaći u susret...joj moram mijenjat tu ženu, izluđuje me
Pozzzz cure drage....
vidim da se pitate gdje sam nestala...ma tu sam ja, stalno sa vama, čitam vas i bodrim u sebi ali jednostavno ne znam šta da mislim jer JA STALNO SPAVAM! Već me to zabrinjava....ujutro odspavam i samo se okrenem, doručkujem i opet mi se spava....kažu svi da je to normalno, da djeca crpe energiju! :lol::lol:
Moj slijedeći UZV je u ponedjeljak 15.03. a 16.03. idem kod dr. V da on to sve potvrdi.
Kika84 žao mi je....glavu gore, molim te i budi pozitivna....mora se jednom okrenuti na dobro.
Mayica želim ti da ti se stanice lijepo razvijaju a transfer da bude uspješan.
Vita22 jedva čekam tvoju betu, da bude veeelika!:-D
Innu, Cranky, Tigrical, Sara38, Dani82, GIZMOS, BarbyRI i sve koje sam možda zaboravila šaljem vam veeeliki:love2: i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~za sve šta vam treba!
kika83 imaš pp
Drage moje ja sam već počela lagano ludit :roll: a tek je 8dpo. Imam čak i manje umišljenih simptoma :lol: nego inače tako da uopće ne znam šta di mislim.
Btw, pitanjce o utrićima za vas iskusnije: dobila sam 2 kutije i to je za 10 dana. Dr V mi je rekao da ih počnem stavljat isti dan kad je bio AIH, 3x2. Ja bi znači sutra trebala stavit zadnje i to bi bilo to. E sad moje pitanje, šta nije to malo prerano da ih prestanem stavljat (srećom imam još 2 kutije od prošlog puta kad ih nisam stavljala ;-) ) šta ako mi zbog pada progesterona sve ode kvragu? Da ja nastavim s njima bar do 13, 14 dpo?
Kad nam Vita22 vadi ß? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cranky ginekolozima je običaj davati 2 kutije utrića, jer toliko smiju izdat na jedan recept.... to nikako ne znači da ti trebaš prestat s utrićima, nego obavezno moraš nastavit i to sve do kraja 1. tromjesečja ili u goroj varijanti do negativne bete.... znači samo ti i dalje stavljaj utriće ;)ž
Svim mojim Riječankama jedna veeeelika :*
meni jr dr rekao da ako zatrudnim da ga moram uzimat sve tamo 13tj....
cure ja ne znam sta je ovo doslo,sve sami spontani u zadnje vrijeme,nikome da ide sve po spagi....od bratica cura,25 god trudna 11 i pol tj. sve ok bilo i prosi tj ide kod ginek,kaze jako vam se spustila maternica,moze bit opasno,znate morate na kiretazu...jucer pocela krvarit i evo danas u kbc na kiretazi...strasno! a jos smo se neki dan kao veselile kako cemo skupa bit trudne...a ono i meni i njoj propalo.....:cry:
Cure ponovo smo otvorile temu Riječka kavica, javljajte se tamo...dobrodošli svi!
cranky, pitaj gin da ti da recept koji se razlikuje od običnog po tome šta ti da 6 kutija utrića. ideš u apoteku i oni ti uzmu taj recept al ti daju potvrdu na osnovu koje dobiješ 2 kutije pa još 2 pa još 2. samo šta pauza između tih podizanja mora biti 10 dana, znači ne mogu ti dat svih 6 kutija odjednom...al sam zakomplicirala...nadam se da si skužila. meni su takvi recepti stvarno uštedjeli puno vremena
loks kava je 13.03. u 16,00 sati u Premieru. Vidi na temu Riječka kavica... pa svrati
Mayica sretno danas na transferu evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se što prije uhvate!!!
Vita22 jedva čekam tvoju Betu!! :-D:-DDosta mi je biti samoj u ekipi trudnica!
Cranky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veeeliku Betu!
Rijeka se malo uspavala (na žalost) :-( nije više onako burno kao u veljači....gdje ste cure, javljate se kako stoje stvari.....
Innu kako ti stojiš?
Riječanke šaljem vam veeeeliki:love2:
uspavane su cure...čuvaju riječi za subotnju kavicu...želim vam lijepo druženje!
pozz!
mayica01 kako je proslo danas?javi.....
ja danas dobila nalaze stitinjace,sve je ok,tsh mi je 0,90 sve u granicama normale,nije opet podivljao.ajde bar nesto pozitivno.:-D
stvarno smo se malo uspavale, neka, bit će na kavici veselo!!! trudnice naša, već će ti se netko pridružiti s trbuhom, kao npr vita ili cranky, one su nekako sad na redu prve, pa slijedimo redom da ne nabrajam mi..... pa kad smo kod toga, cure, mislite ubacit testić koji ili se čeka beta? ja sam vam popila svoju turu antibiotika, i u pon. brisevi... (šta da vam kažem, nadam se da je pokrepivala)! svima vama pusa, pozdrav!
Innu nadam se da je beštija otišla:yes:
BarbyRI super za nalaz:klap:
Cranky i Vita22 želim vam ogromne bete:heart:
Tigrical :-*
Gizmos draga nadam se da če biti sve ok na uzv i da češ dobit svoju mariborsku bebicu.
Svim ostalim curama šaljem veliki pozdrav i pusu i ~~~~~~~~~ za šta god vam treba cure.:bye:
cure jeste cule kako je zena sa 54.god trudna,ceka blizancice,isla je na MPO u cesku.a vec jedno dijete je rodila isto potpmognutom u ceskoj.inace ima vec 8 djece,najstarije od 33 god.i prije 6 god je usla u menopauzu. znaci moramo imat nade,vjere.....:-)
Nismo se uspavale, čekamo nove bete... nove postupke...!!! Po forumu kao da se ništa trenutno ne događa u KBC Ri? Sutra je kava, pa ćemo se naćakulat! Pusa svima i dođite!
di nam je Vita,jel javila kome rezultat bete?drzim fige za veliku betu:-D
mene danas tako jako zabolilo u desnom jajniku,bas sam bila vani,tako da me preznojilo,morala sam sjest u park na klupu dok me ne prestane,imala sam osjecaj da cu se srusit od boli.i trajalo jedno 10ak min digla se,nastavila hodat i sve ok.sta je to moglo biti?jel to moguce da je nakon transfera tako ili?
dva dana vec primjetim sluz kao ovulacija ,jedino ako mi nije ta bol od ovulacije,ali tako jaka...:roll:
mayica01 odmaraj i cuvaj svoju mrvicu!!!:love2:
barbyRI meni je danas 10 dpt i isto me bole jajnici za poludit pogotovo kad stavim utriće,pa više ni sama ne znam da li da ih više stavljam ili ne,tebi je popustilo,a meni traje duže vrijeme,da li je to kome bilo?
sorry, zbog ovakvih nas natpisa i fenomena neki smatraju freakovima, nas koji idemo na na umjetnu, jer je očito dovoljno umjetna da ženi koja je prije šest godina ušla u menopauzu i koja ima 54 g, osmero djece od kojih najstarije ima 33g., može zanijeti u liberalnoj Češkoj. Mene ovakva vijest uopće ne usrećuje :-((
duba13 pridruži nam se sutra na kavi!
Rado bi se pridružila kavi ali nisam u Rijeci,nažalost! :heart:
Evo mene drage moje ništa od nove trudnice beta negativna.........nisam se javila ovih dana jer sam bila malo u bedu jer mi je stigla vještica još u utorak.......a danas sam išla samo to potvrdit.....vidimo se sutra pa ćemo se napričat.....puse drage moje......
zao mi je vita.....:cry:
idemo u nove pobjede.....jesi dogovorila sljedeci termin? sve mi ovo malo cudno...cure koje su iza mene bile na transferu dobile su termin a meni vlastelic reko da do daljnjega nista radi krize..ne kuzim nista.. i mayica01 mi kaze da je zapisana za 9.mj ako joj ovaj postupak ne uspije,danas joj rekli.jedva cekam da u 4.mj kad dobijem stvari odem na humanu i porazgovaram sa vlastelicem,ovo me ubija cekanje cekanje a ne znam kad cu i da li cu uopce na doci na red......:cry:
vita22 žao mi je zbog tvoje negativne bete :love2:
želim vam da se lijepo načakulate na kavici i šaljem vam svima puno pozdrava!
Ameli pridruži nam se na kavici...
vita22 žao mi je. Vidimo se danas, pa ćeš nam pričati
tigrical voljela bi vam se pridružiti na kavici jer već imam osjećaj da vas svih poznam i baš bi voljela spojiti vaše riječi sa vašim licima, ali nažalost malo sam predaleko i najviše me zeza trajekt, ja da bi došla u rijeku moram potrošiti cca 300 kn, druga opcija je katamaran ali on kreće u 6.45 a vraća se već u 14.30 tako da niti njime ne mogu. nadam se da ću si uspjeti isplanirati jedan vikend u rijeci kada budete organizirale novu kavicu. pozdrav i lijep provod!
Hvala Ameli. Imaš PP. Pusa!
Hej BarbyRi, ja mislim da ti doktor nije dao novi termin baš iz razloga što su ti zamrznuli jajne stanice što je i za očekivati i to objašnjava tvoje pitanje zašto drugima daje termin a tebi ne. To zapravo i ima logike i zato se nemoj zabrinjavati previše. ako u 04 mjesecu odlučiš otići na postupak odnosno odmrzavanje jajnih stanica i ako tada ne uspije, ja sam sigurna da će te onda doktor upisati za dalje. Tu mi se čini da na neki način nemaš izbora bez obzira da li će se to brojati kao jedan od 6 postupaka jer ćeš na neki način biti prisiljena tako napraviti da bi mogla krenuti dalje. A i da imam bilo kakve šanse (čak 3-5%) ne bi se dvoumila...Ipak su to tvoje stanice i ipak su to tvoje potencijalne bebe (to je surova istina "hrvatske medicinske scena"i dok to ne promjenimo svi ćemo snositi posljedice).
Vita22, drži se i naoružaj strpljenjem! Ostale cure....uživajte u lijepom vremenu i ukusnoj kavici (i ja bi rado s vama, ali dužnost zove)!
Slažem se sa Gizmos, to ti je isto postupak i zato nisi upisana za dalje.
cure ok,to kuzim...ali zasto mi je otvoreno odmah rekao, situacija je culi ste i sami u s vezi MPO u kaosu ne znamo kako cemo dalje...tako da ne zapisujemo do daljnjeg..i onda se tek na kraju razgovora sjetio da imam te zamrznute.tako da je to prije toga...ne znam necu sad razbijat glavu,idem lijepo tamo u 4.mj kad dobijem stvari pa cu sve znat vise.....
cure kako je bilo na kavici?ja nisam zao mi je stigla,imala sam druge obaveze vec dogovorene....je vas bilo puno?
Drage moje :-( na žalost ni lod mene ništa :cry:
Opet ona gnjusna bijelina na testu :cry:
cranky :love2:
cranky :cry: Pusa!
Cranky :(
:love2:
cranky, žao mi je!!:love2: