Preporuka za Quicksand i Ripley, obje na Netflixu!
Sent from my IN2023 using Tapatalk
Printable View
Preporuka za Quicksand i Ripley, obje na Netflixu!
Ja krenula s Deadloch, al ma kakvi ne ide.
Decameron, predobra je
Marco Polo
fascinirana sam Mongolima
Potvrđujem!
Kaos je smor prve 3 epizode, kasnije je dobra serija. Grčku mitologiju prenosi na današnje društvo. Šteta što su je prestali snimat na najzanimljivijem dijelu.
Nitko ovo ne želi, meni malko smor, al ja imam problem da kad nešto počnem gledat, ne znam odustat ma koliko bilo dosadno. Želim gledat nastavak al ako će svekrva imat ulogu :)
True detective, 4 sezona, meni lično, najbolja od svih. Cijelo vrijeme graniči između racionalnog i mitskog, znaš da mora nešto racionalno bit al ne možeš dokučiti šta.
Pored što ovu godinu pamtim samo po spavanju, ostat će mi i po tome što sam ogledala nikad više serija nego za života.
Uglavnom što izbaci Netflix to odgledam.
Spisak je povelik, ako se još koje sjetim, napišem.
Chef's table, razočaranje, sad sam još sigurnija da su mišelinove zvjezdice bezvezarija. Dakle frajer napravi domaću tjesteninu, skuha je s domaćim paradajzima, i to uz neku smiješnu glazbu snime izbliza kao da je sedmo svjetsko čudo, a hrana je bila hrana talijanske sirotinje čitavu vječnost, normalna stvar koju je svaka baba kuhala, kako kod njih tako i kod nas. Zapravo cijela talijanska kuhinja mi je bizarno hnje, onak od pizze su napravili znanost, a stvar je razlog pošasti gojaznosti 21st. Msm pretjerano i precijenjeno i pretenciozno... samo zato jer više niko ne zna kuhat doma.
six feet under, nemrem vjrv da sam propustila ovaj dragulj
Ne mogu preporučiti jer nisam gledala, ali samo sam došla napisati da je snimljena serija prema knjizi Djeca su kraljevi Za 2 dana izlazi na Disneyju.
good girls, kao breaking bad, ali sa ženama
preeedobro
Netflix: nobody wants this, serija 10 epizoda u stilu sex i grad recimo. Odlicna!
Po meni najbolja serija koja opisuje glupost ljudske vrste je https://www.imdb.com/title/tt2661044/ , " 100 " samo treba izdražati do 5 sezone , e tad je najbolje .
Pogledala u koroni .
The Split (kod nas prevedeno Raskid), sve tri sezone su mi fenomenalne.
Orange is black, predooobraaaa...
huh ovo je najbolja serija na svijetu, davim se u smijehu
Nijedna više, Ni una mas, španjolska serija na Netflixu, 8 epizoda. Odlična, ne bi bilo loše ni pogledati je skupa sa svojim tinejđerima (osim što sam ja to ipak izbjegla zbog seksulanog sadržaja, neugodno mi je :mrgreen: )
https://www.themoviedb.org/tv/242876...language=hr-HR
Najdraže serije u 2024.:
Yellowjackets I i II
Staged
Julia II
Terror I
Pravi detektiv IV
Shogun
Maleni irvas
Hacks III
Zavada
Genijalna prijateljica IV
Somebody Somewhere III
Sto godina samoće
Crne golubice - Keira Knightley izvrsna u uovoj ulozi!
Drago dijete- mračna ali napeta do samoga kraja
The playlist
Izrazito kvalitetno odrađeno, objektivno, sa svih uglova, o glazbenoj aplikaciji Spotify
Adolescence, must watch za forumaše roditelje
Angie, hvala ti, 2 pitanjca jer je ovo možda serija na kojoj ću popustit od negledanja sezona (ne mogu to, sezone su mi tlaka): Je li nakon 4. epizode točka ili su tri točkice... u smislu jel s otvorenim krajem pa nastavci ili su 4 epizode zaokružena epizoda s točkom? Je li za gledanje s djecom adolescnetima ili bez?
Ne, to je to, 4 epizode, nema nastavka.
Meni je serija nedorečena.
Dobra, teška ali zanima me što je psihologica ustanovila nakon seanse s njim.
Za suđenje me ne zanima, to ne moraju prikazati ali nije mi do kraja sve riješeno.
Pogledala na Netflixu našu seriju, rađenu baš za Netflix, zove se Uspjeh.
Pa mogu reći da mi je ugodno iznenađenje!
I da, tematike serije nevjerojatno podsjeća na današnju predizbornu situaciju i odnose s investitorima i ostalim stakeholderima
Identicno razmisljamo a ono šipak...glupost...
Uživam u Parenthood-u :heart:
Serija koja je davno snimana (2010-2015), 6 sezona i nekad prikazivana i na HRT-u.
dept q
preeedivni preeeedivni škotski naglasak aimeeee:heart:
Ne volim inače serije filmove o serijskim ubojicama, smatram da im se daje previše značaja pa čak idealizira, ali serijal o Dahmeru je napravljen prilično dobro. Neću reć da je sami ubojica sporedan, ali dosta se bave pitanjem mentalne bolesti i zapostavljenošću crne zajednice, te toga kako njihova riječ ništa ne znači, i koliko je sustav spor, neučinkovit i nakaradan. Pravi zločinac je sustav, ne sami ubojica.
[QUOTE=zutaminuta;3275911 Pravi zločinac je sustav, ne sami ubojica.[/QUOTE]
ma ja se s ovim ne mogu složiti, pogotovo ne kad je o Dahmeru riječ. Ubojica je ubojica.
on topic, na Netflixu - Dva groba.
odlična.
Dept.Q na netflixu TOP!!!
Sent from my CPH2645 using Tapatalk