ispravak - 4 runde :)
Printable View
ispravak - 4 runde :)
J-la nadam se da je vec bolje :love:
Kris ~~~~~~~ za preglede
Danci bravo :klap:
evo receptić
4 banane zrelije
150 gr oraha/badema mljevenih
50 sezama mkljevenog
jaje
pola deci malinovog ulja
žličica sode bikarbone
žličica pp
sve smiksati i peći oko uru vremena na 160
izvana će potamniti ali to je ok
bitno da se isuši iznutra pa ga ja pustim još u ugašenoj pećnici..
bravo vrijednice!
ja ću sad odraditi nešto s girjom
popodne nemam kad a i mislila sam možda otrčati ako otkinem pola sata, zavisi od vremena...
cureeee, baš sam se razveselila kad sam jutros otvorila temu i vidim puno postova, da vidim šta radite :)
banana bread mi je stalno u mislima da ga napravim, jer ga flopi stalno hvali. ali kod nas banane planu u čas, svi ih volimo, tako da nikako dočekat prezrelu, morat ću u dućanu odmah kupit smeđe :)
jučer sam vidila na zuzinoj stranici neki recept za neke pizza muffine sa kokosovim brašnom pa sam kupila kokosovo brašno, ali nisam stigla sinoć to napravit.
ja sam sinoć radila arm balance #2, koji je vidljivo teži od prvog, ali mi se svidio. Zaključila sam da moram puno vježbati flow :)
anci, sat ipo vremena sa starijom kod frizera, za šta točno, šišanje vrhova ili nešto više?
ja isto imam gustu kosu, i jedno vrijeme mi je bila baš draga ovako duga, a sad sam je se zasitila, tako da ide uskoro za nečiju periku. samo mi se ne da sama sjedit kod frizera, pa onda za dva tjedna opet sa sinkom, tako da čekam da mu još malo izraste pa da idemo skupa :)
Tang arm balance je težak. Svaka čast. Što se tiče kose, mogla bih tvoju zalijepiti za svoju :lol:
Sinoć sam i sama malo švrljala po Zuzkinim receptima. Ima baš primamljivih.
Prvo ću probati njezinu kavu.
Danči i Flopi :klap: pogotovo jer girjom vježbate u rano jutro. Ja bih se valjda ubila s girjom da ju primim u ruke prije 10h.
Danas ću nešto za abs-e.
Svim curama :kiss:
Ja jutros nisam nista vjezbala, kuhala sam i peglala :mrgreen:
Tang, skratila je kosu za 5,6 cm i susila joj je fenom. Sat i pol, toliko i ja budem kad samo vrhove kratim. Da samo vidis koliko kose ima...
Banana bread nikako da napravim, a zvuci mi jako primamljivo.
Danas sam se probudila nekako cupava, nekako sam uspjela kosu ukrotiti u pundju na vrh glave :lool:
Osjecala sam se danas ko lavica.
Imam dosta posla danas, i planiram nesto dobro i vazno napraviti danas. Nesto za sebe i nekako me to malo veseli :)
Anci go girl, go!
i napravi bananabread nećeš požaliti
tang i ja kupujem zreleije jer ne bi dočekale da odu u kruhić :mrgreen:
imaš neki link na te vježbe što radiš, taj arm balance?
flopi, arm balance je na pretplati
ali netko je bio stavljao link na stranicu di imaju sve žive zuzkine vježbe, pa i one na pretplatu, možda tamo ima, samo se ne mogu sjetit ni kako se zvala stranica ni tko je to stavio
aha, tako sam nešto i mislila...
malo ću pročačkati
htjela bih pogledati kako izgledaju, koliko traju...
ništa od trčanja
pada snijeg :drama:
flopi di je tvoj recept za banana bread?
tang, i ja sam odma kupila prezrele banane u ducanu, ni kod mene ne docekaju taj stadij :lool:
negdi sam procitala da se kosa za kosu ljubavi skuplja samo do 1.4. jer imaju dosta kose a nema dovoljno novaca za perike.
provjeri to ako zelis darovati kosu :)
anci, ne znam sta je to ali i ja se veselim s tobom :)
ja sam imala neki link na zuzkine vjezbe ali uspjela sam pobrisati sve sta sam imala sejvano na kompu pa ako neko ima link neka ga zalijepi.
hej vrijednice!
ja sinoć odradila neki wo za trbuh, 4 runde, 6 vježbi po 40 sek svaka. nije loše ali me nije ni umorilo previše, no mislila sam ionako restat poslije onog aničinog treninga tako da je ovo bilo taman.
danas nemam pojma što ću i kako ću.
moja kosa je također danas smotana u punđicu, sutra je u planu frizer, pramenovi i to..znači cijelo popodne..
danas nam dolazi arhitekt gledati prostor u koji se useljavamo, da vidimo kakve nam vizije može ponuditi..
evo opet
https://www.yandex.com/video/search?...ty=1&path=main
(doma na kompu mi ne rade zvučnici pa ne vidim jel radi zvuk, video mi otvara, ajd javite jel sve radi?)
meni speed 3.0 ostao u sjećanju kao uf, puf, pant, ajme, nisu normalni.... ali dosta sam dobro lovila osim onih zadnjih minutu i pol :lol:
gamma - dvije su verzije, obična gamma i gamma hibrid,
ja sam radila neki mix :lol:
gamma obična je za "ripped" look ilitiga da se sklešeš (tako si ja to prevodim ;) ), svaki dan jedan workout od ponedjeljka do petka
a gamma hibrid je za strenght i to je kombinacija najboljih workouta iz alphe i bete + novi workouti iz gamme i tu petkom imaš dupli workout
ja ću danas vjerojatno rest jer mi nos curi kao lud i kišem, hunjavica neka...
willow radi link
ozdravi brzo :love:
e, tnx na linku, willow, sad tražim arm balance
ali tu nema ovaj koji ja radim, nego jedan drugi koji sam bila našla i na youtubeu i šokirala se zar betty stvarno to radi
jer u njemu odmah od prvog dubi na rukama
a na ovom na stranici prvo dosta jača core, ova prva dva nemaju nikakve akrobacije, nego obične vježbe tipa wall sit, boat, puno flowa i slično, da ojačaju ruke, trup i gluteusi. tako da je ok i za početnike, samo je malo dosadan ako ćeš radit svaki dan, sedam dana jedno te isto, ja to ne mogu nikako.
malena beba, ne vidim na njihovoj stranici to za datum nigdje, ali nema veze, ja ću svakako prije 1.4.
evo na ovoj stranici imate sve planove za focus
http://bethjamesfitness.net/coaching...dule-calendar/
Ginger, ma i odustala sam na 5. workoutu, ne mogu ja to pratiti :uteg:
prekomplicirane su mi nekako vježbe, u focusu su mi nekako puno jednostavnije
kad sredim zvučnike, probam onda P90x3
a dotad ću malo kombinirati :mrgreen:
radi zvuk
mb evo ga 4 banane zrelije
150 gr oraha/badema mljevenih
50 sezama mkljevenog
jaje
pola deci malinovog ulja
žličica sode bikarbone
žličica pp
sve smiksati i peći oko uru vremena na 160
izvana će potamniti ali to je ok
bitno da se isuši iznutra pa ga ja pustim još u ugašenoj pećnici..
ajd kad se spominju zdravi recepti, probajte ovo, odlično je :)
http://www.coolinarika.com/recept/je...bi-i-jabukama/
Willow i flopi poceti cu preskakati vase postove. Ne znam koji od ova dva recepta me vise privlaci. :-)
Flopi tvoj recept za banana bread mi je mrak jer u njega idu bademi koje obozavam.
Ova smjesa ide u onaj standardni kalup za kruh?
e, stvarno, jel mogu to tutnit u pekač, flopi?
:eek: salju me na zahvat u lokalnoj iduci tjedan. Imam prilaslice u nosu. Nije niti cudo kaj teško disem. Noge i se odsjekle. Ne zelim da mi cvikaju po nosu :(
Idem u gym.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
joj kris ~~~~~~ nadam se da ce bit ok
kris, ajde da lakše prodišeš ;)
Hvala cure. Kaze doc,dodes, stavimo te u salu na 15min to ti cviknemo, stavimo silikona i preporucit cemo ti nekaj homeopatsko da se organizam sam pokusa riješiti sluzi...a ja pozelenila :(
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Tako, ali bez pečenja i bez preljeva, radim doručak koji zovemo "makrobiotički puding". Može se staviti bilo koje voće, suho voće... zobeno mlijeko, bademovo, kravlje, može jogurt, može i voda... ja radim bez šećera, radije ubacim suhe marelice ili grožđice da zaslade.
Recept mi dao kuhar restorana Bijeli Val (ako se tko sjeća tog mjesta).
kris ~~~~~~~~~~~~~~
ja sam jucer odmarala
i islo me po rasporedu, a i imala sam opet posla od doma
ali veceras nastavljam, tako me drzi dobra volja i za trening i za prehranu da nikako ne zelim prekinuti niz :mrgreen:
pocastila sam se jednom sarenom haljinom u benettona, danas je u splitu suncano, bas se osjecam nekako proljecasto :)
Kris, bolje da to rjesis.
Sigurna sam da ce sve biti ok!
Danas cu se druziti s utezima
Kris, suosjećam i vibram da sve prođe ok.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
willow, ajd ako možeš stavi ove linkove i na onu drugu temu gdje idu samo linkovi, da nam se ne pogube
čine mi se super, a kako još uvijek ne vježbam, poslije ću zaboravit tko je i gdje o tome pisao
ja i dalje gluha, sutra opet na Merkur na kontrolu
Rahela :hug:
https://www.youtube.com/watch?v=kGxv_D45nvs
promjena plana, ovo umjesto girje
majko mila
otkud mi ove sulude ideje :mrgreen:
pa dišem na škrge sad
nego, od bronhitisa prije mj. dana još nisam sasvim dobro, osjećam zadihanost i plitkoću udaha počesto..
hm
kris bit će to sve ok., lakše će ti sve biti
rahela draga, tebe mi je žao da ti ne mogu reći koliko :love2:
brzo nam se vrati...
summer uslikaj kiklju
kod mene jutors snijeg a sad sunce :heart:
obožavam sunce
moj bananabread se peče u kalupu za srneći hrbat ili onaj obični manji, uži
ne klasična tepsija za kruh...
haha, flopi, mogu ti reć da je mene u zadnje vrijeme strah i otvorit te njene petominutne, ne znam je li mi se čini, ili su sve opakiji :)
kris, nadam se da će ti bit puno lakše nakon tog cap cap
rahelić :hug:
Flopi thanks!
Otvorim link, vidim Zuzku kako skače do stropa i mislim si, zbilja, kaj ti je došlo :lol:
Kris sve će dobro proći. A zamisli kako ćeš lakše disati.
Rahela :love2: Nema riječi kojima bih ti rekla koliko mi te žao.
Danas 6w6p. Nakon toga 90 čučnjeva. 60 pa malo odmora pa 30.
S mene se doslovce cijedilo. Ali kako Flopi jednom reče, treba dati guzice ako želiš rezultate :yes:
haha, da, sani, da samo vidiš kako otužno izgledaju neki moji skokovi
jump tuck još kako tako (iako nije ni on ko zuzin), ali rock star jumps, split jumps.. prilično jadno, iako se uprem iz sve snage :lool:
Probala sam ja neki dan te njene skokove. Ali koliko god da uprem to na ništa ne liči.
Moje najmanje me čudno gledalo a njemu je inače fascinantno sve kaj ja napravim.
Misli si djete, mani se ćorava posla :lol:
Rock star jumps obozavam!
I jump tuck.
I moji susjedi :D
Ali split jump, to mrzim mrzim.
Idem sad otvoriti flopicin link. Nemam pojma sto cu danas. Znam da moram ispitivati geografiju i da sad znam da ona to ne zna. Jer je njoj to dosadno.
Ubit ce me to dijete!
Neki dan ima lektiru za citati, 220 stranica u danu mora :roll:
Ja je nadjem kako umjesto Kusana cita Kradljivicu knjiga na engleskom! :lool:
Na klaviru umjesto etide :mrgreen: svira mamma miu i frozen :lool:
Anci curka ima dobar ukus :-)
i vježba engleski ;)