Evo da prijavim da ispod moga srca kuca jos jedno malo srce...
Sada cekamo Crvenkapicu...
Printable View
Evo da prijavim da ispod moga srca kuca jos jedno malo srce...
Sada cekamo Crvenkapicu...
CorinaII i Korina ❤❤
Mravak:klap:! Sretno dalje, mirna ti školska trudnoća!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo me draga, oporavljam se od operacije krajnika i planiram postupak u 2. mj (dobivam M oko 20.og). Još moram napraviti svježe briseve i markere, pa kod dr. na dogovor i nadam se da krećemo po bracu/seku. Ti uživaj sa malim anđelom, nadam se da si se lipo snašla :-*
Mravak čestitam na malom srculencu!
Kad vidim koliko vas čeka nestrpljivo moju betu evo je
596 , 14 dpt
Idemo polako dalje ...
Sretno dalje crvenkapice!!!!
Crvenkapice :-D SRETNOOOOOOO!!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude školski!!!!!!!!!
Loly,evo snalazimo se svaki dan po malo učimo nešto novo, brz oporavak ti želim i onda trk po bracu ili seku!
Mravak čestitam!!!!!
Crvenkapice :-D sretno dalje!!
Mravak bravo za srceko!
Corina bit ce, samo ti uzivaj u srecici..
Ljudi sve neka pozitiva, neka nam takva bude cijela iz dana u dan!!!!
Pusa svima :-*
Crvenkapice, supeeeer...cestitam ti od ♥ i zelim mirnu trudnocu..
Mravak, tebi isto iskrene cestitke :* za malo srdasce
Crvenkapice,jeeeeee,tako sam sretna zbog tebe,neka ti ovo bude najdosadnija trudnoca ~~~~~~~~~~~ :-D !!!
Mravak,super za malo :heart:!!!!
Neka svima nama ovako dobro nastavi ova godina~~~~~~~~~~~~!!!
Crvekapice:klap: Za predivnu mirnu školsku trudnoću!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Koji divan dan danas, bilo bi prekrasno kad bi svaka dva sata mogla napisati ovu istu poruku!:mrgreen:
Neka nastavi ova godina svima u ovom prekrasnom duhu!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:bye:
Crvenkapice predivna beta !! :love2::klap:
cure hvala !
Crvenkapice,mravak,prekrasne vijesti!:-D
Nek vam se nastavi dalje mirno i školski,uživajte cure! :love:
Crvenkapice, čestitam i sretno dalje!
crvenkapice čestitam i sreeeeettttnnnnoooooooooooo !!!!!!!
Mravak,super za malo :heart: !!!!!
ledamo kako se osjecas ???
svima šaljem veliki :bye::bye::bye:
Crvenkapice - čestitam od srca :zaljubljen:
Svima koliko vas ima šaljem malo trudničke prašine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga Lora, evo dosla sam ranije s posla jer mi je muka, bas se osjecam kao da nemam mrvu energije u sebi..kako si ti ? Nadam se da koliko toliko podnosis ovo cekanje :*
Ledamo možda je taj umor dobitni znak! Držim fige da je !!!:yes:
crvenkapice :-D:-D:-D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!
svima puno AltGr+1!
ledamo ta tvoja mukica mi zvući obecavajuće ,ja sam jos ovaj tj. na bolovanju,bila cam po bhcg u petak i od tada su mi
kućni testovi poćeli pokazivat drugu crticu al sve svijetlije i svijetlije tako da san je danas trazila po štapiću.
tako da mi se cini ništa ni ovaj put.Što se tice simptoma do petka ništa (5dnt) a onda navecer oko 23 sata me malo jace probadalo a iza toga ništa više do jucer navecer(8dnt) mi je bila mala muka a danas nista.
Sve u svemu dosađujem se neda mi se nista radit:raspa:
Lora, drzim ti fige da se crtica podeblja :) ja cu ujutro uraditi test, mada ne mogu ni zamisliti da cu ugledati 2 crtice..to mi se cini nemoguce trenutno
hvala vam svima :*
nadam se da ce ova 2014 svima biti uspjesna i najsretnija <3
pa barem da ove maratonke ostvare majcinstvo u ovoj godini ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~<3
leadamo sretnnnnnnnnooooo i brzo nam se javi sa //
crvenkapice cestitam i puno srece za dalje!
Ledamo ~~~~~~~~~~za dvije crtice sutra!
Nadovezala bi se samo svojim iskustvom sto se simptoma tice. Ja sam bila siguran da cu znati prepoznati da sam trudna ali sada mogu reci da nisam imala niti jedan jedini simptom, tako da cure ne brinite oko toga. Sretno svima u postupcima~~~~~~~~~~~~
lora test ti je registrirao injekciju bhcg-a, ali to ne znaci da nisi trudna, samo je jos prerano. nadam se da ce crtice poceti tamniti ponovo.
crvenkapice cestitam na beti!
mravak bravo za srceko!
ledamo ~~~~~~~~~~~~
malo sam ispala iz price iako pratim s moba stalno. listica ce ici kroz koji dan...
crvenkapice :-D i ~~~~~~~~~ za dalje
Crvenkapice, ovo je korak naprijed!
Želim ti puno sreće za dalje!!
Crvenkapice prekrasna beta!!! :-)
Ledamo ~~~~~~~~~~~~
Mravak :klap: za uzv! ~~~~~~~~~~~ za dalje.
Ostalim čekalicama koje čega hrpa ~~~~~~~~~~~~~~!
Ja ponosno pišem da se posljednji mariborski eskimić izborio i danas, 6+6 imamo :heart:! Svima koje čekate želim da što prije ostavrite svoje toliko željene trudnoće!
Crvenkapice,super beta ,držim :fige: da ovaj put sve bude školski
Brunaa i Mravak :-D:-D bravo za :heart:,također sretno dalje.
Ledamo :fige: da beta bude ogromna!
Svim čekalicama šaljem puno,puno pozitivnih vibri i da nastave niz ovih supeeer vijesti
Brunaa:klap: za dalje, mirno i školski ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ajmo, sljedeća, hoćemo jooooooš, plusići, bete, srčeka...!!!:-D
ajme crvenkapice koja je to lijepa beta~~~~~~~~~ za dosadnu skolsku trudnocu
Brunaaa bravo za eskimica i tebi saljem malo ~~~~~~~ da sve do kraja isto bude dosadno i skolski
Mravak bravo za srceko ~~~~~~~~~~~~~~~~ tebi isto zelim dosadnu i skolsku trudnocu
ZA sve druge cekalice drzim fige da uskoro krenetre u svoje dobitne postupke, neka ova 2014 bude puna ivf bebica.
ja sam danas opet uspjela uzicat uzv kod svoje socke i kaze da se bebolino lijepo razvija. Sad je 17 mm i srce kuca bas onak, cak i ja vidim bez da mi prstom upire na ekran. :-D
Sad moram cekat kombinirani za 4 tjedna, ali prije toga moram napraviti uk, zadnji put sam imala escherichia-u, popila antibiotike ali nisam stigla ponovo napraviti kontrolu uk jer sam u medjuvremenu krenula na stimulaciju.
Valjda bude sve ok s tim. Nego curke koje ste isle na kombinirani, znam da se plača 300 kn, ali da li trebam donijet uputnicu za pregled kod dr i ako da koju?