Uh, zaboravih reći: naručila sam se kod doca na konzultejšns.
Pa da vidimo čija majka crnu vunu prede :mrgreen:
Printable View
Uh, zaboravih reći: naručila sam se kod doca na konzultejšns.
Pa da vidimo čija majka crnu vunu prede :mrgreen:
ma ja stalno gledam imena, ali nekako ni sama ne znam većinu ženskih koja su mi se sviđala sam ispucala, a o muškima prije nisam ni mislila, a sada šta god čujem mi se ne sviđa. :roll:
Bit će to posao samo taki:unsure:. Zato bi prvo voljela znati spol bebe pa da se fokusiram na određena imena!
Što se kolica tiće super su mi ona mislim da se zovu pliko x3 ili tako nešto, ali 5.000.00 kn mi je malo puno u ovo recesijsko doba!:-P
Ja imam imena ali do spola bebe ima jos puuuuuuuuuuno vremena.Tako da ce to malo pricekati.
Oprema???Sta je to-hahahaha Mislim da ce dede i bake sudjelovati u nabavci kolica i sobica jer "UBI ME OVA SECESIJA".
Kad odem na godisnji malo cu otici u obilazak ducana-tome se bas veselim!!!!!!!!!!!!!
E ovi u petrovoj su skroz ludi, prošli tjedan su mi rekli da je doc. K na godišnjem i da se možda vraća 02.08. Danas ja zovem da provjerim dali dolazi u ponedjeljak, a sestra mi kaže doc. K. radi još ovaj tjedan i do sredine sljedećeg i onda ide opet na godišnji. Tu j... lud zbunjenog. Jedva sam ju nagovorila da me upiše za ponedjeljak uz tisuću pitanja zašto ne idem svome ginu pa jel nema on zamjenu, bla, bla...
Naručila me za 12h, nikad nisam išla tako kasno, valjda neću opet poljubiti vrata, nije mi baš blizu za vozikanje!
Uh cure, ja nisam trudna (još!!!!), a danas smo bili u obilasku pa sam gledala odjećicu i krevetiće..... Vau!!!! Kakvih samo ima! Jedva čekam!! Osijek i Sanjička uživajte u trudnoći!!!!!!!!!!!
E sad, ja danas bila kod astrologinje i rekla mi da mi nije baš pametno ići ove godine na postupak jer mi ove godine nije izgledna trudnoća.... Nisam mogla odoliti, a da ne odem, i sad me tako poklopila ........... Strava! Ali svakako idem jer ću ovaj put ostati trudna, jel tako? :) :) :)
Nema uopce sumnje!!!:yes:
kristina.....ja cijeli tjedan idem kod bioenergičarke...radi mi psihokinezu i po Domančiću...rekla mi je da imam savršenu maternicu i jajnike i da nema niti energetske blokade....što kaže i nju čudi koliko sam "dole čista"......mirna sam i vjerujem da će se nama desiti kad će se desit morat!!!!!
kriistiina pusti ti astrologinje, opusti se i samo naprijed!
Ej cure! Baš me danas pere neka depresija. Bit će da je od vremena. Sa svima se samo svadim. Moram doći do te bebe što prije, a nakon ove biokemijske me baš strah.
Ma...:-(
Mimi81, treba nekad i to malo, ja navrnem na onaj psovački pdf pa se ispucavam. Samo ti raspali8-)
Osijek, ja imam termin kod dr.a K 30. 8. u 10h, nemoj sad da ga nema, jer to mi je nekako death line za dobiti protokol. Ja sam prošli put bila naručena u 11 a došla u 9 i predala papire i bila skoro odmah prozvana.
Kriistiina, bem mu miša ja sad ne bi mogla ostat trudna da mi tako netko kaže. Oprala bi me čista autosugestija. A jel ti rekla kad ti je ok termin?
Tlatinčica, kakvi su tvoji planovi za dalje?
I, da, zaš je forum bio down, tko je to poginuo?
kriistiina, zašto si u bedu? pa samo ti je rekla da su ti planete više naklonjene iduće godine, što ne znači da ti nećeš ostati trudna još ove i roditi nagodinu. :-)
uostalom ja tu ne vidim nikakvu bedaru.
glavu gore i nastavi gdje si stala, a to ti je samo neka kao potvrda da će sve biti o.k. i da se ne bediraš stalno.:love2:
sad lijepo na more i uživaj, a onda put Petrove!:heart:
mimi...sve je to normalno...kad tad moraš izbacit ono što potiskuješ...ali promjena vremena je svakako dobar izgovor..za okolinu koja ionako nikad neće nas razumjet. Osijek.....ako se brineš...dođi ranije u Zagreb....ranije predaj papire.....ako je doktor u sali ili nešto...prošečeš na kavicu ili koji dučančić...možda bolje da dođeš ranije...kad su vizite, operacije, postupci i to!!!! m arta....potpisujem. makar u ovom današnjem kaotičnom svijetu i načinu i tempu života....svi mi trebamo nešto za smirenje.....e pa sad ko si šta nađe. ja sam odlazak bioenergičarki shvatila kao nešto, što radim za sebe (mogla sam otić i na masažu ili frizeru)...i ja skeptik sam se odlučila opustit i vjerovat ženi.....i nešto sam i osjetila....i sad sam si sva mirna i stalno gladna!!!! ja koja sve planiram do najmanjeg detalja...pustila sam da vrijeme pokaže svoje, pa kako bude bit će!!!!
kaj ga filozofiram!!!
Ma ja se ne bediram, samo ono ..... rekla je da iduća godina od 2 mjeseca pa na dalje mi je super, super, super za trudnoću... :) Ali kao što je m arta rekla 7 krećemo na more i taman kad se vratimo idemo u Petrovu!!!! Jedva čekam! Svima pusa!!!
Zauzeta, vidi ovdje !
Dbrjtr,jel se zdravo doruckovalo i popila kavica??Ja jabuke i kikiriki,uff,mislim da takve kombinacije malo tko radi.
S obz.da nema neke posebne akcije u ovom periodu (osim na drugim topicima-jos jednom Gricanka vibr~~~~~~~~i Beba2 vibr~~~~~),
sa zanimanjem ocekujemo Osijek da se vrati sa pregleda i da saznamo sto vise detalja o bebici...:heart:
Jel spada u doručak topli s tunjevinom i fina domaća (moja) torta od limuna??? Ako spada, onda jesam, zdravo sam doručkovala! Ipak moram paziti na unos vitamina...
:heart:Mmmmm,torta od limuna mljac,mljac...Sneki da nisi udana ja bi te zenila.Da sam musko.:mrgreen:
Drage cure, nadam se da ste dobro. Mnoge na veliko odmaraju na g o. To je super. Nadam se da će mi imati tko odgovoriti na moja pitanja. Meni je menga prošla ali još uvijek osjećam grčeve u maternici i jajnicima pa me zanima dal je to normalno nakon stimuliranog postupka? I pecka me u rodnici nakon odnosa pa me sve to brine.
Cure koje ste imale biokemijsku, da li treba ići nakon nje na neke dodatne pretrage?
Hvala i pozdrav svima
Mimi81, ja nisam isla kod dr. nakon biokemijske, to je premala i prekratka trudnoca da bi ostavljala ikakve posljedice. A na peckanja i ziganja se vec dugo ne obazirem, vec godinama sam stalno pod nekim hormonima tako da bi izludila od osluskivanja.Ako te bas pece onda odi na briseve ili urinokulturu.
Evo mene doma.
Napokon sam uspjela susresti svoga doc. K.
Beba je ok, sada je 5,5 cm, doduše nisam ju vidjela, a ni dobila slikicu, ali dobro idem kod svog primarnog za 2 tj. pa ću onda vidjeti i dobiti slikicu.
Uzv dakle u redu, pregled cerviks ok, maternica isto. Dogovorili smo se da dođem opet za 4 tj.
Doc. K sretan i iznenađen da smo opet uspjeli od prve i zadovoljan jer je jedna beba.
Pitao me jesam sretna što je jedna beba, rekla sam da sam nekako sigurnija, i on kaže na to je i mislio ipak je to lakše. Kaže da iako ne voli pričati ništa u naprijed i u prazno ipak misli da će ovaj puta to biti ok i da neće biti problema. Naručio me za 4 tj. odnosno pitao hoću doći naravno pristala sam.
Jedino me zbunio s utrogestanima pitao me jel uzimam šta i ja mu kažem da sam jučer završila sa utričima i kaže dobro i kasnije ja gledam na onom listu piše i dalje mirovanje uz utrogestan. Tako da sada ne znam ni što bi, ali mislim da neću nastavljati. Napisao mi je tamo krvnu sliku itd..., a ja to sve već napravila i piše u trudničkoj, ali on to ne ćita pa sada vidjet ću sa mojojm gin.
Naručena sam 30.08. u 11 h, netko je spominjao taj termin neki dan!
Osijek bravo za tvog bebulinca,baš ljepo napreduje:klap:,jako sam zadovoljna:-P.
Tlatincice konzultejšns,mmm,izvjesti kako je bilo:yes:.
Sela ja se sad bacam na večeru,nekako mi je milija od doručka;-).
Osijek bravo za bebicu!
Cure, pitanje. Idem 16.08. na konačno dogovor :), rekli su mi da ponesem sve papire i dvije uputnice: jednu za kontrolni pregled i jednu za bolničko liječenje. Jel to to? Ne moram više ništa??? Uh, a koliko ću tek pitanja imati kad krenem s injekcijama ..
Te dvije uputnice,papa test,brisevi i naravno povjest bolesti i ina papirologija(mislim na sve one pretrage koje moraš obavit kad ideš prvi put,ali to si sigurno obavila) i to je to,sretnoooooo:yes:.
Super cestitke za napredak malog bebana Osijek!!!Sigurno si jako sretna i veselim se tvojoj sreci!!!!:heart:
Ajaj danas necu pisati o doruccima niti o ikakvoj klopi jer sam jucer stala na vagu
i nikome necu reci koliko kila imam....:-o
Da i mene interesiraju Tlatincicine konzultacije,jel ima sto novo,sto rece doc...
Sto se pikanja u jajnicima tice,i mene jos zabodu i to jaaako povremeno makar stimulacija(06mj)i nije bila neka supersnazna kod mene,ali ocito je to normalno i ne treba tome pridavati extra vaznost.
I pristevi na licu polako jenjavaju,kozmaticarka mi na go pa sad cekam da se vrati da mi kozi da zraka malo...
Kile me muce,neprimjetno su se natovarile,apetit mi je ogroman,stalno mi se jede pikantno i slatko...Sneki:angel:
Haj voljela bi samo komentirat Sela kilazu.Udebljala sam se 6 kg od Klomifena+Dufaston nista ne mogu obuc katastrofa.Sad sam na dijeti stapici i voce i pijem caj od macine trave koji mi je pomogao ako u nicem drugom onda u lijepom tenu lica
Šta da ja radim s utrićima? Ljepo me doc. pitao jel koristim šta i ja rekla da sam završila sa utričima i rekao je ok, a na papirima mi piše i dalje mirovanje uz utrogestan?!
Osijek...nazovi 01/4604-723....sestre Iva, Sandra ili koja god da ti se javi...znat će šta treba napraviti.
Zvala sam i rekla mi je ako mi je moj ginekolog rekao da prekinem onda nek ne stavljam više, a ako hoću mogu i dalje stavljati. Neke žene kaže koriste do 14 ili 16 tt. Rekla sam da ne znam koliko da stavljam ako nastavim jer sam prvo 3x2, pa 3x1 i onda prestala. Kaže ona pa ako hoću nek koristim 3x1, nek sama odlučim, ali kaže često doktor prepiše samo terapiju koja je bila, a kaže nekad žena ni ne uzima ništa, a on napiše terapija i dalje.
Eto sada znam koliko sam i znala uglavnom pitala je koliko sam trudna i rekla da ništa neće biti ako ne koristim, a ni ako koristim, tako da ne znam dali da sada počinjem ili ne!!!
Hej, Osijek, ja sam u 10 tamo. Možda se škicnemo. Baš mi je drago da je bebica na sigurnom i da je sve kako treba. Kad ćeš znati spol?
Osijek....ja bi na tvom mjestu nastavila 3x1...pa do prve kontrole...a to je ak se ne varam za 2 tj kod tvog doktora?!!!! ja sam jučer imala ovulaciju....bolnu da na poso nisam otišla, nisam mogla na lijevu nogu, znači opet je došla 14dc...iskoristili smo "keks" 13dc ujutro....14dc popodne i 15 dc ujutro....pa kud puklo....ako to sad nije to...neznam kad će biti!!!¨!!!
Osijek nekako mi se čini bezveze da ako si već po naputku svog soc.gina koji ti vodi trudnoću prestala s utrićima ponovo počneš.
I meni zato neću ja ponovno poćimati, ja mislim da je on to samo onako prepisao, a uostalom utrići se i koriste njčešće do 12tt. Šta da sada koristi i onda opet dođem kod svog ginai opet ćemi reći da prekinem. Neću više ni razmišljati pitala sam sve cure koje su samnom bile i sve su prestale isto sada kad i ja sa 12tt.
Zauzeta možda se sretnemo samo kako ćemo znati? Ne znam kad ć mi reči spol, u prošloj trudnoći sam saznala sa 16 tt, možda se bude već vidjelo kad budem išla kod svog soc. gina sada za 2 tj. to će biti 14 tt.
Osijek nemoj opet počinjati s utrićima... Dosta je do 12t koliko znam :)!
Sanja1 hvala na odgovoru! Nisam znala da papa test moram ponjeti, to sam radila u Suncu prije mjesec dana, to je ok, jel?
Zrinkič ma nemoj se mučit, kako bude bit će, bitno da vi vrijedno radite na bebici.. :) Znaš i sama da si brigom samo odmažeš...
Je je,to je ok,papa i brisevi vrijede godinu dana.:yes:
Počelo je kuhati lagano ovdje ;)
Osijek, eto nemam iskustva u tim stvarima, ali jako mi je drago da i ovdje pišeš o tome, kako sad stvari stoje, puno nas se priprema da ti se pridružimo pa će nam trebati tvoje iskustvo.
Sanjička, kako je tvoja beba? Da li ti koristiš utriće?
Ja na konzultejšns idem tek u 09. mjesecu tako da do tad ništa novosti od mene.
Kriistiina ponesi sve papire koje imaš, a tiču se ove teme, pa kad te doktor ili sestra pitaju: imate li... ti odmah kažeš: Imam. :-P (papu i pogotovo briseve mene su uvijek tražili).
Sela i ja sam se sva rastočila i nikako da se skupim.
Moja bebica je za sad jos uvijek na mjestu,hahaha
Nemam nikakvih tegoba osim tog povremenog bockanja u predjelu jajnika za koje mi svi kazu da je normalno.
Mucnine nemam,krvarenja nema tako da bi ja rekla da je za sada sve OK
16.08. imam kontrolu pa cemo znati malo vise detalja i naravno da vam se javim!!!!!!!
Sanjička.....jeste vi to ciljano uspjeli prirodno zatrudnit ili nemaš pojma kad se desilo??
Jel se u Petrovu jos narucuje na 4604 723?Mora se zvati u neko vrijeme ili...?
Taco...zovi do 12...najbolje ujutro::::
Meni su zadnji put rekli da se za naručivanje zove iza 12 sati (ja sam zvala u 12:51).