Kiki30 bas mi je drago:-D
Printable View
Kiki30 bas mi je drago:-D
SUPER kiki30,:-D:-D:-D:-D
kiki30 super za folikule:-D,~~~~~~~~~~ neka u njima bude što ljepših stanica:-)
HS navodno pospjesuje trudnocu a kada beta HcG raste, i HS se pojacava.
S prvom HS nisam mogla disati, imala sam strasne bolove ispod rebra i ronila sam suze od bolova.
Druga HS nije bila toliko strasna, pila sam nevjerojatne kolicine vode i dosta sam odmarala nakon punkcije i u prvim tjednima trudnoce.
By the way, gdje su nestale Mariborke?!
ja sutra opet na ultrazvuk a poslije toga odmah na svadbu-ću moći nešto popit,mislim barem da nazdravim s bratom ?:-) lijevi jajnik dosta osjetim,pritišće me,jako sam napuhnuta,sva sreća da imam laganmu haljinu pa me ne stisne ali u njoj izgledam ko trudnica :-)
javim se u nedjelju kad sve prođe,nadam se lijepim novostima...pozdrav i hvala na podršci :zaljubljen:
Ja ne bih, uvijek mozes nazdraviti tako da "smocis jezik", ali to sam ti ja, ja sam se u vrijeme samog postupka odrekla i kofeina i pazila na svaku sitnicu koja moze povecati postotak uspjesnosti.
Napisala sam prije par mjeseci o jedom istrazivanju (i stavila link, ali tko zna gdje je to) o jednoj studiji vezano za alkohol i utjecaj na uspjesnost postupaka i postotak je jako velik u prilog apstinencije. Naravno, netko ce reci a sto je sa svim onim curama koje pijane do kraja zatrudne. Naravno, ali mi smo vec u nepovoljnoj situaciji i ja sam stava da si treba povecati sanse na svaki nacin. A uzivati i veseliti se mozemo i bez alkohola. Sretno!
ma kiki30 dan prije transfera nam je bila godisnjica braka i popila sam medenicu(ne moram opisivati koliko me napila:lol:) ali vidis da se mrvica primila,a mozda je samo na mamu:roll:
mozes nazdraviti
zene ,meni se kroz citavu trudnocu pilo pivo i negdje do sedmog mjeseca nije bilo dana kad nisam popila casu piva. to sam naravno rekla i svo dr. ,a on kaze da jena casa ne moze nista naskoditi.
kiki ,stalno te prati i mislim na tebe
ej,cure..ma ne mislim se ja napit :-) a jedna-dvije čašice mislim da mi ne bi trebale naškodit-evo odo ja sad na spavanac,sutra je dug dan još i ustajanje u 2,30h
seka,hvala ti..
Bok,cure!
Evo da se i ja malo javim.Danas smo bili na trećem uzv.Dr.je zadovoljan sa viđenim na svakom jajniku po pet folikulića koji su zadovoljavajuće veličine,endometrij je super .Danas u 20 sati dala sam si štopericu i u nedjelju u 7 se vidimo na punkciji.
hrki sretno na punkciji,ja sam kod njega uvije dobro prošla,na zadnjoj mi je bila njegova kćer i mogu ti reči da sam nakon punkcije bila u boljem stanju nego kad mi je dr.reš puktirao folikuliće. Inače bi si popila pola sata prije jedan apaurin i ketonal forte i mislim da je stvarno pomoglo.
Sretno i javi kako je bilo...
Nama je dr. Res rekao da popijem nesto protiv bolova poslije same punkcije, ali ne prije. Isla sam "na suho", isto mi je punktirala njegova kcer, a poslije sam popila nesto jako protiv bolova. To je njegov stav o analgeticima prije same punkcije. Jednom je rekao da jr njmu vazvije da se zena pazi u vrijeme stimulacije i rasta folikula, nego nakon transfera.
Hvala ,cure na podršci.
hrki sve ce biti dobro. ja sam prvu punkciju imala kod njega i priznjem umirala od straha. nisam nista popila protiv bolova,i moram priznati da sam previse panicarila. boljelo me kasnije popila sam neofen i sopingirala po trstu. pa neka tebi bude jos lakse nego meni
Hvala,Lasta.:love2:
Nisam planirala ništa piti prije punkcije,uzet ću isto neofen za poslije nek se nađe...
Javim se sutra da vam kažem kak je prošlo.:yes:
Hrki, PUUUNO srece!
hrki,sretno! evo ja sinoć uzela štopericu i sutra u 7,30h na punkciji ! :-)
kiki,hrki sretno i javite se!
hrki ,oprosti ja sam ti skroz kasno odgovorila na poruku i sad mi tako zao
Curke moje,evo mi se vratili sa punkcije.Imamo 10 jajnih stanica transfer je u srijedu.Punkcija nije bila previše bolna,samo je malo više boljelo nakon nje.
Super su mi one papučice u kojima naši mužići dođu na punkciju...:lol::lol::lol:Sad se samo treba moliti da tulum u labu bude pravi i sa puno uspjeha.
Još jednom cure hvala vam na podršci i savjetima baš ste super.
Kiki30 tebi želim što bezbolniju punkciju sa puno jajnih stanica.:-D:-D
Svima veelika pusa i zgrljaj.
Sjajno, ta broj stanica je meni bio dobitan kod dr. Resa, zelim ti isto! A slapice, hahaha... Kada je transfer, idete na blastice?
Transfer je u srijedu , znači idemo na embrije.
hrki evo proslo je i sada neka bude pravi tulum.
ah slapice....mm je bio tako zabrinut za mene na punkciji tako da se malo duze zadrzao:lol:a kasnije je samo stajao na vratima jer od silne muke ih nije vidio:mrgreen:
to ti je kada si pocetnik pa nista neznas,kako blazeno
kiki30 mislim sutra na tebe,a da ti bude lakse kada tamo lezis misli na nas
hrki,super ! uspjet ce to ,vidjet ces!
jedva cekam betu
hrki draga,nadam se da nije bilo jako strašno, želim ti uspijeh.....
kiki sretno sutra!
cure,ja bih pitala nesto:
moja jetrva ide u MB i pocet ce dana sstimulaciju sa 3 gonala dnevno.
ukupno ih je kupila 25.naredni uzv kod njih u MB 199.9.
dakle, ukupno bi joj do ponedjeljka trebalo 21 gonal (bez da primi u ponedjeljak kad je uzv u mB)
zanima me da l da nosi i 2 menopura koja imamo i koje bi mogla iskoristit,al nisam sigurna da l je ta kombinacja uopce moguca i dozvoljena?
Kiki30 mislimo na tebe
@ tuzna
moguća je kombinacija, ja sam imala baš takvu gonal i menopur, ali ne znam da li baš samo dva menopura će biti dovoljno za kombinaciju
tuzna to nek pita tamo kad dođe nek uzme sa sobom pa ako oni ne odobre lako kupi još 2 kom u njihovoj ljekarni, cijene su iste ja mislim za Gonale
OK,hvala. a,stoperica?i to kupuje tamo?
Štoperica je u MB uključena, tj. dobije se od njih.
A mene baš veseli što je i kćer od dr Reša počela radit MPO, brinulo me što je star i šta će biti s obiteljskim poslom:-), al sad mi je baš drago da se posao nastavlja...al sve mi čudno da će i ona nastavit njegov tempo od 5 ujutro, to nam je svima blagodat da stignemo na posao nakon folikulometrije.
drage moje,evo nakon zadovoljstva i sreće ipak totalna razlika :-( više od pol mojih folikula je bilo prazno,nikad se to tako nije dogodilo,očito da za sve postoji prvi put:-( jako sam razočarana,tužna,već sam se isplakala i sav onaj moj optimizam je potonuo...
Kiki30,baš mi je žao
Veliki pozdrav svima,
meni je danas prvi dan ciklusa i krećemo u ovom ciklusu na FET u MB, pa ako ima još netko da ide gore na FET il da je bio molim koji savjet (svaki će dobro doći), malo me strah da mi moj ginekolog, koji nema veze sa MPO ne pogriješi u određivanju ovulacije:-(
Sretno!
Kiki30 bas mi je zao.Evo danas bas nije neki dan,ja sam pocela malo jace krvariti. Uf.
na kraju su oplodili 3 jajne stanice od 11!! :-( a dr. kaže da čudno da je tako,do sad nije bilo a i promjenio je terapiju pa kao da je moglo i to utjecat-utjeha:nije bitna količina nego kvaliteta,dosta da je jedan pa da bude pravi.e sad,dal ću imat toliko sreće,čisto sumljam ali vidjet ćemo..
baš sam se šokirala,nism to očekivala,ali evo uvijek te nešto iznenadi-da nam ne bude dosadno :-)sad sam bolje,nada je opet tu..
[B]darmar[B] evo i ja čekam početak ciklusa i krećemo po našu bebicu u MB!nisam ni ja bila nikad na FET u MB!meni su napisali kontrolni UZV kod mojeg ginekologa na kraju M da se vidi dal ima koja cista i ja ču sama odrediti ovulaciju putem trakica i javljam pozitivan test i dalje neznam,oni će mi poslat dan transfera!!!želim ti da nam ovaj FET urodi bebicom!!!:-D:-D:-D
vulkan, tako su i meni napisali. Ma bit će valjda dobro, nadam se da će nam ovaj FET biti dobitni:-) Sretno!
Kiki30¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨da se oplođene 3 stanice lijepo dijele:-)
vulkan, i ti brzo krećeš? Super! Sretno ti bilo!!!