butterfly ne brini sve će biti dobro! Sretno!!!!
Printable View
butterfly ne brini sve će biti dobro! Sretno!!!!
evo me,mi dobili termin za 28.10. na konzultacije,krv smo vadili danas kod nas jer imamo vremena,i u ponedjeljak savjetovanje u Puli..pa se javim za kafe ako budeš slobodna!da li znate koji su problemi kod partnera kad su krvne grupe različite.mm ima 0 + a ja još neznam.
vulkan, razlicitost krvnih grupa nije nikakav problem. jedino je nakon poroda, ako je trudnica Rh negativna, a partner Rh pozitivan i dijete naslijedi pozitivan Rh faktor, potrebno dobiti rhogam injekciju da u sljedecoj trudnoci ne bi bilo problema.
Hvala ti frka,sad mi je lakše...
ej,cure..ma evo samo sam vam htjela ispričat da kad sam išla na ultrazvuk i uputnicu kod moje ginek.umjesto nje bio je dr. Vlastelić! baš mi je bilo drago sresti ga,prepoznao me,pitao jesam još u postupcima itd.nakon ultrazvuka mi dao uputnicu za humanu i rekao da idem kod dr.Vlašića i on da je siguran u sljedeći postupak,ma bit će dobitni.toliko je to smireno i uvjereno rekao,da sam izašla iz ordinacije tako sretna i vjerujem u uspjeh i jedva čekam da krenem :-D
Bravo kiki30!!!!nema sumnje u RI!!!!da li znaš nakon konzultacija kada se dobije termin za postupak ?
kiki30 drago mi je zbog tebe:love2:, vidiš kako nas nešto gura naprijed nakon svakog neuspjeha,a svaki mali korak čini nas nekako zadovoljnima...čini mi se da nas to vuče ono što najviše želimo,ovo če definitivno biti naša godina jer je već stvarno vrijeme i zaslužile smo da držimo u rukama svaka svoju dugo željenu sreću :heart:
~~~~~~~~~~ evo malo vibrica za sve nas koje se borimo za dušom i tjelom:klap:
hej vulkan, kada sam ja bila na konzultacijama, krenula sam sa 21dc sa decap.jer mi je bio predviđen dugi protokol, a bila sam taman negdje 10dc,tako da sam imala jako malo vremena za spremit svu dokumentaciju i nalaze,ali sve sam stigla! Znači nisam čekala niti mjesec dana, iznenadila sam se!
butterfly,hvala ti..ma stvarno kako lijepa riječ i podrška gura dalje :-) nadam se da ću počet sad u drugom ciklusu
jučer sam poslala faksom uputnicu jer nisam stigla ići osobno ali još mi nisu odgovorili,vjerovatno će u ponedjeljak..
vuklan,butterfly i svim curama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ipak kraj godine dočekamo s mrvicom/mrvicama u buši..
Hej cure, evo mene,bila ja danas na folikulometriji, moram priznat da sam se ugodno iznenadila. Imam cca 12-13 folikulića,vodeći je 10x12,ali mi je endometrij 0,7 a to mi se nekako čini malo...
Nisam mislila da ću tako reagirat na gonale,pogotovo zato što sam onu prvu dozu sigurno smanjila za pola...hm,polako se budi nada:mrgreen:
Punkcija najvjerojatnije u subotu !
butterfly ,ma ovaj put je sreća na tvojoj strani i vjerujem da ćeš uspjeti i zato ti šaljem brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
koje lijekove si u prethodnih postupcima koristila? ja sam jako loše reagirana na menopur, a od nekoliko cura sam do sada čula kako su na menopur slabo reagirale, a na gonalima dobile dosta folikula.
inače super za toliko folikula, a i punkcija vikendom je manji stres nego u tjednu, ipak bude manje ljudi pa je sve nekako drugačije.
super buterrfly!!!!neka ide sve svojim tokom...ja sam koristila i gonale i menopure i merionale i na sve lijekove isto reagirala!!!mi danas obavili savjetovanje i krv i s nestrpljenjem čekamo konzultacije!!!ja sam poslala uputnicu i sljedeći dan zvala da li su dobili i dali mi termin!!!
Cure moje drage hvala Vam na podršci:love2::love2: , stvarno je uz Vas sve nekako lakše (kiki hvala na vibricama:-))
Thinkpink ja sam ti u prva tri postupka koristila merional (kažu da je isti kao Menopur),i u sva tri postupka dobivala oko 12-13 folikula,od čega 5-6js. Međutim izgleda da te js nisu bile baš neke kvalitete jer bi ih se oplodilo 4, dvije bi mi vratili a dvije su uvijek propale. Bili su to dugi protokoli!
Ovoga sam puta u kratkom p.,otprilike će biti isti br.folikula a jedino ostaje još za vidjet koliko će biti js i kakve će kvalitete bit.
Vulkan dali znaš kod kojega si dr.naručena na konzultacije,i kada ideš?
hvala cure na info za terapije.
meni se nitko nije javio a ja jednostavno ne stignem zvat s posla,sutra ću ranije završit pa poslije 13h idem vidjet gdje je zapelo :-)
uhhh,još nisam ni dobila termin za konzultacije a već sva sam neka nestrpljiva :-)
cure mogla bi ja napravit briseve sad odmah poslije menge tako da kad dođem kod dr. na dogovor da imam nalaze?će mi još neki nalazi osim briseva trebati?
Sve će ti dr objasnit kada budeš na konzultacijama što on smatra da bi trebala napraviti prije nego kreneš u postupak!! Želim ti sreću.............
dorina,a znam da će mi dokt. sve objasnit ali evo ja bi odmah to riješila :-)
hvala ti ,nadam se da će i tebi sljedeći postupak bit uspješan...doći će jedan lijep dan,uskoro....
Buterrfly ja sam sama pitala da li mogu kod dr.Vlašića i sestra je rekla da da.imam preporuke za njega a vjerujem da su svi dobri.ti kod koga si?
kiki30 ja sam zvala prvi put RI i rekla da zovem prvi put,sestra mi je objasnila da moram poslat uputnicu na faks i da zovem sljedeći dan za termin,sljedeći dan sam zvala -rekla je da zovem između 12-14,zvala odmah u 12 i dobila termin.
kiki ja želim isto da na konzultacijama dođem s svim nalazima,da ne gubim vrijeme,a što dr.bude mislio da još treba ču naknadno.i ja ću izvaditi briseve tako da i to imam svježe makar ih imam prije 1 god.ja imam konzultacije 28.10.:-D
osim briseva moraš imati i...
markere na hepatitis B i C ,HIV ,nalaz krvne grupe ,Rh faktora- za oba partnera
pisanu potvrdu psihologa i pravnika
kopiju vjenčanog lista ili ovjerenu izjavu od javnog bilježnika ako ste u izvanbračnoj zajednici
kopiju osobnih iskaznica i OIB-a
vulkan sigurna sam da je dr.V super,bila sam samo jednom kod njega na uzv.Mene vodi dr.Manestar i nekako mi se čini da sam mu ja jedina pacijentica jer nisam nikog čula da je kod njega! dali sam zalutala???:-o:-o
Kiki30 tako draga,:love2: samo naprijed...vjerujem u uspijeh! evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve cure u postupku i one koje se spremaju
Bebica hvala, dali ti miruješ? kako tvoja mala beba?:heart:
[QUOTE
Bebica hvala, dali ti miruješ? kako tvoja mala beba?:heart:[/QUOTE]
Je je mirujem sad već i da hoću nekud ne mogu jer me sve živo boli od ležanja, mišići nikakvi, tako da par koraka napravim i gotova sam, sad su me i kosti dole počele ful bolit tako da se jedva okrenem s jednog boka na drugi...ufff...al potrpit ću još malo!evo danas smo 30+3tj., bembolina pedalira ko luda i u ponedjeljak idemo opet na pregled!!
skandy,zahvaljujem na popisu :-) imam nalaze: markere na hepatitis B i C ,HIV stari su 2 godine,neznam dal će mi vrijedit-ali kad sam lani išla u mb isto su me pitali za te nalaze ali moja dr.mi nije htjela dat da opet vadim (kao da je skupo :-/ ) nego sam išla na zavod po kopiju tih prošlih nalaza i sve je bilo ok.
danas sam išla na humanu i 27.10. sam naručena na konzultacije kod dr. Vlašića :-)
nalazi ne smiju biti stariji od 3-6 mj. tvoji su ipak prestari
Doktor će ti napisati što je sve potrebno i ti ćeš to dati svojoj gin. opće prakse .morat će ti dati uputnice šta god ona mislila o tome
ejla, kiki to je točno,jer i ja sam imala nalaze koji su bili stari pa sam sve morala ponavljati,a na onom listu di je nabrojeno koje sve nalaze treba donijeti piše da nesmiju biti stariji od 3 mj. Jedino što ne treba ponavljati jer je sigurno nepromjenjivo je rh faktor i krvna grupa.
A sad imam pitanje,čini mi se da je jednom bila debata oko toga,ali ja malo zabrijala-- dali se može desti da folikuli puknu prije punkcije ili su doktori ipak toliko stručni da se ne treba zabrinjavat oko takvih gluposti???? Stvarno sam zabrijala:-o:roll::-o
ma ni problem opet radit nalaze,nego problem je vrijeme :-) nadam se da ću stići sve do sljedećeg ciklusa jer san jako nestrpljiva :-)
butterfy,draga ma ne sekiraj se,bit će sve ok. istina da sam i ja čula za takve događaje ali mislim da su rijetkost..samo se ti opusti i bit će sve kako treba bit i nakon tvoje velikeee bete nadam se da sam i ja na redu :-)
Hvala kiki, ma malo sam se zamislila jer kad sam kihnula iz sve snage,nešto me probolo u lijevom jajniku da sam morala čučnut kako bi mi bol prošla, a znam da sam jednom pročitala da se to može desit. zato sam se zabrinula !
a znam,nisam ni ja nešto bolja :-) uvijek nešto mislim,nečega se sjetim,pa šta ako se meni to dogodi itd. mm poludi samnom,svaki dan nešto nađem :-)
a to je valjda tako,svega te strah,htjela bi da sve bude super da konačno uspije i onda na svaku sitnicu gledamo
draga,drži mi se ,osmjeh na lice i pozitiva :-)
Meni je jednom dr.rekao da se u stimuliranom postupku to ne događa,ja sam doživjela puno puta u prirodnjacima!ali bolje se ne sekirati!!!i ja nemam friške nalaze hepatitisa i hiv,mislite da bi trebalo i to imati svježe?
kiki30 super za konzultacije,možda krenemo zajedno u postupak...da li znaš kad bi otprilike bio postupak nakon konzultacija...da li je moguće čekati i 3 mj.ili ide to brže?
Sve markere moraš ponoviti, u Ri traju 3mj.
Trebam savjet!
U pon sam trebala ići vaditi betu ali sam jutros napravila test i to dva različita i rezultat je nažalost negativan :(.
Ovo mi je bio prvi postupak. Da li sad ima smisla uzimat utrogestane i ić vadit betu? Da li da se javim odmah danas na humanu? Kako sad ide postupak, nove konzultacije i to?
Šta mislite za koliko će me dr. V uzet ponovo u postupak? Sad sam bila u dugom protokolu.
Koliko god sam znala da je teško da mi baš iz prve uspije i to s jednim 4st zametkom, ipak sam se nadala. Uffffffff.....
Koji ti je danas dan od transfera?
Lastin rep - ipak odi vadit betu, da budeš sigurna u ishod, a dok ne vidiš nalaze najbolje nastavi sa utrićima. Držim ti fige da te beta iznenadi!
Danas mi je 14 dan od transfera!
Ahhhh...kad bi iznenadila !
Ja sam imala blastociste, a test 11. i 12. dan od transfera negativan, kako mi se žurilo kao i tebi prestat sa utrogestanima izvadila sam betu 12. dan i JAKO se iznenadila kada sam čula broj 135 :)
I ja ti držim fige da se i ti iznenadiš....
U svakom slučaju ne prekidat sa utrićima dok ne izvadiš betu...
Čekat ću onda do ponedjeljka, vadit betu pa šta bude bit će!
Možda se čudo desi :)