Sani X na zhang, točno ti je rekla što bih i ja.
zhang odlično si odvalila, svaka čast 11km!!!
summer ludo :lool:
MB znam da ćeš bit komad i pol što i jesi i ne zaboravi svoj divni ruž ;-)
Printable View
A danas su 2 komada na povratku s posla vozila bajkove u suknjama, puhao je jaaaak vjetar skoro ih odnio al ne daju se ženske, neke fit ženske ;-)
To smo bile mi kjb i ja, slučajno se srele, prefora kako smo se borile s vjetrom i ćakulale :heart:
MB znači moram i make up vući u Split :lol:
Ma ja sam pripremila malo bolju i malo nošenu kombinaciju, a sad ću morat trčat u iznošenoj.
Sinoć nekih 6km sa ubrzanjima.
Rahela puuuno je zabavnije i lakše trčati u društvu
Spajka bome ti je krenulo, još ćeš postati supermodel do ljeta
Kris pa nikad nije kasno da poboljšaš izgled tj. osmjeh
Ma znam da nije kasno :) samo mi je cudno.
Prijavljujem 4(cetiri) krafne, ne odjednom, kroz citav dan. Kroz godinu ih toliko ne pojedem, prosle sam pojela dvije :mrgreen:
Ja prijavljem da sam smotana kao sajla.
Idem spremiti opremu nakon treninga i sa 2 girje od 12kg u rukama se popiknem preko bugarske vrece.
Kako je moglo biti, prosla sam genijalno.
Imam udarac na potkoljenici, porezotinu na zapescu i udarac glavom u radijator. :roll: sreca pa je onaj plosnati. Radijator, ne glava :lool:
Sad kad se ohladim cu vidjeti kako vrat (od trzaja prilikom udarca)
Idiot koji ne pali svjetlo. Eto sto.
Dobra strana je da se to dogodilo NAKON treninga :lol:
zhang, uh, vibram da se ozljede ne prikažu gore kako vrijeme prođe
al, da, sreća pa je sve bilo nakon treninga :mrgreen: :lool:
Joj Zhang pa mogla si se ubiti tak!
Ja se grozim tih padova kada ti se jos na putu nade radijator.
Vibram da brzo prodje
omg zhang :-o
al, da, da, bitno da je nakon treninga :lool:
Ajme zhang.....dobro si se sredila....
Hvala, cure. :heart: Ja stvarno ne znam sto mi je bilo da tako ko guska u magli krenem.
Niti mi se zurilo, ma nista.
Zhang nisli ti vec imala jos neki susret bliske vrste za koji je bila bugarska vreca kriva.
Cini mi se da je vrijeme da ide van kuce.
Nadam se da ce sve biti OK.
zhang ♡
Sta da ti kazem, spajka.
Vreca i ja imamo strastvenu vezu :lool:
Danci :lol:
Zhang, izvini, al meni je dio s radijatorom najsmješniji :lol:. Ono kad si već sve nabrojala, eh da, bio je i udarac glavom od radijator :lol:.
Oprosti. Brzo oporavak :-*! I nadam se da će sve proći bez posljedica.
Danas restam, kao i naredne dane. Vas ću da pratim :storma:.
Zhang, ajme meni! Pa jesi dobro? Boli li ista?
Bome, mogla si gadno nastradati.
Drzim fige da ce sve biti u redu :heart:
Spajka, odlicno! Svidja mi se ustrajnost :-) u svemu ;-)
Summer, ti si zgodna gdje god i kad god :-) drzim fige za laparo!
Prijavak, gym strength 2. Islo mi je lakse od tatinog treninga ;-) od njenog me i dalje ave zateze.
Svakako bi isto neki njen lower sutra, pa zhang ako naletis ili ti sto padne na pamet, bit cu ti zahvalna.
J-la, bas si frend :lol: :lol:
Super za rest. Ja mislim da cu onaj tjedan iza uzeti jer sam solo s klincima par dana, a i vrijeme je za koji dan resta.
Sani, gledala sam jedan, mislim da se zove heartbeat up pa ga skicni. Ja cu ga sutra, danas je rest.
I da, nema nekih poslijedica od pada, sve je ipak dobro proslo...srecom :-)
si sigurna da nema posljedica. vidi koliko si puta napisala rest u postu br 2499 :-o:-o:P:P:P
zhang :love: srecom si dobro!
j-la :love: ajde iza resta ces bit puna volje za dalje!
sani:klap: bravo!
ja jucer strategic endurance i s tim sam gotova sa prvim tjednom BF :)
danas i sutra rest.
edit: uletila spajka :lool:
zhang, draga!
srce mi je poskočilo dok sam čitala!
nadam se da si ok sad :)
Jesam, pogled na meso u pacu odmah olaksava bol. Sutra ga pravim.
Da ne mislite da sam prolupala od udarca, tang mi je nabacila ovaj recept:
https://www.buzzfeed.com/alvinzhou/h...Y4#.odD1eDB7xv
jesam ono rekla da nakon plivanja nisam gladna? e pa krivo. jutros umirem od gladi
Zhang, vizualizirala sam si, dobro si prošla.
Magriz, rekla-porekla
Ja sam otkrila vježbu od koje me napokon boli guza - bicikliranje na city bike-u (lili :heart:) uz urnebesni vjetar u prsa (zato sam danas tramvajem). Baš me fino zateže. Doduše išla sam na vježbanje poslije toga, no tamo sam radila standardno leđa i ruke, i malo noge.
Radila sam i plank izazov, uspjela 3,5 minute; vježbačice, jel to dobro?
I na kraju mjerenje za Kris - u dva tjedna 200 grama, no oduševljena sam izgubljenim centimetrima u struku - sveukupno u 4 tjedna 9 centimetara.
Ajme vec otplivala svaka cast!
Zhang dobro si prosla!
ja nenadano moram na sprovod skroz na jug od kuma tata umro. A taman organizirala da djeca idu kod mojih na 2 dana da bar malo odmorimo jer mi je tempo na poslu uh..al jok nema odmora nego jos i put dolje gore u jednom danu. Sta se mora, mora se.
jako dobro!!Citiraj:
kjb
Radila sam i plank izazov, uspjela 3,5 minute; vježbačice, jel to dobro?
ja jučer functional trening, feeling predobar!
baš se fino ispucam i napunim energijom!
danas me ruke zatežu, jučer smo radili malo više s utezima
danas rest po pitanju treninga, samo pjevna proba folklora
jutros doručak na poslu: ostaci torti od jučer iz Torte i to...nagrada ekipi koja prva dođe na posao :mrgreen:
sutra idemo u Samobor na Srakotrk s klincima, to nam je već tradicija (evo četvrta godina zaredom)
popodne smo MM i ja trebali na još jedne maškare, ali šogi slavi rođendan pa ćemo do njih
Spajka nego šta nego sam vježbačica, samo sam htjela da me autoriteti (a to ste vi) malo ocjene. Hvala i tebi i Boxici!
Zadnjih pola minute sam drhtala cijelim tijelom. Osobna trenerica je bila jako sretna, ali ona je plaćena za to :-)
KjB bravo za centimetre, to je fakat dosta!
Vaga je skocila samo 300g :raspa: ne zamaram se jer mi je tak i tak probava u banani.
Cim obavim osnove za danas, gibam u gym. Danas imam plan, pol h na traci, bicikl i vjezbe na podu.Planiram barem 1:15 h. Zaboravila sam koliko me gym veseli, jedva sam docekala danas :uteg:
ako mene smatras autoritetom, onda si zabrijala :mrgreen:
Opa kjb idees ne znam sto bi ti vise pohvalila plank izazov od 3.5 min (to je moj max) ili 9 cm :klap: :klap:
Bome propuhalo nas juce i ja danas bez bajka :-)
Boxica opet ima mrak isplaniran vikend.:heart:
kjb bas cu i ja morat u plank ovih dana.zazelila ga se. Jesi mijenjala malo u bocni malo u kladicni ili cijelo vrijeme klasicni. Meni je fora i mijenjanje.
Sani kud spomenu gubljenje kg, jutros otislo na prvu brojku 58 i nesto grrrr..opet moram pojacat prehranu. U to ime za dorucak malo kruha i cvaraka.
Summer, drzim fige :heart:
Lili i kjb, super za susret i voznju biciklom :) i to u suknjama. Kako uopce uspijevate vozit u suknjama? Pitam da naucim!
Bravo sve trkacice i vjezbacice, posebno kjb za plank i 9 cm!
Zhang, joj-joj. Dobro si prosla!
Ja prijavljujem 4 km trko-hodanja od jucer, pace 7:20, po nekoj truloj juzini. Bas mi je bilo tesko trcat - najteze u ovih 5 tjedana otkako sam krenula.
Hvala cure, meni krila samo rastu :angel:
Lili, radila sam najobičniji plank (da ne gubim snagu na izmjene), trenerica mi je rekla da je vodeći radio 5 minuta pa sam mislila idem probat pobjedit.
Kris uživaj u gym-u!
U svezi glede prehrane, ja mislim da mene doista nesto smeta. Zbog jucerasnje eskapade sam trpila bolove citavu vecer i noc, sva sreca pa nisam nigdje trebala ici.
Ne znam jesam li pisala, sada ima skoro 3 tjedna da ne uzimam mlijeko ionako ga nisam puno uzimala(kava i shake) skroz sam ga izbacila osim u fermetiranom obliku. Nakon 5 dana sam dobila pristice po licu :/
Propustila sam 3.5min planka :) kjb svaka cast! moj rekord je 1.5min sto smatram uspjehom s obzirom na tezinu :mrgreen:
Gym buddy mi pokazuje super varijacije planka, ona standardni vise i ne radi...it is fun