koliko god da vam je vruce izvolite pripremiti girje, tenisice i ajmo u akciju.
rodila je ivana s. stigao je prije cca tri sata frajer sa svojih 4580 g i 53 cm.
cestitiam ivana. bravo. bome je to frajer i pol :zaljubljen:
koliko god da vam je vruce izvolite pripremiti girje, tenisice i ajmo u akciju.
rodila je ivana s. stigao je prije cca tri sata frajer sa svojih 4580 g i 53 cm.
cestitiam ivana. bravo. bome je to frajer i pol :zaljubljen:
Čestitike Ivani i ovdje! :heart:
ivana s :-D cestitam draga!!
bome, momak i pol!
onda jutrosnji trk posvecujem djecaku predivnog imena :heart:
Wow decko je bas komad! Cestitke Ivani i ekipi! Danasnji trk je za vas 6!
Cestitam, ivana!
Jeeej Ivana :-D :-D čestitaam od srca lipoto moja :kiss:
Za tebe i malenog će bit trk!!
joj, draga ivana, cestitam :-*
veliki momak :heart:
Hvala cure! Jedva cekam obuti tenisice i protrcati malo! :ghug:
Cestitam draga :zaljubljen:
Za maloga a velikoga B.odradjen trk jučer :trci:Još uvijek plivam, lješkarim na moru, sad je stigla i sisterica s family pa smo u proširenom formatu :mrgreen:
Nakon par dana pauze veceras 10 km, nakon 22h i dalje 30 c :drama:
Bravoo malena beba! :klap:
Ja sam jutros 13km i kusur :trci: na 5:22 napokon koji oblačak na nebu.
Jutros trk preko brda hrptom 15 km na drugi kraj otoka (5:52), krš, jutarnji mir i ja :heart:
Iz dnevnika o achievementsima veselog babca s raznim problemima: skoro pa preveslala na SUP-u južnu stranu mog otoka sreće (najdulja pojedinačna dionica: 16 km, to su prosječno tipa 4 h na SUP-u uz močenja), isplivavanja kraul tipa 1 h (ne znam koliko je to u kilometrima), ove god me nisu bolila kolina od tog polučučečeg stava na SUP-u (ali bila sam redovna s mojom DNS trenericom - 2 termina tjedno po 45 min, online, plus svaki vikend neka sljemenska tura). Nisu me spriječili ni ježinci koje još nosim, lako na moru održavat kondiciju. Sad slijedi izazov, ježinci su točno na mjestu izbočine ortopedskog uloška, a slijedi i ambrozija (ajde neka korist od kiše u ZG). Sve u svemu - ponosna sam na sebe :).
Ina33, to je fantastičnoo :-D :-D :-D
Bravoo!!!
Neka ti pedikerka povadi te ježince i samo dalje tako s vježbanjem.
Ja zaboravila napisat kilometražu od jutros: 15km. :trci:
Je l bio netko na Zrmanja trailu? Je l zahtjevna (za hodanje!) light 7km opcija?
Kazu da je divan. Ja nisam bila.
Bravo ina33.
Sad mene zanima kakav ti je to polučučeći stav na SUPu? Na uspijavam održavati ravnotežu jedino s "ukočenim" nogama. Onak skroz ravno.
Čudo je taj SUP. samo treba paziti, časkom sam izašla iz vale i onda je bilo veselje vratiti se
ni meni nije jasan polucuceci stav
ja stojim normalno, koljena nisu ukocena, ali su noge uspravne, samo opustene
Bravo svima!
Fora je SUP, baš sam nekidan vidjela neki video na instagramu sasvim slučajno. Nisam nikad probala. Hoću jednom nekad kad ne budem trudna. :lool:
Kod mene kombinacija Amy i joge. Za vikend joga + puno duže šetnje od uobičajenih. Danas opet Amy.
U subotu nam je T proslavila 5. rođendan. Na imanju sa farmom, divan prostor. Namazila sam se svinja za idućih 10 godina. Joj, obožavam svinje. :zaljubljen:
Ja sam jos na GO.
Vjezbanje tako tako
Trcanje onako. Ovaj mjesec vjerujem da ce biti klasicni kolovoz. Ispod 100 km.
Za vikend jedan trail.
Onaj vikend iza Grawe ako ne otkazu. Na Grawe idem jer sam povodljiva iako tu utrku bas i ne volim.
Al su im lijepe majice, medalje i ostalo.
spajka, grawe mi ima predivne medalje i majice :zaljubljen:
ali mi terimin nikako ne odgovara :drama:
ja trcim koliko stignem, nista drugo ne radim, na pauzi sam od vjezbanja :)
:heart:
Hvala svima jos jednom!
Dosli smo doma pa se mazimo i uzivamo. Jako mi fali more, kupanje i ranojutarnje trcanje, ove godine smo to preskocili, ali isplatilo se za ovog divnog mlisana. Nadoknadit cemo sve slijedece ljeto. Vec sam dogovorila s bakom da ce ga cuvati dok ja idem trcati :lool:
Čekaj, moraš promijenit potpis
Riri i svinjice :-) :heart:
Ivana s prekrasnooo, uživaj s B. :heart:
Spajka, jel ideš na trail u ovu sub? Ako da vidimo se. Ja sam još na moru na GO.
Ja imam super tanak race, uzivam kako mi se vjestina poboljsava, smijala sam se kako smo se prve god okretali u 'provu' jer bi nas svaki bocni val bacao, daleko mi izvan vala izlazimo, nama je to maltene plovilo. Kad si na malo vecim valovima gdje vise mijesa, onda ides u polucuceci (kvazi, nije to bas duboki cucanj ko kod surfa) jer bi inace pao. I kad ono 'kopas' kontra vjetra onda moras malo koljena savinut. Imamo napuhance koji su malo nestabilniji, sto je meni odlicno jer ono stajanje ko da si na trajektu meni tesko za kicmu, lakse mi je kad se stalno balansira, postednije. Imamo 2 jp australia race modela - tanki i super tanki - i jedan cruise i karbonska vesla. S tim se vec svakakve djonice mogu odradit. Na dasci zvizdaljka3 l vode, krema, sendvici, krafna, majica, slape...ono...visesatno veslanje. Iako moram jos i nocno svjetlo nabavit, bas kao oznaku, tu malo riskiram, snalazim se tako fa ujljucimo bat na mob ako nas noc ulovi. Imamo lampicu za kobilicu za gledat podmorje, al to je vise fora.
Ne znam linkat, ako nije uspilo trazi 9 best stand up paddleboards 2019 pa prva slika, guglaj images
https://www.google.com/search?q=stan...6w7_7_Ps1I0ygM
Kad si na valovima, onda rade zapravo listovi, trup je stabilan. Sve ti to vjezbom nadodje, ko voznja bicikle. N mogu ni ja po svemu - jaki maestral il jugo su no no, tj mozda bi moglo na nekim daskama mjesancima sup-a i surfa.Al ne ruse me vise valovi od broda, ono kad se mijesa more od glisera i valova, u pravilu. I bitno je imat veslo koje ne tone, da izgubis strah od pada. I zakacku da ti sup ne ode jer se onda stvarno dovodis u opasnost, nevidljiv si plovilima, a bez moba, vode itd.
pregledala sve slike, ali nigdje ne vidim to polucucece :pojmanemam:
Ina jel tvoja napuhanac?
Ajme ina 33 pa ti si pravi profić. Svaka čast.
A bit ce ja krivo govorim - stav sa savijenom koljenima al ne preko 90 stupnjeva, kako se to zove? Da, moze se klecat, al to je bas kad se boris s valovima. Mos i sjest pa glumit kakajasa, tad si najbrzi i najmanje je otpora, ako te ulovila promjena vremena. Moj je napuhanac i kupila sam ga polovnog od zene koja me zapalila za to i koja se utrkivala.
Starboard SUP racing techniques with Titouyan Puyo - na tom videu se vidi, al ne znam ja to sto on radi, daleko sam od toga, to je za ubuduce - on seta po dasci, ide do kraja, uranja jednom nogom i okrece je ko skateboard, da ne ispadne sad da sam ja taj level, nisam ni blizu, al smo za ono sto se vidja na cro obali ok, muz se mislio cak prijavit na godisnji sup race mislim na pagu.
Moji su najbrži stojećki
Uživajte na trailu cure. :)
Ivana, divan potpis. :heart:
Ina, stvarno svaka čast!
Jel netko od vas skidao kile u trudnoći?
Rekao mi je ginekolog da se to smije ako se ima što za skinuti (ima) i ako je rezultat zdrave prehrane i laganih vježbi. I sad, to kod mene jeste rezultat toga. Od srijede kad sam opet počela vježbati do danas sam izgubila kilu. Čini mi se previše to u 6 dana, a ne znam kako da izbalansiram. Ne bih htjela naškoditi bebi, a bilo bi dobro skinuti još malo, bit će i lakša trudnoća. Ne znam šta da radim.
Ina :klap:
Riri ne znam nista o tome, ja se uvik borim sa skidanjem kila i bez trudnoce :lool:
Vcrs 12 km, bilo je manje u planu al srela prijateljicu pa uz cakulu vrime proletilo :)
Ina prava si profesionalka :rock:Riri ne znam ti o tome al znam da često dr. ženama s viškom savjetuju da prije T. smanje kilažu, tijekom T. ne znam, no ima mi logike. A i ginkgo ti je tako rekao tako da...