CESTITAM na lijepim betama.....sretno dalje !!!
Printable View
Evo i ovdje ČESTITKE novim trudnicama...neka je i dalje sve sretno... A svima ostalima puno sreće i da im se brzo pridružite !!!
Joooj kak su to super bete prekrasne :-D:-D baš mi je drago curke .... puno čestitka!!!! Evo ja brojim 4dnt3d i sporo mi prolaze dani...:cekam:....
~~~~~~~~~~~ malo za sve!!
evo, da se i tu pohvalim beta je 1367 heheheh
:jumping:
:-d:-d:-d
Evo da nastavim niz mantri:Citiraj:
Msretna 35 prvotno napisa
Gordan Bare: "samo stoj na svjetlu i doći će kraj tami"
Meni je do sada naj mantra bila ona koju je potpisu imala forumašica, čini mi se da je to bila naša superman, "Who dares wins"...
Svima kolektivne vibre od našeg malog "kolektiva"...
ps baš s nestrpljenjem očekujem četvrtak i prvu folikulometriju u prvom prirodnjaku, baš me zanima stanje stvari, a onda ću se možda usuditi i opet nadati...
andream za prirodnjak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sretna, ovo je bilo brzo...
ma ne kažem ja uzalud, da uz ovakve vibre naprosto moram ponovno ostati T :-)
Drž se sivka...znam kako ti je...lijepo miruj mazi bušu...i sve bude to dobro...šaljem ti puno dobrih ~~~~~~~~~~~~~ i malo početničke trudničke prašine.
Potpisujem
Nešt mi šteka net...neće pisat sve kaj napišem...ovaj prvi post zanemarite ;-)
Cure, svima za što kome treba~~~~~~~~~~~~~~~~ a posebno čekalicama bete da se nastavi pozitivan niz~~~~~~
za predivne bete :-D:-D
za sve djevojke ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
I ja bih čestitala svim curama na testovima, prekrasnim betama i ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uzv i srčeko koji ćete vidjeti.
Čekalicama strpljenja do početka stimulacije, do punkcije, do transfera, do testova, bete.
Nudim frišku mirišljavu kavicu:coffee:
Predivne bete:-D:-D:-D:-D
Kadauna je to tako lijepo sročila, kao i obično......(poeta, nema šta)...
Bum si srknula malo kavice, jer Meli đipa od 6h.....treba mi malo kofeina!!!!
(Kadauna draga, predivno zgledaš i baš mi te bilo milo sresti):zaljubljen:
Wow, azrijelka, čestitam :)!!!
Puno sreće, cure!!!
Ajme koliko super beta! Čestitam cure!
nema me par dana a ovdi špica nad špicama. koliko puno lipih novosti...neću ni pokušat nabrajat sve i svakoga jer bi sigurno nekog zabila zato za sve lipe bete :-D...sretno mamicama koje će zbog njih uskoro "morati podnijeti" velike trbušiće...nek vam ovo bude najljepše razdoblje života!
mojim dragim istrijankama velika :kiss:, kad će opeda kavica...baš sam se navukla ;-)
svim tužnicama :love2:...nemojte dugo ostati tužne, doć će i naše vrime sreće!
svim ostalim čekalicama, pikalicama, onima koje kuju planove za dalje (posebno jednoj lipoj malici ;-)) puno sreće, snage i pozitivne energije!
ja sam pronta, jučer pokupovala pola apoteke, medicinski brat se zagrijava i sve je lagano u niskom startu, samo čekamo da opali onaj pištolj za start. sutra počinje bockanje, a ja sam začudo cool (ne daju mi više smajlića a takooo su dobriii). Sa iglama skoro pa sam na ti (barem za sada dok nismo u bliskom kontaktu, dok su još u kašetinu), Mb se ne javlja ama baš ni na jedan moj mail, a ja sam i dalje cool, sve radim na kraju po feelingu, ionako će biti ono što mora biti koliko god se ja pilala ili nepilala.
oplostite cuje na ovako dugom postu al ja kad pišem pišem da svima dosadim...nadam se da je na odbr to dozvoljeno...mislite na mene, vibrajte i šaljite pozitivu, trebat će mi, a ja javljam novosti...
Pusa!!!
predivne bete!!!...svim curama čestitke od srca i ~~~~~~~~~~~~~~ za prekrasne, mirne, dosadne trudnoće! :-D
čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dodirko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za brz oporavak!
loks ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do svemira i nazad!!! :-*
loks, ~~~~~~~~~~~~~~~ za buduću Mb trudnicu ~~~~~~~~~~~~~~~~
loks ~~~~~~~ za mariborsku bebu ili bebice
andream ~~~~~~~~~ za novi start
Cure čestitam na lijepim betama! :-D
Počinjem sutra s Decapepytilom!!!!!! Do ponedjeljka i u utorak opet gore
Kaj raditi s iglama i špricama, bacati ih u obično smeće ili nositi u apoteku????
loks u istoj smo kaši, jedva čekam pokret sutra sa bockanjem, nakon jednog stimuliranog već se osjećam kao veteranka:lol:
isto tako mi na mailove iz Mb ne odgovaraju ali ne živciram se, bar ne još8-)
cure svima za što god vam treba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Loks ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od srca ti želim da ti ovaj postupak uspije!!!!
loks, Gabi, linalena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~ da vam ovo budu uspješni postupci :heart:
loks, Gabi, Linalena, Lucija83 neka nam je sretan ovaj postuapk!!!!! Moja M je stigla, sutra se ide po lijekove, a ja bih najradije obukla kabanicu i krenula na noge put Rijeke....
Nikad me u životu M nije tako obradovala kao danas!
Cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~od srca svima da nam se želje napokom ispune!
Istrijanke, dok ste vi uživale na kavici ja sam brala masline i mislila na vas....
sumskovoce uspješan postupak i tebi želim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(o kako se sječam tog naleta energije uoči postupka, ja uvijek razmišljala da pješke krenem na Sljeme)
draga sumskovoce drago mi je da ti je m napokon stigla. znači li to da ćemo skupa početi sa bockanjem, jer si mi rekla 2. dan da počinješ jelda?
ne znam di bi pitala pa ću ovdi...cure koje znaju nek me upute di mogu pronaći više podataka o endometriju, dal postoji post baš na tu temu, ne mogu naći baš ništa?
Loks for you Debljina endometrija
Sumskovoce sretno! ~~~~~~~~~~~
Cure, bila nadas na 1.uzv - vidi se gestacijska vrećica smještena u maternici (znači nije vanmaternična), ali imam i nekoliko malih hematoma.
Je li netko od vas imao sličnu situaciju? Dr. je rekla da moram strogo mirovati i stavljati utrogestane. Sljedeći tjedan opet na uzv da vidimo što se događa - trebala bi se vidjeti neka žumanjčana?
Sumskovoce Gabi25 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sretn o!!!!!!!
Şvima puuuno sreće u postupcima, evo za promjenu malo sretnih zvjezdica ************************************************** **
Rozalija.. princeza je preslatka :zaljubljen: