Ploča je super! Tako nešto ću si kupiti prvom prilikom (uzela sam lani ploču s tri plina i strujom ali od rostfraja - to mi jedino ne valja u kuhinji, užas za održavanje).
Printable View
A za pećnicu si super prošla!
Meni je kod pećnice najbitnija snaga, a ova je dosta jaka.
Imam traume od pećnice u kojoj se musaka peče 2,5 sata :roll:
Trina, jel može na pp tko vam radi kuhinju? Spremam se u projekt zvan dječja soba...
Naletili smo skroz slučajno na nju, bio je zadnji, izložbeni primjerak. I kad smo usporedili cijene drugih te jačine, odma smo kupili ovu. Kuhinju mi radi jedan odavde, ovako kad pričam s njim imam dojam da ne zna ni lego kocke sastaviti a kad mu vidim radove, oduševljena sam. Šaljem ti na pp
Hoću reći, djeluje vrlo neozbiljno ali nije, u poslu je odličan.
trebam ako netko ima
preporuku za ugradnju kaminskog uloška za centralno
postolje za kamin i obzidavanje
pitanje za apricot, ženu sa iskustvom:-), a i ostale ako imaju iskustva za caparolovim bojama..
konkretno, došla na red i fasada...caparolova akrilna fasadna žbuka? kvalitetno?
Da li miševi i ostale napasti ulaze u kamenu ili staklenu vunu?
Zna netko?
pojma nemam, ali si mi dala misliti.
Imam ideju kako za silu urediti kućicu na Zumberku u kojoj se borimo s glodavcima, pa se bojim da im postavljanjem izolacije zapravo ne bi pomogli.
:-(
Ne znam koja je razlika, staklena je navodno oštrija.
Meni su i jedna i druga nepodnošljive na dodir.
Razmišljamo o promjeni vanjske stolarije i zamjeni stare drvene za PVC. Možete li mi preporučitinekog kvalitetnog, pouzdanog i da nas ne odere jer ne znam odakle da krenem?
Cure, molim vas za pomoc:
Navedite mi nekoliko dobrih salona namjestaja u Zagrebu.
Uz namjestaj (kuhinja, db) treba nam dobar kuhinjski stol i stolice i fotelja i stolic za dvevni boravak. Znaci, ti dodaci su mi cak bitniji od ormara ovih i onih.
Hvala unaprijed :-)
Možda da pogledas ima li što na velesajmu... Nisam dugo išla, no sjećam se prije da su imali svašta.
Kaj se ono premaže na zid protiv gljivica od vlage i koliko košta?
NEMA toga u što miš neće ući. Mi je imamo (staklenu vunu) na plafonu dograđene staklene verande - blagovaone) i jedne zime su si gore lijepo napravili gnjezdo. Cijelu su zimu šuškali i grebli i onda smo se sjetili da bi mogli mačku bacit na krov. :mrgreen: Maca je redovito bila gore (ja sam je mamila s nekim šljaštećim trakicama) i onda je skužila da onuda trče miševi.... Više se ne čuju.
A dovraga...
A taman sam si fino nešto zamislila... :(
Maštam o maskama za radijatore. Možda možete nekog preporučiti? Svaka sugestija je dobrodošla :-)
A čemu uopće maske? Koliko pamtim od jednog majstora za grijanja, to su 'didjabaje koje samo smanjuju toplinsku učinkovitost'.
p.s.
Poznavali smo se privatno, zato takav neformalni ton. Inače je bio vrlo kvalitetan majstor, radio nam je komplet grijanje.
s radijatora u kupaoni otpada farba, bas ruzno izgleda
pofarbala bih ga u neku boju
koja se uzima za radijatore?
Ja ne bi sama farbala, dala bi na plastificiranje.
Moji frendovi su nosili ovamo http://drvoplast.hr/plastifikacija/ i super su im odradili posao.
Ma moze se prefarbati, postoje boje za radijatore, mi smo koristili nekakvu Chromos termo nesto... Ne sjecam se, ali u trgovinama bojama znaju, ili po vecim centrima, tipa Bauhaus...
Ako je za recimo djecje sobe ima svakakvih boja, ili se koristi ona bijela/krem standardna.
Mi smo isto farbali. Imamo starinske radijatore koji su bili uzasni, i nakon 1 ruke farbe izgledaju fenomenalno. Pitaj boju za radijatore (bas posebna!). Malo je skuplja, ali ionako ti ne treba puno.
mora biti prazan sustav!
U pravu si, pitala sam MD-a. On to tako usput napravi da nisam ni bila svjesna da prazni cijeli sustav.
I dalje mislim da je plastifikacija bolja opcija. Ovi radijatori od frendova su izgledali bolje nego novi (Lipovica).
A sad dodaje da na je na ovim novim radijatorima to moguće.
Dakle, ovisi kakvi su radijatori.
ne bih plastificirala, to mi je komplicirano i skupo
farbati mogu i sama, bez skidanja radijatora
a radijator je ovakav, samo 5 rebara
http://viking.hr/images/uploads/86/radijatori-059.jpg
Komplicirano je, ali skupo nije..
Ne sjećam se cifri, ali je bilo prihvatljivo.
mi smo skidali i nosili na farbanje
nije bilo skupo - sad ću onako otprilike (to je bilo prije 4-5 godina) možda 700 kn , 3-4 radijatora , cca 10-15 rebara svaki
Bila je maska vec kad smo kupili stan, pa nismo mjenjali stare radijatore (starinske) i maske koje idu uz njih. Maske su metalne s godnjom plocom od mramora. Izgleda jako, jako lijepo.
Pozdrav svima! Ima puno strana za prelistat pa cu ja sam ovak pitat, isprike ak se ponavljam... Jel netko bojao plocice? Kako je ispalo, jeste zadovoljni, jel komplicirano, jel boja drzi? Gledala sam video s uputama za dulux premaz i boju...