meni također odgovara četvrtak
Printable View
meni također odgovara četvrtak
Curke, otvorila sam topic o kavici, da ovaj ne zachatavamo. nije da glumim moderatora, ali moderatorica nam je ovih dana u gužvi velikoj, pa me je zamolila da ćirnem. nadam se da se ne ljutite.
evo topica:
http://forum.roda.hr/threads/64571-S...14#post1858614
Možda vam se i ja pridružim..Pinky, hoćeš li ti zvati Irenu???
javim joj.
danas sam naletila na našu crvenkapicu
zaboravila sam je upitat u kojoj je fazi :oops:
sorry, ali nisam uspjela na topic
koji dan ciklusa se obično počinje sa stimulacijok kod IVF-a??
jel to slično kao kod AIH-a?
Sildad, neopisivo mi je žao. Ali vjerujem da mora uspjeti!
Ja sam danas na prvoj folikulometriji, 7.dc, javit ću vam kakvo je stanje.
Denny, izgurat ćeš ti to... vidimo se idući put u splitu s duplim kolicima :-)
Ab ~~~~~~~~~~~~~~! :)
AB , cestitam na lijepim folikulicima~~~~~~~~~~~~~~~bit ce blastica, a i beba
Bila danas na folikulometriji kod dr. P. Endometrij za +5, a 3 folikula i dalje "srednja žalost". Sutra navečer štoperica, a u petak ujutro punkcija. Kaže dr.P.; "a nemoraš se bojat punkcije, nemam bi skoro ništa za vadit pa te to "ništa" neće imat šta bolit, ja ću probat, pa ako išta ujtin, ujtija san..." Stvarno čovik nemože da mu se ne nasmije.
Tako je i meni zadnji put bilo, 3 folikula, dr.P. kaže isto da je očekivao više, samo šta sam ja njemu rekla, barem neće bolit punkcija i stvarno nije bolilo.
jopam nadam se da će ta tri šta ih P ujti bit dobitna za tebe~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Venddy, jesi li mozda jucer bla u Citu oko 13.30? Jedna cura me podsjetila na tebe..
Uglavnom, meni jucer (7.dc) 3 folikula lijevo i 3 desno, otprilike su svi 12 mm. Jutros sam vadila estradiol i danas sam opet na uzv u 13.30
Jopam, bit ce da sam i tebe vidjela jucer? nek ti budu dobitna sva 3 folikula!
Vidimo se sutra na kavici.
AuroraBlu, sretno!!! Vidimo se sutra.
Aurora to sam bila ja, došla sam na bockanje jer nisam u stanju sama sebe ubost pa njih maltretiram svaki dan. Nisam baš registrirala čekaonicu, da jesam sjetila bih se ja tebe i javila. Sorry. Al vidimo se sutra na kavi, a možda i danas jer sam i ja danas u 13.30 opet dole
AuroraBlu , ja sam bila jučer oko 13.45, bila je jedna cura sama i jedna sa mužem kad i ja, pa ne znam jesi li možda ti jedna od te dvije. Uglavnom ja sam gotova sa folikulometrijom, večeras štoperica, a u petak boc - jauuuuuu.
Dobar vam sunčani dan,
Aurorablu, Jopam, Venddy sretno cure, i nemojte se zamarati brojem folikula niti jajnih stanica, na vama je da kroz postupak ostanete u dobrom raspoloženju, opuštene i s vjerom u uspjeh. No samo se sjetite mene: predzadnji postupak 6 stanica, dvije blastociste i beta nula, zadnji četiri stanice, dva osmostanična i beta 270, pa 670, a danas.
Danas sam bila sam na prvom UZV. Znam malo sam zakasnila, ali sam odlučila zbog svog iskustva u prvoj trudnoći, da neću ići prije 7. tjedna. Tako da sam danas prvi put čula dum dum:heart: i uspjela se osramotiti pred liječnikom, naime suze su se same od sebe, najavljeno počele slijevati niz lice. Liječnik me inače poprilično dobro poznaje izgleda da sam ga iznenadila, no na sreću brzo sam se pribrala jer je dosta toga trebalo objasniti (trombofilja fragmin, utrogestani, bromrgon, dan transfera, dan punkcije, itd.), na kraju smo zaključila da sam ja specifična trudnica i da mi treba posebna pažnja.
Želim da sve uskoro plačete od sreće, kao ja danas na UZV kad čujete otkucaje srca vaše bebice, a do tada uživajte na kavici na terasi Virusa (tako bih voljela da mogu doći u Split), a ja šaljem trudničke prašine***** (i ne mogu vjerovati da to pišem, moram prestati pisati jer ću se ponovno rasplakati) ajme baš u nekom drugom stanju);-).
Matto draga, sada si i mene rasplakala:zaljubljen:!
Posebno, jer ako zatrudnim i ja ću biti fragminka, jučer bila kod svog gina da ga na vrijeme upozorim, pa me malo i prepao, rekao da će me morati bodriti 24 sata na dan...ali nadat se da ću izguirati:-).
Jao mene, ja kao da sam već trudna, na veliko upoznajem gina sa fragminima, a večeras idem upoznati i svoju dr.opće medicine - da ne bi nedaj Bože štogod pošlo ne planski po zlu - sve mi dođem da odem i u Petrovu ( čula sam da tamo ima nekakav dr. specijaliziran za heparinke), pa neka me i on ima u vidu:lol: - moram pripremati teren:mrgreen:
Drage moje ,evo da vam se i ja prikljucim :) Uglavnom ja i mm smo trenutno na samom pocetku pretraga, pa bi me zanimalo vase iskustvo nikako se odluciti dali da sve idemo privatno ili prvo socijalno ? kakva su vasa iskustva sa potpomognutom u rodilistu ,koliko se ceka ,ima li kakvih rezultata? saljem vam puno puno pozdrava :)
Draga tonka86, dobro došla!
Ako ti je broj 86 godište, onda imate vremena još razmisliti što ćete. Inače imaš sad otvoren topic na forumu kako odabrati kliniku. Budući da si se tu javila, onda ti je vjerojatno Split blizu i CITO je sada za hrvatske uvjete (koji su jadni, na žalost, u usporedbi s europskim standardima), izvrstan izbor, a rade i preko HZZO-a. Ako si Splićanka, možda bi ti bilo superinformativno skoknuti danas do Virusa na kavicu. Na takvim se mjestima najviše info skupi.
Sretno! :heart:
Slažem se Jelena s tobom. Ja sam najviše informacija kupila upravo na tim kavicama i sad kad mi gotovo informacije više nisu potrebne, lijepo se vidit curama i dobro ispričat. Upravo sad žurim u Virusa, pa tonka86 ako si u blizini svakako svrati.
Hvala vam cure,rado bi dosla ali sam zakasnila ,iduci put sigurno dolazim :) . U svakom slucaju vi mi predlazete da mi je bolje u cita nego gubit vrime po bolnici ? ako se odlucim za cito koje nalaze trebam pripremit?
Matto :heart:
matto rasplakala si me :heart:
Matto, draga, predivno
u cita idi na konzultacije sa nalazima koje imaš i kad ti oni napišu šta ti još treba, opet u svog soc.ginekologa po uputnice i to odradi preko hzzo.skupi se troška na tim pretragama, radije tom lovom plati privatno postupak,ako ti bude preporuka raditi AIH, onda ti je to svakako bolje privatno.
Super,hormone sam izvadila samo one 2-5 dana ciklusa ,brisevi ok,papa test radila jos cekam nalaze, spermiogram smo radili u cita i nalaz je super. sad me samo zanima za hsg ,jeste li to morale radit odma ili nakon nekog vrimena? kopka me da se na svoju ruku odma narucim u cita da ne gubim vrime ....uh uh... Cure da vas nema ne znam sta bi,svaka vam cast.
otiđi najprije s nalazima na razgovor u cita, oni će ti reći treba li ti ili ne hsg (obično treba). nemoj sama na hsg bez razgovora s njima.
curke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vaše postupke :heart:
Cure, evo jutros bila punkcija. Ali šta je bilo kako je prošlo i koliko folikula, ja vam ne znam ništa reći. Sjećam se samo inekcija u guzu i sljedeće je bilo da me sestra S. budi da je već 9, da spavam sat vremena i da bi se trebala spremati, a ja ko vanzemaljac; a kada sam ja na redu. Ona se nasmijala i rekla da je sve već gotovo. Ne sjećam se ni ulaska u salu, niti tko mi je radio punkciju niti koliko folikula je bilo, tko me je obukao (muž kaže da on nije) ništa ne znam. Nisam se čak pribrala da je uspijem upitati o tome. Muž me je uveo u auto i spavala sam cijelim putem do doma. Cito punkcija je zakon!
neka ti sada i tulum u labu prođe tako glatko~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
srela sam danas AuroruB na folikulometriji, njena punkcija je u ponedjeljak, a ja moram i večeras ponovno na pregled prije nego dr. odluči hoćemo li se punktirat u nedjelju ili ponedjeljak. Baš bi volila da budemo skupa u ponedjeljak
Venddy, i onda, kad je punkcija???
Cure, meni javili da je transfer u ponedjeljak ujutro. Aurora možda se i vidimo. Sretno na punkciji tebi i venndy. Mogu vam samo poželjeti da vam punkcija prođe glatko kao i meni. Sretno!
Joj matto, napokon je stigao i taj dan! NAPOKON! :-D
Šaljemo vam milijun poljubaca i vibrica!
Cure, sretno na punkciji i nek bude dobar tulum u labu!
punkcija je bila jutros, od 6 folikulića imamo 4 stanice, dvije su bile nezrele. Volila bih da je bio veći broj zbog boljeg izbora, ali što je tu je. U utorak ću znati idemo li na transfer 3 ili 5 dan.
Aurora držim ti fige za sutra
matto i mene si rasplakala:love2:,konačno i taj dan,mogu misliti kako si se osjećala,puuuuuno vibrica za tebe i maminu bebicu, želim vam najdosadniju moguću trudnoću:zaljubljen:
jopam :lol: baš si me nasmijala,ja sam na punkciji bila sasvim prisebna,svega se sjećam,osobito McDonald’s-a nakon toga-:),valjda sam dobila manju dozu.
Šaljem ti milion~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer i da ti bude dobitni
venddy i tebi takođe puno sreće ovaj put,da ti bude dobitni~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sildad,jesi li razgovarala s dr.,kada bi mogla iskoristiti preostale stanice?:heart:
Inna, sjećam se samo kako se je sestra S. čudila i u dva navrata za mene rekla kao "a dala sam joj samo pola doze".
Venndy, ja sam imala samo 2 stanice, a evo 1 se je oplodila sigurno, a u subotu ujutro su bili mišljenja da će i druga. A šta se može napraviti tek sa tvoje 4. Čuda!