Jasen82, samo naprijed hrabro, to je to, ne brini. Beta je samo potvrda pozitivnog i samo ovisi koja će biti troznamenkasta vrijednost. :-D:klap::yes::-D:-D
Printable View
Jasen82, samo naprijed hrabro, to je to, ne brini. Beta je samo potvrda pozitivnog i samo ovisi koja će biti troznamenkasta vrijednost. :-D:klap::yes::-D:-D
Mislim se već par dana, kako bi ja već na dupe pukla ali bi pišnula test, samo sam čekala kad ćeš objavit plus. :heart::heart::heart:
jesen bravo:-D:-D, od prvih tvojih dana sam znala da je ovo uspješan mjesec za tebe, a neznam zašto:-o još jednom čestitam:mrgreen:
tanjam-čestitam...super je nekako ovaj mjesec...da nam barem do kraja ožujka bude barem još duplo trudnica kolko je bilo do sada:-D
delfin - nema predaje...dok ne krene M na veliko
[QUOTE=snow.ml;1833122]jesen bravo:-D:-D, od prvih tvojih dana sam znala da je ovo uspješan mjesec za tebe, a neznam zašto:-o još jednom čestitam:mrgreen:
/QUOTE]
:zaljubljen:
JESEN!!! :klap:
ipak ćemo odbrojavat skupa do termina, ako Bog da! :mrgreen:
Tanja, čestitke i tebi također! :-D:-D:-D
ja sutra idem ponovit betu, nakon 4 dana (upao mi vikend), nadam se da će bit sve ok!
Ooooo jesen, mi ćemo se veseliti ako se ti ne usudiš, ČESTITAM!!! :-D :-D :-D
tanjam, veeeeelika čestitka :-D :-D
Jesen :-D:-D:-D:-D:-D
Bravo!!!
Jesen, ne mogu ni zamisliti kako se osjećaš... neopisivo sam sretna zbog tebe! Ja ću piškiti test sljedeći petak 11dpt ili subotu 12dpt, ako se ne ustrtarim previše. Onaj osjećaj kad nema druge crtice je nešto tako strašno, tužno i jadno i znam što kažeš da već imaš obrambeni mehanizam koji ti ne da da povjeruješ u ovu divotu i usudiš se radovati... Ni ja ne mogu zamisliti trenutak kada konačno druga crtica najavi da u meni raste moja beba...
Kad smo kod obrambenih mehanizama, ja se počinjem tako bojati tog testa i bete, kad bih barem i meni ovo proljeće osvanulo s pupoljkom u buši... I svima vama moje suborke, naravno!
Bok curke!
Prvo bi željela svima čekalicama ogromne bete i da nastavite uživati sa svojim bebicama.
I sama sam donedavno osluškivala svoje tijelo i brojala dane do vađenja bete no unatoč utrićima vještica je
po prvi puta u mom životu došla na vrijeme.Tuga i razočaranje su bili i još uvijek jesu ogromni.Inače imam blago
naznačeni PCOS ostalo je sve ok,i nalaz MM je ok.Nakon konzultacije sa dr.L trebam se javiti prvi dan sljedećeg ciklusa,a
do tada mi je predložio da razmislim o polustimuliranom IVF-u ili da se napravi driling jajnika.Ja sam već imala histeroskopiju
zbog mioma i laparoskopiju da se vidi prohodnost i stanje jajovoda i to je također sve uredu.Prošli IVF je bio stimulirani sa samo 10 Gonala i
jako sam burno reagirala.Bila sam kako je dr. rekao bomba.Sada sam u dilemi i ni sama neznam što da odlučim.Nakon koliko vemene nakon drilinga
se može u postupak?Jajnici su mi još uvijek povećani i gotovo da mi je sve preusko u struku,nadam se da je to u redu.
Sorry na podužem postu i što sam uvela malo tuge na ovu temu.
Velika pusa svima!
JA"75-blagi PCOS
MM"74-sve ok
1 AIH VV-ništa
2 AIH IVF centar-ništa
1 IVF IVF centar-nismo dočekali betu
jesen82 juuuuuuuuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! joj draga uljepsala si mi dan, tako mi je drago zbog tebe i vjerujem da ce ti sutra beta biti cetveroznamenkasta :-)
tako je lijepo cuti dobre vijesti ovdje na rodi jer to znaci da za sve nas ima nade i da ce sreca stici kad-tad!
aslan, vala....hvala vam cure....možda, možda povjerujem kada vidim betu sutra:-)... ovako je strah i dalje veelik:-)
:zaljubljen:čestitam jesen i tanjam, znači ima nade za sve samo je treba dočekati, cure uživajte!
jesen, tanjam -bravo i što veće ß vam želim
jesen -drago mi je da ti se vjera u dr.L. posrećila
LilyOfTheValley -želim da uskoro zaista osjetiš radost trudnoće i da ti čestitamo -al popravo!
Pozdrav svima! meni je ovo prvi transfer, danas mi je 5 dnp(7js) i 3dnt(3e)...imam pitanje vezano uz simptome...koliko ste vi dugo osjecale bolove od punkcije i da li ste imale osjecaj pritiska? ja naime imam taj osjecaj u cijeloj zoni, gotovo cijelo vrijeme osim kad sam u horizontali. Hvala!
Jesen82 :-D:-D
Čestitam na testu i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju ß, a onda naravno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za :heart:.
jesen i tanjam puno ~~~~~~~~~~~~ za sutra.sretno cure
evo i ovdje ti se javljam.drago mi je da je ovaj put sve dobro prošlo.baš lipo 7js,a još lipše 3e.bravo draga.a bila si sva u panici.
ja sam ti isto poslje punkcije 3-4 dana imala pritisak u stomaku i malo me je bolilo,ali poslje ništa.to ti je normalno.nebrini.nekoga boli više ,nekoga manje,a netko ništa ne osjeća.kada vadiš betu?
Jesen i Tanjam čestitam i želim vam veeeelike bete
Jesen i tanjam čestitam cure:-D:-D:-D
hvala vam svima što držite fige... nalazi bete su mi iza 12..
Još malo pa će 12, za čas će proći, a onda ćemo svi s tobom skakati od sreće :)
Jesen i Tanjam, čestitam cure :-D
Ja sam jučer napravila test i negativan je 10dnt5d i dalje curim pomalo tako da sutra idem vaditi betu da riješimo tu agoniju...kako onu kažu..."više sreće drugi put"...valjda će i nama stići taj drugi put....
puno vas pozdravljam i ~~~~~~~~~~ :-*
Jesen i tanjam, čekam vas kao da čekam svoju betu!!!! Hajmo, hajmo, skače mi se od veselja!
Pea, možda te teta-beta iznenadi...
Mene je jutros u 5 probudilo baš intenzivno neko probadanje dolje, baš nekako u području maternice i trajalo je kojih pola sata. To me razveseli kao neki dobar znak, a onda pomislim da je možda probava ili nešto drugo i tako sama sebe poklopim, da se ne ponadam previše... i onda sve u krug...
Ali curke! Vani je konačno sunce! Nadam se da će zasjati i najdivnija sunčeka svim našim čekalicama!
ej cure, koje ste u postupcima ... kad vam daju štopericu u prirodnom postupku ili AIH jel to računaju kao jedan od 6 HZZO-vski postupaka? šta kad vam prirodnjak podebljaju s par klomifena i/ili gonala? kak se to računa?
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike tete bete posebice onima koje upravo čekaju nalaz