curke, sretno svima! :)
Sanja1 :bye::-*
Printable View
curke, sretno svima! :)
Sanja1 :bye::-*
Da se javim u vezi moje laparoskopije, povadila gotovo sve nalaze kad ono streptokok b u urinokulturi, i sad antibiotik i sve ponovo, samo se nadam da će otić s jednom turom antibiotika. grrr poludila sam, a tako sam bila uvjerena da ću već ovaj ciklus to rješit. ali dobro, šta je tu je, javim se s ishodom laparo. pozdrav svima
hvala cure, sad mi je lakše. Zvala sam broj s net za spermiogram da provjerim dali se treba naručiti, al mi govori da se taj broj više ne koristi, imate kakav da provjerim?
imam još pitanja izvadila bih krv unaprijed, al neznam kaj traže, od prije imam markere na sifils i to, to imam od prije nadam se da vrijede, al nalaze krvi baš nema friške, kaj da ponovim?
Taj broj piše (ili je pisao) na nalazu koji se dobije.
Očito nisu promijenili broj telefona na nalazu. Ukoliko netko dođe do tog famoznog broja, neka ga javi i ovdje.
Zavod za kliničku biokemiju s hematologijom, koagulacijom i laboratorijem za reprodukcijsku endokrinologiju
Tel. +385 (0)1 4604-656, 685, 686, 755
Ovo je broj sa stranica KBC-a pa probaj jedan od tih.
Markeri ti vrijede 8 mj.
Cure a moze mi netko reci zasto moramo vratiti ljekove koji su nam ostali
Ja sma potpisala da sam dobila 25 gonala i zasto bi to vratila ako je to islo od mog osiguranja tj ja sam to platila zasto sad to moram vratiti:zbunj:
Luna, probaj zvati od 12-14. To inače pali u ambulanti, možda u to isto vrijeme možeš dobiti i labos.
Što se tiče nalaza krvi, ako misliš na hormone za početak nebi bilo loše da imaš friški nalaz TSH, LH, FSH, E2, testosteron, možda i FT3, FT4, PRL.
Ježić, ima Nety u jednu ruku pravo. Kad potpisuješ primitak lijekova, potpišeš u onaj veliki fascikl, a kad vraćaš, potpišeš na neki mali papirić gdje sestra ručno napiše ime i prezime i koliko čega vraćaš.
Luna, ja ti ranije nisam napisala za ostale nalaze, ali je to rješila Ježić :*
Snekice, ali prema HZZO-u vrijedi odredba samo za Gonal i Menopur da ulaze u 6 pokušaja, a nigdje ne piše koliko injekcija ide po jednom postupku. Pa onda pretpostavljam, da ukoliko su za jedan postupak dali više lijekova nego što ti je u trebalo, zato traže da se višak vrati natrag. Kakva je situacija s ostalim klinikama?
Na VV nema lista za lijekove i uvijek (bar koliko sam ja gore) je bilo lijekova, tako da nije bilo potrebe da daju unaprijed ili rezerviraju. Kako svakih par dana ideš gore na folikulometrije (i dr. po potrebi prilagođava doze, dodaje lijekove itd.), tako dobivaš onoliko koliko ti je potrebno do sljedećeg pregleda. Na dan pregleda ti sestre piknu dozu toga dana, pa ti daju lijekove za onoliko dana koliko nisi gore (obično 1 ili 2), tako da uglavnom nemaš što za vraćati, no mislim da te ne traže da vraćaš ako ponešto ostane
Curkeee dobra vijesti Sutra je ET :) Jako sma sretna Do sad nisam imala nista nikakve sanse kad sam krenula pocelo je s 10% sanse ( to po mojim procjenama :) ) zatim s aspiracijom sam dosla na 30:) Sad sam na 50 %
E sad da se još ekipa primi pa da bude festa :):-D
Ka d sam krenula odlucila sma da se necu zivcirati ..i prilicno mi dobro ide I da cu se veseliti svakom novom koraku Tako i radim
Nety, tako i treba veseli se svakom novom koraku i puno ~~~~~~~~~~~~~~ za tebe
hvala cure na info... nety bravo samo pozitivno
Luna otidi do sovje dr opce prakse i reci joj da ti da uputnicu za testove na HIV i hepatitis i to ides u Petrovu 3 ali se moras naruciti ali sam cula da ima u Dubravi privatno di se moze vaditi bez cekanja i da se doplati smao 100injak kuna
Posalji mi mail na pm pa cu ti scenirati papir koji sma dobila s uputama šta mi treba
Psiholog pravnik najbolje nazvati obiteljsi centar naruce te za 2-3 dana besplatno i obavis u roku 2 sata sve
Petrova,Bab nam sutra vadi beticu pa pomozio joj lijepim zeljama i vibricama na Odbrojavanju!!!!:-)
nety poslal sam ti pp
Cure, markeri na hiv i hepatitis se rade u HZJZ bez naručivanja (nisam čula da privatni labosi išta rade za 100 kuna:-)).
A evo i linka http://www.stampar.hr/Default.aspx?art=1954
Do ulaza u lab (desna zgrada), treba se proći kroz kafić, skrenuti lijevo i ravno do zatvorenih staklenih vrata. Tamo se nekom javite i onda malo pričekajte.
Ne naručuje se, dok se vadi krv sjedi se u udobnoj retro fotelji, a taj dio obavlja mlađahan, simpatičan momak lake ruke :)
došla sam od dok. nabavila uputnice, sutra idem ujutro izvaditi markere, iako mi je dok cijeli govor održala da se to ne vadi svako malo, a moji zadnji puta vađeni 2009 baš sam pogledala nalaz, i dala mi za hormone uputnicu TSH, LH, FSH, E2, TESTOSTERON I PRL... trenutno pijem antibiotike jer imam upalu mjehura, hormone sam mislila vadit idući ponedjeljak dal to ima veze kaj pijem antibiotike.....
luna, ako ćeš hormone vadit u petrovoj-to naručuju, a TSH ne znam ni da li vade ili izvade pa šalju na Rebro, svugdje se sad hormoni naručuju (al probaj nazvat za pon ako imaju reagensa).
Curke ja sam juce bila na transferu Vracena mi 2 oplodena :zaljubljen: Sad sam doma minimalno se naprezem i minimalno sjedim neznam jeli bas msijem sad sam malo napravila iznimku ubija me zatvor i nadutost i moram malo sjediti Inace m radi sve a ja sam lezim i zovem ...Ja bi ovooo ja bi onooo:lol: Joj curke drzite figice velike za moje 2 bebice da se zalijepe i da ostanu
Odoh na odbrojavanje vibrirati za tvoje mrve!
hvala sneki
jeli smijem prvih par dana sjditi sjedila bi bar malo jer ne strasno muci nadutost i mozda ce zvucat smjesno ali muci me alergija i kise mi se stalno pa me sttrah da se od trzaja ne primi
Zdravo cure evo j preko mob da javim da san danas bila na uzv sutra stoperica u petak aspiracija jos malo: )
Nety neka bebe ostanu s tobom!
Milla2 neka bude dobrih jajnih stanica na aspiraciji!
milla2 i nety, odoh i ja na odbrojavanje zavribati za vas!
Fala cure,najbolje ste: ) veselim se jako petku a pogotovo transferu. I prekidu pikanjem gonalima uff sve me stisce ,glavno da ima folikula! I ima ih dosta, cure nakon aspiracije kada ide transfer ono?
Nety, od kihanja ne bi trebalo biti problema, ne brini, i možeš sjediti, radi ono šta ti odgovara!
Milla, na transfer se najčešće ide 3.dan, a nekad 2. ili 5. Sretno!
drage cure imam jedno pitanje za vas: bila sam u postupku u 2 mj i iza tog sam dobila baš obilnu menstruaciju i sada kad mi je trebala biti iduća imam več 4 dana smeđi iscjedak,ima ga kad se brišem,nikako da pocrveni i krene normalno pa me zanima je li ikome bilo ovako i zašto je sad smeđe,inače na prvom ivf-u su mi iza dolazile normalne menstruacije pa ako netko ima slično iskustvo neka se javi!
Mislim da nema razloga za brigu Po sebi znam da je smedi iscjedak nesto normalno Ponekad umjsto obilne menstruacije zna biti takav iscjedak! Za zabrinuti se je ako polsije toga dobijes bas pravu menstruaciju odmah znaci kao da ovog iscjedkanije ni bilo onda se javi svom dr
Cure, ja sam ovdje sasvim nova. MOlim vas za konkretna iskustva sa petrovom i dr. STrelec. Naručeni 20.04. . molim za sve informacije.
Miny dobrodošla!
Što ste do sada prošli da dođete do bebe?
miny, nemam "iskustva" s dr. Strelecom a ne znam sta bi te konkretno interesiralo vezano za Petrovu. Kao sto Mimi81 gore napisa, za pocetak bi bilo dobro da nam napises nesto o vasoj dosadasnjoj borbi za bebu pa ti mozda lakse pomognemo.
Drage moje Petrofke...danas sam saznala da nam stiže CURKA ša da podijelim s vama uzbuđenje :-D
Puuuuuuuuuuuuuuuoooo sreće svima!!!!
Zvoncica to je tako krasno-puno curki stize u zadnje vrijeme!!!:-D
Zvoncica apsolutno predivna vijest:-) drago mi je zbog tebe :-D uvijek je ljepo cuti dobru vijest
zvončice, zbilja krasna vijest! Čestitam na curici!