Potražujem Puregon i Orgalutran. Ako je možda nekome ostalo.
Hvala!
Printable View
Potražujem Puregon i Orgalutran. Ako je možda nekome ostalo.
Hvala!
Ako te budu zezali zbog recepta javi se slobodno na dopis@net.hr nacemo rjesenje
Nema veze :)
Ako netko ima pokloniti Fragmin 5000 IU, (ili 2500IU pa ću se dvaput piknuti), bila bih jaaaaako zahvalna :-)
trebam utriće...jel ima tko viška?
imam ja punu kutiju utrića, neotvorena. I oko 20 tbl folacina. Ja sam iz čakovca
Potražujem Duphastone!
HITNO JE!
Da li jos poklanjate duphastone
Poklanjam Decortin vrijedi do 8/15, 40kom (pretpostavljam da su još koji mjesec ok), Folacin vrijedi do 5/17, 18kom (dvije popila iz kutije), Estrofem vrijedi do 12/17, 16 od 30 kom (ostalo popila) i jedan Fragmin 5000, vrijedi do 4/15 ako netko želi riskirati sa istekom roka i Yasmin, vrijedi do 01/16, 16 tableta. Naprosto sam zaboravila da to imam :(
Javite mi se na tikica@post.t-com.hr jer sam rijetko tu.
Poklanjam 2 kutije Crinone gela
Crinone gel vrijedi do 07/2016
Ako je Crinone gel jos slobodan, jel bi mi ga mogla poslat.Spremem se za novi postupak pa bi mi dobrodosao.Ne znam jel mozes primat privatne poruke, ili kako da ti posaljem podatke.Unaprijed hvala.
Slobodan je ;) samo mi javi neki mail ili kontakt gdje ti se mogu javiti, jer koliko vidim, ne mogu primati poruke :)
Mozes mi se javit na mail: lulli8219@gmail.com pa ti posaljem moje podatke.Puno ti hvala.
Imas mail ;)
UPOMOĆ CURE!!
HITNO mi treba ako netko ima ESTRADOT FLASTER od 100 ili od 50 mikrograma.. Navodno ih se ovaj mjesec više ne može nabaviti u RH, a ja sam na terapiji i imam još samo do nedjelje..
Pomagajte..
Poklanjam kutiju crinone gela roka trajanja do sijecnja 2016. Prednost ako je netko iz Rijeke pa da moze doci po lijek.
Poklanjam 20 tableta utrogestana, rok 11mj/2016
Poklanjam 24 tablete utrogestana, rok 11/2016.
Poklanjam :
Femara - 2 blistera/20 komada
Duphaston - 18 tbl.
Dexametazon - 2 kutije
Treba meni ako je slobodno
Trebam estrofem ako tko ima
ja ti imam kutiju i pol estrofema
poslala sam ti pp
inbox mi je prazan ne vidim tvoju poruku,daj mi se javi na mail. antonijacubric@gmail.com
:-P
Potražujem decapeptyl! Hitno!!! Hvala!!!
Ako netko treba imam 9 tableta klomifena,meni više neće trebati
Pozdrav :)
Ja bi trebala Duphaston ako je jos slobodan? Tnx
Tražim fragmin, ako ima tko koju viška :)
Poklanjam 12 ampula Merional 75,
Rok 10 mj.2016 g.
Jel mi se mozes javiti na mail
sjukic53@gmail.com