eto,upadnem na temu i odmah-nova trudnica!!!!!Cestitam angel1-nek se samo dupla!!
Printable View
eto,upadnem na temu i odmah-nova trudnica!!!!!Cestitam angel1-nek se samo dupla!!
O ho ho, angel 1 :bouncing: :-D :bouncing: pa ČESTITAM!!! Prekrasna vijes!
Angel vibram u tvom pravcu za pravilno duplanje bete
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala svima puno!! Trebat će mi.. Nadam se da će sve ići kak treba :)
draga anglel :-D:-D:-D za betu. Šaljem ti milion ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se beta lijepo udupla. Usput da napomenem poznajem curu kojoj je beta 14 dnt bila 50 i danas je mamica jedne krasne djevojčice.:klap::klap:
čestitke
:-)meni je danas 10dnt i lagaaaana šiza me već lovi
kad ste najranije napravile test ja više ne mogu
angel :-D bravo, ČESTITAM i ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje bete!!!!
cure, ja sam postala neuračunljiva žena, jel bi mi bilo rano raditi piš test sutra 12dnt punkcija rađena 10dc????????????????? :mrgreen:
angel draga sretno da se podupla!!!!!!
Vojvođanko off the record...ajd ti sutra tu betu...meni rekoše za 10dnt ak sam trudna,da će biti pozitivna...pošto kupila - poto prodala,ali znam kaj je neizvjesnos pa kud puklo da puklo....
Kažem ono što su mi rekli liječnici....jedino što bi mogla biti niska...ali i tako ćeš je ponavljati.
Sretno!
Vibram za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
angel vibram za betu!!! :-D
12dnt - 15dnp
ja pišnula test - kad ono - gle čuda :-o NEGATIVAN :lol::roll:
M nema na vidiku pa nastavljam s utrićima do pon......
Vojvođanka, a jooooj :-( :-x . Ali još se nadamo, možda je implantaija bila kasnije~~~~~~
Brojim 8. dnt. Nervoza sve jača jer sam 99% sigurna da i ovaj puta ništa. Maltretiram se s LH testovima koji bi navodno trebali biti već pozitivni u slučaju T, ali ništa od toga.
Već radim sve i svašta (no ne čistim baš po kući :-P), dižem i teže stvari kao baš me briga kad nije uspjelo. Eto primjer nervozne čekalice bete.
vojvođanka :-(
tiki_a izdrži još malo znam da je užasno teško, to ti govori netko tko noćima nije spavao prije bete :love2: te
Rozalija baš si me utješila s ovom curom kojoj je beta bila 50... sve se nadam da se možda i meni posreći !! Iako kad vidim kolike su bete imali drugi 16.-i dnt..hm...neznam..
Vojvođanka i Tiki ..a izdržite još malo.. ja isto opet čekam 18.-i Znam da ću isto izluditi do tada..već nagovaram dragog da mi ide ponovo kupiti test da vidim hoće li crtica biti nešto deblja i življa...?? Al neda se baš...kaže sam da se još više živciram...
Brojim 9. dnt
Još je rano za nervozu. Mislim, jutro je :mrgreen:
angel 1, već sam pristojno vrijeme na forumu pa mogu reči da je bilo puno ovakvih beta kao i tvoja, a s pozitivnim ishodom. STRETNO 18-tog.
Thanks Tiki.. jutros sam ipak pišnula na test... i crta opet blijeda... tak da sumnjam da raste :( Jučer sam dosta čitala po netu, bit će da je to ta biokemijska trudnoća.. Tak da ne nadam se previše.....nisam rođena pod sretnom zvijezdom
angel1 nemoj biti negativa - pa imaš dobru betu - malo je manja ali postoji mogućnost da se ljepo i uredno dupla - think pink :heart:
ja sam još bez M pa me to drži da ne plačem 24/24
hvala svim curama pozitivkama :heart:
1dc.Sve sto je bilo i proslo,ostavljam iza sebe,ponajvise razocaranje i tugu.Krecemo dalje...
Angel1- neka te ne brine sto je blijeda crtica,nema to veze...bit ce super betica!!!
Tiki_a-kad bi nas netko uspavao ovijeh 10ak,12ak dana dok cekamo betu,bilo bi najbolje..A opet tako je slatko nadati se,to mi je kao bombon..
pusa svim cekalicama:heart:
Da, Sela, ako ništa drugo ima rijetkih trenutaka maštanja...
Eto stigla i tvoja M, simbol nove nade..
Stigla.Dok sam je iscekivala.osjecala sam se kao u kavezu..
Tiki moja,nadam se da je ti neces duuugo trebati ocekivati!!!!
Tiki_e, neka se druge cure ne naljute, ali ovaj put samo tebi šaljem sve svoje trudničke vibrice, i čekam s tobom, kao i mnogi drugi, sigurna sam :heart:!
Vojvođanka, nije rano za betu, izvadi pa budi mirna i sretno ti od srca, draga!
Angel, živcirala se ti ili ne, pripremala na najgori mogući scenarij ili ne, ishod ćeš znati tek kad sutra ponovno izvadiš betu i od srca ti želim da raaaaste!!!!
Svim ostalim nespomenutim čekalicama :kiss: i držite se, cure!
Sela, a tako sam se radovala tvojoj beti, a kad ono...sr.nje! :love2: A i tvoji postovi su mi super, koliko si tužna zbog sebe, opet se raduješ s drugim curama i guraš dalje i dalje! Sretno ti u slijedećem i, nadam se, zadnjem postupku! :zaljubljen:
Cure, kako brojite dane nakon transfera? Dan ET-a je 1 dan?
Kad bi se trebalo čuti srce? Točno 4tjedna od ET-a ili...?
Tiki_a kad ćeš nas obradovati s betom? Mislim da je napokon došlo tvojih 5 minuta i vibram u tvom pravcu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vojvođanka znaš kako kažu it is not ower till the fat lady sings;-)
Izvadi betu pa ćeš biti sto posto sigurna.
Angel držim fige još jednom za duplanje
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sela neka ti ovaj optimizam donese ovaj postupak uspješnim
Ja brojim 5.dnt (3.dan) -danas si dala choragon, dakle još nekih 9 dana mučenja...
[B]Curke da vas iznenade velike tete bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!
[B]Tiki_a[B]:heart:
Curke, nadam se svom prvom ET pa malo čitam vaša iskustva. Meni je dr.rekla da nije potrebno a nije ni dobro strogo ležanje nakon ET već taj dan odležati a onda se vratiti svojim stalnim aktivnostima (naravno u puno lakšem tonu)ali bez naprezanja,teškog rada,stresa i sl. Nema sp.odnosa i kupanja, samo tuširanje. Tako da sam ja odlučila mirovati na dan ET i možda dan poslje a onda nazad na posao (radim u uredu,nema hodanja a nije ni stresno).
moja Beta negativna :(
Vojvođanka žao mi je!
Vojvođanka:love2:
Vojvođanka .... a baš mi je žao.. odmori malo pa u nove pobjede..
Vojvođanka jako mi je žao :(
vojvođanka - znam da sada nema riječi utjehe ali moraš skupiti snagu za dalje i dalje se boriti. Nisi sama, mi smo tu, mi koje znamo kako ti je i koje prolazimo isto što i ti. :cry:
Pogledaj koliko nas ima ovdje koje djelimo s tobom tvoju bol i koje smo uz tebe.
Drži se !:love2:
samo da prijavim- 15. dan od ET ß 1755!!!!!:-D:-D:-D
leeloo77 i Jim:-D:-D!!!
leeloo wow :-D:-D čestitam!!
hvala :)
nekak mi se ß čini velika...prošli put sam 17 dan nakon et imala 996 a sad 15. 1755! doduše ovaj put su bili embriji 4. danod punkcije a tada drugi.
Ma tko zna...vidim da i ovdje na forumu ima raznih kombinacija ß/dan :)