Drage cure,
jel zna koja di bih mogla naci djecji stalak za crtanje? jako mi je hitno pa ako koja slucajno zna...
Hvala:-)
Printable View
Drage cure,
jel zna koja di bih mogla naci djecji stalak za crtanje? jako mi je hitno pa ako koja slucajno zna...
Hvala:-)
Misliš na pravi slikarski stalak,štafelaj, samo da je mali?
'bemti moju glavu mamnestičnu - mi smo to kupili nećakinji prije par godina,
ali nisam sigurna gdje...
Mislim u Bauhausu.
Kad dođe nezakoniti doma, pitam ga pa javim!
(Vjerujem da se on sjeća ;-))
mislim da sam to vidila u Kiki, ali dosta davno!
Evo odgovora za štafelaj: Bauhaus na Žitnjaku :) !
(uz napomenu da je to bilo prije par godina- možda da provjeriš
telefonom prije)
To je onda taj o kojem pišem - sladak i mali :) !
Teica, Lucas ,puno hvala na brzim odgovorima. ;)
Nažalost, nisam iz Zg, Varaždin je u pitanju, nema kod nas Bauhaus, jedino Baumax i Obi, pa cu tamo škicnut za štafelaj..
Ako ntko zna di bi još mogla pogledat, slobodno se javi. :P
Mislim da je tih stalaka bilo u lidlu ili će biti kroz koji dan...
Možda ima u jysk-u
Gdje kupiti globus - svjetleći ili nesvjetleći? Za malo novaca :-)
O, popust - to bi bilo odlično!
Svi njihovi dućani?
ne zanmvidlasamiz tranvaja onaj u Ilici
Hvala ti :) !
Našla sam ovaj, ali mi se čini puno (vidjela uživo u jednoj knjižari u Maksimirskoj, ali ima tome već dosta vremena): http://www.rog.hr/catalog/index.php?productID=4125
Inače, ako se ne varam, vidjela neki mali (cca 12 cm u promjeru) u kineskom dućanu kod Kvatrića (dućan pored garaže koja nije pod zemljom, Miramarska) za neke sitne pare. Isto, jedan lijepi "retro" globus (ali bojim se da taj nije za sitne pare) vidjela sam isto u Maksimirskoj prije 2 dana - gift shop otprilike preko puta Zagrebačkih Plavih. Toga je znalo biti i po Turbo limačima. Sretno u potrazi!
Gdje ima pamučnih trikoa sa dugim rukavima?
Gdje kupiti kvalitetnu strugalicu za pete?
Hvala enchi :heart:, to znam, zanimalo me je da li ima po nekim drugim ili sportskim trgovinama.
Jučer sam bila u Areni, po svim dućanima i u Intersportu tražila, ništa.
Bilo je nešto i u H&M- u i TL - u...
U svakom dućanu!
Nisam namjensku strugalicu kupila već 20 godina - boljom od bilo kakve strugalice koja je baš za pete pokazala mi se obična jednokratna britvica. Najprije sam uzimala s jednom oštricom, a sad s dvije (jer te je lakše naći). Ništa namjensko nije mi tak dobro. Ne zahvaća puno, pa se može lijepo regulirati, a kupiš pet komada u vrećici za nekakvih dvadesetak kuna - to je dosta za 3 mjeseca ili čak dulje. Slučajno sam nadošla na ideju (brijući najprije noge, pa onda sa iskorištenom britvicom ostrugala pete) i to mi je postala primarna upotreba za to.
Hm...nije loša ideja...probam!
Tražim komplet knjiga Harry Pottera - da li ste negdje vidjeli baš kao komplet pa da je neka povoljnija cijena nego da kupujem pojedinačno?
Gdje kupiti dvd-iće (medij) za kamere za snimanje? Zvala sam pola grada i nigdje nema... :/
Hvala!
Dijete mi je u "čerga fazi" - zavlači se posvuda, gradi si kućice...
Gdje da nađem kućicu/šator za igru? Vidjela sam nedavno neki u obliku cirkuskog šatora ali se više ne sjećam gdje :(
gdje kupiti nešpricane limune?
radila bih limoncine za poklon pa mi je bitno da su nešpricani!
Nećakinja zaželjela za Božić "jastuk srce sa rukicama" (je.... reklame :evil: ) i sad ja to svuda tražim. Jel netko negdje vidio onakav ko na reklami?
:-)
gdje da kupim dječji radio... onak, curičast?
Bijele tapete za drvo!?
Gdje ima povoljnijih od 12kn za metar...!?
U merkuru ima, po 11'99....
Tražim jeftinije ako ima negdje......
Samo da javim, ako netko isto bude tražio mini štafelaje, ja sam ga na kraju našla u hobby art ducanu, po 99 kuna. Mala slikarica je oduševljena! ;)