:-D:-D juuuuupiiiiii! savršeno!
Printable View
cestitam Mury i hrabro naprijed ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury,tako sam sretna zbog tebe:) cestitam!!
Nadam se i ja cetveroznamenkastom broju unatoc krvarenju..
milasova, nestrpljivo cekamo... :)
milasova8, čekamo četveroznamenkastu beturinu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~!!!
drage moje,i ja imam lijepu vijest
Beta 14dnt je 1696!!!!
Uf,bilo mi je teze nego prvi put kad sam ju vadila..sve je dobro ispalo..
Hvala vam na podrzci:)
bravo milasova!!!!!! (nećeš uduplo ko Mury i ja:-))
milasova!! :-D bravo! Super brojka! Jupi!
Uzivaj sada mamica!
Joj tebe sam cekala da javis i sad idem nesto raditi konkretno da ne razmisljam o svojoj beti koja je jos tako dalekoooo....
ajme same lijepe brojke!super,čestitam milasova!
joj koji dan.Milasova čestitam.
i da je svaki dan ovakav~~~~~~~~~~~~
Mury i Milasova čestitam! :-D :-D :-D
mila moja mare, nisam često na netu pa tek sada vidim betu... jedva čekam da vidimo koliko ih je:-)
mury čestitam, sada draga uživaj u trudnoći i sretno ti!
milasova krasna beta, četitam i tebi i želim ti mirnu trudnoću do kraja!
svim mojim suborcima/kama šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba
plače mi mare pa moram bježat:-)
Milasova i Mury, predivne bete, čestitam!
Bab ~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnji et
Mury ajme koja beturina, nešto je u zraku valjda zadnjih dana pa sve imate tako velike bete!
Čestitam draga od srca i za dalje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
milasova čestitke i tebi na divnom duplanju!
Sretno svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kakve krasne beturine!!!
Mury, mare41, milasova8, čestitam svima! Prekrasno! :-D:-D:-D
ovdje samo prediven vijesti...
Mury & Mare & Milasova čestitam od srca :-D :-D :-D
prekrasne bete cure :):):)
čestitam Vam...
očito nam nickovi sa "m" imaju sreće:)
jel mogu i ja svoj nick promjeniti u MBab---možda i ja onda uspijem uskočiti u ovaj dobitni vlakić?!
Predivne bete mury i milasova sad uzivajte
Bab, nije svaki tjedan isto slovo:-), nek drugi tjedan i onaj iza budu na redu sva slova!
Onda nek bude b :-)
Milasova super :kiss:
vau koje bete mury,milasova i mare41 čestitam od srca:-D:-D:-D
M girls, congrats!
ovdje samo prediven vijesti...
Mury & Mare & Milasova čestitam od srca
Curke koje imate bilokakva krvarenja poslje pozitivne bete, prosla sam to prije dva dana, propisan mi je sumeci magnezi dnevno, normabel od 2mg i piti utrice, onima kojima je prije bete sukrvica ili krv, to je ili od implantacije ili od punkcije zaostala krv! Eto tako da se malo umirite, strogo mirujte, i nema puno zivciranja jer si mozete samo gore napraviti!
Milasova8, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, to te ja pitam :-D :-D!
Ja malo "ubila" oko, normabel je svoje napravio :-)
Hvala još jednom svima na čestitkama!!!
Bab, bubekica, ja mislim da će u vašem tjednu biti na redu nick sa B :-)....i kako kome bete budu dolazile, tako će se nickovi mijenjati :mrgreen:
Ljubim vas!
Muma, Milasova pa čestitam drage moje! Neznam kojoj bi prije čestitala, ovoj mladoj ili ovoj maratonki!
Muma beta je fantastična, biti će tu posla i za cijelu obitelj, vidim ja! Šaljem pusu i uživajte u ovom predivnom danu (nema veze kiša šta pada!) :-D
Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutrašnji ET! S tobom sam u mislima! <3
Donkey :love2:drži nam se draga, znam da ti treba sva snaga koju oboje možete skupit i rado bih ti udjelila i malo svoje
Mury :klap: beta je ko iz snova, baš kakvu sam nekako očekivala kod tebe. Nemam pojma zašto al imala sam osjećaj da bi ovaj put i ti mogla bit jedna od rekorderki po cifri. Sad odmaraj i pazi se do prvog uzv i bit će sve super.
Milasova jako mi je drago što je krvarenje stalo i beta na 14 dnt je stvarno jako lijepa :klap:. Al isto ti "take it easy" do pregleda, za svaki slučaj, dok dr ne potvrdi da nema nikakvog hematoma na vidiku.
Mury, milasova, vauuuuuuuu!!! beturine i po!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!
uf, Donkey, sad vidim :( drži se... šaljem hug...
Donkey, draga, uh, jako mi je žao :-(. Držite se, i neka vam Bog dadne snage za dalje !!!! :love2:
Mury, milasova, super su vam bete, čestitam i sretno dalje!