Objavljujem svoj jos jedan neuspjeh u nizu...idemo dalje :)
Printable View
Objavljujem svoj jos jedan neuspjeh u nizu...idemo dalje :)
medeni, drži se :love2:
hello drage moje,
eto da se i ja javim....bila na konzultacijama i na redu smo u 9 mj :D
čitam vaše postove i veselim se sa svima vama....nadam se da ćemo i mi ostale uskoro pisati pozitivne bete i <3 :)
....žao mi bilo napustiti dr.B na SD, al čitajući vaše postove nije ni najmanje.....nadam se da je ovo moja treča sreća :)
I ja moram pohvaliti ekipu iz Vinogradske. Većina vas zna što sam sve prošla i gdje sam sve bila, ali meni su oni svi do jednog zakon i najbolji od svih bez obzira što nisam kod njih uspjela ostvariti trudnoću :zaljubljen:
ajmo ljudi slati letak laži i istine o potpomognutoj oplodnji kako bismo širili istine kontra laži koji se šire ovih dana o nama pacijentima MPO - da smo ubojice i slično!!!
Proslijedite jednostavno mailom niže navedeni tekst i linkove, dižite na FB! Ovo se ljudi tiče svih nas!
Citiraj:
Svatko od nas može pomoći u širenju istine i zalaganju za prava svih građanki i građana ove zemlje, a osobito onih kojima je potrebno liječenje kako bi ostvarili najljepši dar roditeljstva.
Pročitajte ovdje http://www.roda.hr/article/read/isti...nutoj-oplodnji
i podijelite ovaj letak http://www.roda.hr/uploads/neplodnos...5%BDI_2012.pdf
Pomozite prenijeti istinu o tome što medicinski potpomognuta oplodnja uistinu jest!
Pomozite demantirati neistine te skandalozne, lažne i neutemeljene optužbe koje se šire u javnosti na štetu pacijentica i pacijenata koji imaju stvaran medicinski problem i potrebu za liječenjem!
Pomozite u edukaciji svoje okoline i šire javnosti kako bi zaustavili hajku i stigmatiziranje neplodnih osoba. Širenjem točnih informacija spriječite da dovoljno puta izrečena laž o postupcima medicinski potpomognute oplodnje postane istina.
Pomozite nepolodnim osobama u borbi za pravo na optimalno liječenje!
bok svima,
u 9. mjesecu idem u Vinogradsku na konzultacije... danas mislim da sve slavimo obzirom da je napokon prošao Zakon o potpomognutoj oplodnji!!!!!
please curke koje znaju detalje koji mi nalazi trebaju za konzultacije - papa, brisevi, hormoni, spermiogram.... još nešto?
Krvne grupe i nalazi krvi za hepatitise, te eventualno HSG ako ćete početi s inseminacijom? Sretno!
Pozdrav svima i sori na upadu, htjela bih vas samo pitati ako tko ima svježu informaciju, koliko se čeka na ivf u Vinogradskoj?
Puno hvala i sve dobro svima :-).
Cure, molim vas ako je koja ovih dana bila u Vg da mi odgovori jesu li gore dr Tomić i prof Kuna?
:-)
Hvala
prof. kuna danas bio gore!
matahri hvala!
:-)
i čestitam na srčeku :-)
Pozz curke molila bi bilo koju da mi odgovori koliko se dugo čeka na postupak i jel priznaju spermiogram i sve ostale papire iz druge bolnice??hvala unaprijed...
mary,
priznaju se svi nalazi iz drugih klinika
Može neki broj di se mogu naručiti za prve konzultacije i neka preporuka za ginekologa?Hvala
Koliko se čeka na ivf u vinogradskoj?
Evo Mery broj za naručiti se ali ti sad kroz kolovoz ne rade 01 3787689; i ne znam možeš li birati dr.-a nego kojeg nađeš, a ionako ti se u jednom postupku ponekad sva četvorica izmijene... Ne znam kad sam zadnji put imala postupak da me od prvog UVZ-a do transfera vodio jedan te isti dr.
I mislim da je lista za lijekove duga nekih 5-6 mjeseci
Pozdrav, cure!
Imam jednu molbu
Naime, prije 2 i pol godine sam krenula u postupke medicinski potpomognute oplodnje. Nakon četiri neuspješna pokušaja ostala sam trudna nakon transfera u prirodnom ciklusu. Rodila sam prekrasnu djevojčicu u 1. mjesecu ove godine.
Sad je vrijeme da krenemo po seku ili bracu.
Zbog lošeg spermiograma primorani smo ponovno krenuti u borbu liječenja naše neplodnosti.
Zanima me(cure koje su nedavno krenule u postupke) koje sve pretrage moramo napraviti prije kretanja u postupak.? Imam popis od pred dvije godine, ali ne znam da li još uvijek vrijedi.
Unaprijed hvala!
poz svima....prvo čestitam svim trudnicama a onima kojima nije uspjelo,neka se i dalje trude jer vrijedi kad se sjetimo što možemo dobiti od toga...mi smo sad u 9 mj.trebali na 3 IVF ali nećemo ni trebati jer smo prirodno uspjeli to ostvariti :) presretni smo..ne mogu ni opisati.sad sam u 8 tjednu trudnoće,sve je ok..nadamo se da će i dalje tako biti..svima želim sreću i vidimo se u forumu trudnica:)
čestitke malenab :)
pettra otiđite gore s tim što imate i onda će vam dok napisati što sve treba odraditi, samo uputnica za pregled i dalje sve lagano :)
sretno :)
Možda zna netko kad se točno vraćaju sa go? Točno prvog ili 3.9. ili ranije?
Pozdrav svima!
Nova sam i imati ću pitanja... Do sad sam samo škicala vaše postove i plakala s vama što od radosnica što od tuge no odlučila sam se i ovako pridružiti. Nemojte zamjeriti ako neću poloviti sve termine koje koristite...
I mi već duže pokušavamo dobiti bebicu, no bezuspješno pa smo odlučili krenuti u Vg. Bili smo na konzultacijama, te nakon svih nalaza početkom 4mj, kad su nam rekli da smo na listi za 9mj IVF/ICSI. Moram piznati da taj dan dr nikako nije bio od nekih riječi (nije bio isti dr kao na konzultacijama) i dosta sam bila razočarana... No sad je stigao i taj 9 mj pa me zanima kakva je točno sad procedura? M ću dobiti kroz 2-3 dana. Da li trebam već sad zvati pa da se uspije u ovom ciklusu ili će se to odgoditi za idući ciklus?
Molim vas da me prosvijetlite :)
Hvala puno
pozz
Mislim polončica da ćeš u postupak s idućim ciklusom, ako se nisi drukčije dogovorila sa sestrama. Jesi li dobila lijekove i protokol? Ako nisi moraš ih zvati 3. rujna da te naruče za doći po lijkove, to ide relativno brzo pa ćeš dobiti daljnje upute. I sretno. Arianm mislim da počinju raditi 3. rujna.
hvala anddu. Tako nekako sam i mislila.... Nisam se ništa dogovarala sa sestrama, rekle su da se javim u 9mj, isto kako je dr rekao i to je to.
A ništa, čekam 3.9. pa ću vidjeti kako dalje.
Dr Tomić radi već
Laky mila....aj obriši inbox pls...nema šanse poruku poslati....
ok
bok...
imam dogovor za konzultacije u VG 11.9 za novi termin pa me zanima da li znate koliko se ceka za novi postupak,jer kad sam bila na kontroli u 7mj sestre su mi rekle da su 9,10,11,12 mj vec popunjeni....
Medenija sam zvala u 6 mj i to na početku i zapisana sam za 11. mj. jer prije nije bilo više mjesta a sad u četvrtak imam konzultacije. Molim vas jel ikoja zna kakav je princip nakon polustimulacije pauza isto 6 mj. do sljedeće pune stimulacije ili ne? Jer bi sad u 9 mj. kupila sama ljekove za polustimulaciju al kako sam zapisana za 11. mj. za ljekove onda ne znam dal mogu tako dva puta zaredom. tj. svaki drugi mjesec.
polončica, ako si na listi za 9-ti mjesec IVF idi samo gore po lijekove mislim da još stigneš s pikanjem :)
ja sam tako napravila i već se pikam :)
a što se tiče kako rade....od prošlog tjedan su počeli raditi :)
Meni je sestra rekla kad sam u 6. mj zvala da me zapiše za lijekove da moram prvo na konzultacije,al sam je molila da me ipak zapiše pa ću naknadno konzultacije odradit tako da ću tek sad u čet znati dal moram koje nalaze ponavljat ili ne. Imam briseve i papu od 10 mj. 2011. pa ne znam dal vrijedi ili moram ponovo.
Ne bih ti znala reči to,probaj zvrcnut sestru pa će ti reči.
moji svi nalazi su novi koje sam vadila od 4-6mj prije postupka.....nece valjda opet sve to ponovo prolaziti kad su mi svi nalazi ok i relativno novi...
sestra mi je samo rekla da ponesem papire uobicajene koje nosim kad dolazim na pregled....
Pirice, kad budeš išla po lijekove ići ćeš kod doktora da odredi protokol, tad mu daj nalaze i tad će odlučiti hoće li toi dati gonale ili menopure, decapeptyle ili cetrotiode, količinu...