da, da, vidli smo tvog trenera :mrgreen:
Printable View
i ja razmisljam o osobnom treneru
u zgradi pored nase je isto jedan mladac :trep:
Moj ipak nije bio takooooo mlad. Samo koju godinicu ( 5+ )manje od mene. Ali obzirom da izgledam ko rosa , a vjezbam zesce od djevojaka u ranim dvadesetima stalno je zaboravljao koliko godina imam.
Stalno je mislio da smo generacija.:mrgreen:
Moj Berick ipak nije srednjoskolac nego ima 20 god, ali nije bas good looking :D
A nije mi ni licni, nego se potrefilo da utorkom i cetvrtkom plivamo jedna Kim i ja, pa mene uzme on a Kim ostane kod zenske.
Ginger nego sto nego da ti treba
jelena.o treniras li sto?
Kaae pa kako odbit mladca? uostalom njemu bi samo ti bila briga :mrgreen:
nego, kako mislis da ti je resting puls >60 nizak? moj je oko 45 i brinem se kad je preko 60
Necu mladca, 'ocu bas ovu zenu. :mrgreen: No vidjet cemo kako ce zavrsiti sve skupa.
Iskustvo s mladcem od prije nekih 6 godina je takvo da mi je uglavnom samo pricao o tome da nije dobro piti Colu i Pepsi, ali da su diet verzije ok. Ma nebitno. Ova teta se, izmedju ostalog, razumije u tete mojih godina pa bih nju, za pocetak.
Magriz, nisam mislila da je puls kao puls nizak, nego je nizak za dan ciklusa. Normala pred mengu mi je 71-72. To mislim na resting puls u 24h kojeg izracunava fitbit. Kad doslovno mirujem/spavam, dobar dio noci je ispod 60.
Enivej, slavim danas. Menga stigla na 35DC, usprkos pulsu. Izgleda da je uvodjenje B6 (opet) koliko-toliko urodilo plodom. Dva ciklusa za redom nisam dobila po 2kg!!!!! Cak mi dvije fale.
Dobro jutro!
Vratila se s jutrosnjeg treninga, dobro je bilo. 14km na 5:50. sad sam odmah bolje volje. Naime otpratila Malu na sportski kamp, sve me nesto stislo u zelucu od muke kako ce ona. A i njoj kako cu ja, sunce moje malo. No ja se vec izljecila trcanjem, a ona ima super ekipu u busu pa se valjda vec naveliko smije.
Nasa sirius super trci, vise se uspuhala ja nego ona. Zajedno smo trcale jedan krug.
Sad odoh na na vjezbe snage u vrt i vinograd.
Ugodan vikend svima
Ja se za sad još uvijek držim nestrukturiranog plana da trebam “redovito” vježbati. Prošli tjedan je za sad ok, mix rolanja, bicikla i sprave za veslanje. Čak sam odlučila da sam dovoljno često bila na veslanju po 10 min da mogu povećati na 15 min. Adaptacijski period za tetu u godinama je posebno spor :mrgreen:
Moj cilj je vise-manje upravo to, da se ubacim u kondiciju jer su došle polako godine kad mjeseci samo sjedenja ipak ostavljaju značajne posljedice na tijelo. Nije vise dovoljno dva ljetna mjeseca ubacit malo kretanja a ostatak samo ljenčarit. A ako izgubim pri tom koju kilicu masti - tim bolje. No to mi je cilj nakon ovog prvog, za bolju kondiciju.
Ontopic lifestyle sad kad je napokon gotova škola i sve silne aktivnosti mogu se malo odmoriti. Nema vise jutarnjeg naganjanja za budjenje i oblačenje, pa navečer njihovi treninzi do 21, s nula vremena za mene osim 6-7 ujutro ako se uspijem probuditi. Danas sam spavala 9.5h :) večeras nadam se isto.
Tek kasnije sam povezala da imamo zajednicku poznanicu i da si bila na onom adventskom runu i tako. Na polovici drugog kruga mi je sinulo da si ti ti. Ako nista drugo , sjedeci put se mozemo zvati nickovima
Kjb bravoo za jutrošnjih 14km i tebi sirius za tvoj trk :klap:
Kaae mani se tog pulsa zašto ga uopće pratiš po ciklusu ili bilo kako, on je velo individualan. Samo ti vježbaj i domogni se te tvoje trenerice!
Ja upravo podigla startne brojeve, ajela na Torte i to na prefini osvježavajući voćni kolač nešto kao ledeni vjetar al nije vjetar.
Naspavala sam se, a nadam se i večeras da me ne poremeti tekma i nadamse fešta :-)
Trcanje sa strancima. :lool:
Lili, pa puls je moj, poznat mi je dvije-tri godine pa je do ovog ciklusa bilo prilicno pouzdano sto se tice ciklusa. Mogu predvidjeti s 95% tocnosti kad cu, na primjer, dobiti neku virozu s temperaturom. Mjeri tocno, podudara se s puls-oksimetrom koji imamo u kuci. Prema tim podacima je menga neocekivana, ali svakako joj se veselim.
Cure sretno vam sutra!
Hvalaaa Jadro.
Danas me zabrinuto pogledao jedan iskusni brzi trkač (kod podizanja brojeva) kad sam rekla da idemo 2 kruga. Kaže on ja bome idem 1 krug.
Usosili smo se, al nema.sad nazad. Sreća prati hrabre i lude, prije svega lude :lool:
Lili, Flopi, ajte spat! Meni je adrenalin na stotu, vjerujem i vama, ali spavat se mora. Sreeetno i nista se ne bojte. Lili ne brigaj, mozes ti to. Flopi, ti uzivaj , trci koliko ti se trci
Nadam se da se sutra vidimo (iskrenula sam glezanj i jaaako me boli)
A joooj draga baš mi je žao ledi ga.Voljela bi te vidjet ako uspiješ doći.
Je sve si pogodila, ja sam u ekstazi, ne znam kako da sad uopće zaspem.A trebalo bi, dizanje je rano.
A jest bilo napeto, ajme....
Idem probat spat a.srce mi lupa ko ludo.
Sretno!!
Sretno cure danas.
Ja ipak ne idem gore. Djeca bi bila doma.
Sretno! Čekam izvještaj
Bravo za sljemenske trkacice i sve ostale :klap:
Kaee nadam se da ces se uspit s trenericom dogovorit za termin, drzim fige!
Ostalo sam pozaboravljala :oops:
Ne stignem s posla uopce otvorit, guzva na kvadrat. Procitam ujutro ili popodne uz kavu ali mi se neda nabadat odgovor na mobitelu.
Nama dosli nenajavljeno prijatelji iz njem u petak pa smo petak i subotu bancili do 2 ujutro, popilo se alkohola za cilo lito :škartoc:
A sinoc sam istrcala PB na 10 km :klap: krenila na 5km ali kako me islo nastavila sam. Cudim se nakon onakva dva dana i malo sna kako mogu hodat uopce :lool:
Mb, bravo za super rezultat! A super i za alkohol ;)
Lili, Flopi, Kjb, kako je bilo?
MB bravo, uglavnom alkohol odmogne, ali jedna moja prija je odradila PB na polumaratonu direktno sa tuluma :-)
Jadro, ja nisam trčala, htjela sam na Sljeme da bodrim trkačice, ali sam u subotu uganula gležanj, naotekao je i boli kad stanem na njega. Ne jako, ali ipak boli, pa je mirovanje i hlađenje i ležanje na kauču jedino što se smije.
ne znam za Flopi, ali Lili je rasturila po običaju, vidim da je utrčala u cilj sa frendom iz kluba, a vidjela sam i neke slikice.
čini se da je bilo brutalno.
bilo je fenomenalno, ja na boljoj utrci nisam bila(što se tiče atmosfere)
odlična mjuza, pivo, grickalice, lubenice, pogled...
:zaljubljen:
sama staza je meni bila zahtjevna, najviše što su mi se tenisice klizale, a blato je oko potoka bilo strašno
plus onaj dio prije i za vrijeme stuba, ima tu opasnosti, nije baš pametno ludovati
uspon je veeeeliki, na livadi nakon horvatovih je za dušu ispustiti
tko god ide dva a posebno tri kruga, to je nadljud :naklon:
organizacija je odlična i ići ću opet nadam se!
ja sam se ponašala kako sam i rekla- gdje se moglo trčati trčala sam, gdje me bilo starh padovas tu sam hodala
hodala sam i gdje me nije bilo strah ali je bilo uzbrdo
slikala sam se gdje mi se prohtjelo
jela i pila na svakoj okrepi, redom - kekse, grickalice, naranče, lubenice, pivo, sok
i odlično se zabavila!
14 km nešto manje od 2 sata
Lili je odlično prošla, bila je sva prpošna i pozitivna, kao i inače!
evo me, nisma stigla jučer od svih događanja.
Pišem za sebe a Flopi će se javit sa svojim doživljajima. i ona je oduševljena.
Dakle, staza je divna, bilo je zahtjevno i teško na određenim mjestima na koja su nas upozorili,ali ja sam očekivala još puno teže s obzirom na sve prepadanja kojima sam bila izložena :lool: Temp je bila super, jedino je bilo dosta blata, posebno u drugom krugu, ne zove se bezveze utrka "Kuda idu divlje svinje" :lool: na svakoj okrepi stala, jela, pila.
Imala sam stalno neko društvance za popričat, prvo jednog kolegu iz kluba, pa nekog Ninu, pa Crnogorca i na kraju drugog kolegu iz kluba. Tulum poslije je bio odličan. Nisam osjetila da mi je smetalo davanje krvi, jedino sam po 1. put u životu imala grčeve u listovima na 2. krugu na kraju tog velikog uspona iznad Hunjke. Ono nisam znala šta sad radit, kud ću stat tu u šumi, malo tresla nogama, trčkarala, pa "snagom misli" nakon 600ak m otjerala te grčeve (doduše nisam ni pila Mg zadnjih mjesec dana).
Unatoč nepripremljenosti za ovakvu brdsku utrku, davanju krvi, trenerovoj sugestiji da ne idem na 2 kruga i nedovoljnom snu, rikavala sam od smijeha kad su mi rekli da sam na ovoj 28km (ustvari 25km, kraći su krugovi) ukupno 7. žena, 4. u kategoriji. :lool: šta bi tek bilo da sam radila prema trenerovim preporukama.
Nije mi se obilo o glavu iako sam priželjkivala zbog moje svojeglavosti da radim po svome i sve naopako. Al vidjet ćemo bedra popodne sutra, još stignem jaukat :lool:
dok ja otipkam svoje, Flopica već objavila :-)
Baš mi je drago da se i tebi svidjelo, bome smo obje bile svježe u cilju unatoč svemu :klap: tra la la la
Bravo cure :uteg: :klap::klap:
Bravo cure! Svaka cast! Zvuci bas zabavno :)
bravo cure! svaka cast!
ja jedem, pijem i ‘ladim dupence :mrgreen:
i uopce me ne grize savjest 8-)
:-* svima
Kjb, nadam se da ce noga brzo proc :ghug:
Ja jucer 4 lagana km uz more, a jutros 5 jos laganijih km po Marjanu.
bravo cure
kjb zalijeci nogu i pomalo
ginger uzivaj
ja sam malo penjala za vikend. nije najvisi vrh do sad (bilo je i >3500) ali definitivno najupecatljiviji. sad nastavljam u cossit-bazen revijalnom tonu do sljedeceg maratona :)
bravo svima na vikend podvizima.
kjb hladi miruj, sve po PS-u
bravo, bravo!!!!
svaka cast!
~~~~~~~~~~ za sve bolne
uz plank i pu challenge dodajem od danas gammu
bas se veselim shaunu, nisam ga odavno pratila u akciji :)
Bravo lili i flopice! Nista bolje od brda :)
Magriz, gde si bila?
Ja cu sad na trk. Juce nisam nista, a u subotu sam istrcala 24km.
Bravo lili i flopice!
U cetvrtak ujutro se nalazim s trenericom pa ce, ovisno o mojim zeljama i potrebama, dati neku presudu, odnosno ideju. Izgleda da cemo uspjeti uskladiti satnice, a onda jos moramo ispostovati pravila YMCA-e, da nas obje ne izbace torpedom. Jupi!
Kli_kli 24 km :naklon: svaka cast!
Summer super za gammu! Ne bi probala BF? :mrgreen: meni je bolji od shauna.
Kaae odlicno!!
Bravo za nase bdrske trkacice!!
Jucer nista jer smo isli na neku polu poslovnu veceru. Danas ce isto vjv bit samo setnja jer imam neki dogovor.
Jutros 3.2 kilometra trim stazom (uzbrdicastom) po Marjanu.