Mary :love2: :love2: :love2:
Printable View
Mary :love2: :love2: :love2:
SIJEČANJ 2012. (2)
Alcantra, VV, 2. IVF (nakon 1x AIH, i 1x IVF)
thubbe, Petrova, 5.ICSI
VELJAČA 2012. (8)
veki85, VV, GEMINI
danidani, VV
zipica, VV
sany7, prirodno (nakon 4.IVF, SD)
Kiarad, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×AIH, 1×IVF)
tlukaci5, Vg, TRIGEMINI
crna ovca, IVFcentar, 1.IVF (nakon 1×AIH)
Elena85, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF)
OŽUJAK 2012. (24)
Trantincica, PFC, 1. ICSI
Chiara, Maribor, 3.ICSI
Ozana, 1.ICSI, Crnagora
Sokica, IVF centar
Njoka, Ri, 1.prirodni (nakon 1×AIH)
Svilena, VV, 3.IVF
Lutkica, Mb, 2.ICSI
Orline, Bg
Miba, IVFcentar, 4.polustimulirani(nakon 2×stim i 3×polustim)
Nati, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF, 1 sec, 1 prirodni)
Malecka, VV, 3.stimulirani
LittleBirdie, prirodno (nakon 3×AIH)
nina32, Ri
izida, Ri
lovekd, VV, 2.ICSI
kilkeny, VV, 1.ICSI
Bubzi, PFC
Kiša, VV
Mala Emma, 3.FET (nakon 1.ICSI)
Giselle, Vili, sec+pri (nakon 1-ICSI)
Samosvoja, Njemačka
Pea, CITO, 2.IVF
TRAVANJ 2012. (6)
Vitatesa, Mb
VAANJA, Mb
PetraP
Achi 103,7
mala bu ( SD )
Luna1 (prirodno)
SVIBANJ 2012. (14)
kaate
tatjana76
Mery13 (SD)
Bili ( Petrova )
Becky (VG)
adria13 ( 1.IVF )
Maybe baby, VV (nakon 2xAIH, 1xIVF)
kristina1977, Petrova (1. IVF)
adria13, IVF Centar (1. IVF)
amyx, Mb (nakon 3xAIH, 3xIVF)
bubiloo, prirodno (u očekivanju 1. IVF)
ayan, prirodno (nakon 1xAIH)
tikica69 (nakon 21 postupka), GEMINI
musica ( 1.IVF, VV )
LIPANJ 2012 (19)
neumorna (VV,2.IVF)
Mala Maja (VG, 1.IVF)
Laki (SD, 1.IVF)
Palcicazg (SD)
MALIANĐEO (prirodno u čekanju IVFa)
Luci07 (prirodno u čekanju AIH)
tikica78 (IVFc)
analoneta (VV)
kitty (VV)
elizabeta (SD)
mari mar (IVFc)
BillieJean (VG)
s_iva (IVF)
smj
bebolinko
donatela (Ri,1.IVF)
krol (Prag, FET)
dea84 (prirodno)
ivana101 (IVFc)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
14.6. MajaPOP ?????????
kika222 (SD) ????????????
CorinaII (CITO, sek) ???????????????
4.7. bluebella (PFC, PICSI+)
Tomek1221 ??????????
anaši1507 ???????????
6.7. ARIANM (Vg,IVF-)
9.7. legal alien (IVF, Petrova?), sejla (Prag,+)
11.7. konfuzija (IVF,Petrova)
13.7. dino84 (IVF,Ri-)
Inaa
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Argente (Ri)
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
Vrci ( 1.IVF,IVFc)
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
črkica, suncica, dino84, olivera, geceta
ON-GO~~~~~~~~~~~~
6.mjesec: prava ovčica, mufloncic, Olivera, , lapača (sekundarni), tantolina, corina
7.mjesec: Argente (Ri), linalena (SD), olivera (sekundarni), geceta (VV), kameleon
8. mjesec: strategija, tikki
9.mjesec: Brunaa ( FET ), hrki (VV), vulkan (Ri), Mare85(SD)
10. mjesec: milasova (1.IVF), sanda1977
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
aboni76, Abys, Achi, aleksandraj, Ameli, Anabanana, Anakob, anddu, antesa , applepie, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, Barbarella, Barkica, Bea, bebolino, Becky, believes, belma3, BigBlue , bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, bubamara!,bubekica, bubili,bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clover, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, ema1, Evelyn73, Frodo, Gabi, Gabi25, gljiva, hedoniza, hope, hope31, inada, inana, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, iva77, ivanchi78, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jojo, jopam,kata.klik, kiki30,kinki, kleopatra , kokos, krgina, kriistiina, kruca , laky, lastin rep, La-tica, lberc, LeeLaa, Legal alien, Lejla37, Leva, ljiljan79, luna1, lucija83, maca papucarica, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, Maja_st, Mala Maja, malenaab, MaliMimi, *Mare*, Mare41, mare77, marija_sa, mari mar, mario, Marlen , Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, matahari, Matko, medena8, Medicandy, Meki, Mery0908, mery…, metkovk@, milasova8, Mini3, miny, mima235, mimi81,mishica_zg, Missixty, miška, monja, Morin, Mury, nana0501, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina977, nirvana, njofra75, olea77, Orhideja, kkipilek, peugeot206, pinny, _plavusha_, plavuša 007, polo, pongo , prima, ptica1, renna , rimela , Rominka, Rose, RuMo, ruža82 , sabas, Sanja001, Sanja1, santana, sg12, sildad, skandy, slatkica, Smarta, Snekica, sonječka, sos15, Spa, sunasce, Štrumfet@, taca70, talia7, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tina B, Tinkica, Toyota, TrudyC, Vali, valiana, venddy, vesnare, vikica, Vita22, vrtirepka, Vuki, xena.mbk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, zelimo_bebu; strategija
opet mičem trudnice s liste i to me najviše boli :( iako dodajem i nove gore
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim čekalicama koječeg
odmor onima kojima je potrebno
brzi prolazak vremena onima koji očekuju postupak
još ima onih pod upitnikom pa vas molim da me ispravite, dopunite i slično
*ON GO: SRPANJ: M@tt! ( IVFc, ICSI, stim)
nažalost, i ja odoh na go :-(
u prirodnom postupku uhvatili smo 1 js, ali ništa od plivača...tako da su ju zamrznuli..
dalje ćemo vjerovatno na jesen...
dino84,maco, m@tt :love2: držite se!!
ostalima puno sreće za sve šta treba!!!!!
Ajme, toliko mi je žao čitati tužne vijesti, svima šaljem zagrljaj :love2:
Malo mi neugodno sad pisati o svojoj sreći, al evo da javim da je moja današnja beta, 13dnt 2401!!!!! :-D :-D :-D
i meni je jako teško čitati o ovakvim tužnim stvarima koje sam 6 dugih godina proživljaval:-(
svima vam najiskrenije želim da što prije uspijete i da prestanu vaši tužni trenuci u ovoj našoj borbi!:love2:
maco, m@tt, mary, dino, arianm baš mi je žao!:love2:
geceta, ja sam ti isto čekalica punkcije, trebala bi biti u petak :)
čitam vas sve, ali nemam ništa pametno za pisanje...
oprosti, ocito mi promaklo :(
Nije bed... rijetko se javljam baš zato što sam nova i osjećam se kao da upadam u neko staro društvo :)
Pa više pratim i čitam
Hvala cure na potpori...ovo mi je prvi postupak i svjesna sam da treba digniti glavu i hrabro kreniti dalje..biti će mi dugačko ovo ljeto...tek krajem 8 mj. moram zvat da vidimo šta dalje.Cure sretno svima...:-*
Hvala vam svima,vidit ću sutra možda ipak izvadim betu,vještice nema još...a vjerojatno zbog utrića.
Sejla čestitam na beti!!!
Geceta sretno u novom postupku i da bude ovaj put dobitni!!!
Mary123, Maco, Dino grlim jakoooo :love2:
sejla čestitam ajme kolika beta!!:-D
sejla :sing:
čestitam
:lool: Bubimitka baš si me nasmijala!
Hvala vam svima, divne ste :heart:
sljedeći tjedan vam poslije uzv-a javim koliko nas je, hihi (ma zezam se, samo smo moja jedna mrvica i ja)
šaljem puno svojih sretnih vibrica svima, za što god treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sejla, čestitke i ovdje, predivne vijesti...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za uzv :)
Sejla cestitam!! :) pa kako tako velika beta na 10-ti dan sa samo jednim embrijem? Bravo...
svim tuznicama big hug:love2: (necu vas pojedinacno nabrajati jer cu pasti u depru kad vidim broj), negativne bete i minusi su grozni i tako razocaravajuci. svaki put se raspadnes. ali spontani nakon pocetne srece su posebna prica. drzite se cure. i zasto toliko toga ima. gdje je tu kozmicka pravda????? toliko muke i onda jos cijelu trudnocu provedes u strahu i nekoj suzdrzanoj sreci umjesto da uzivas u najljepsim danima.
ali zato ce nasa djeca biti najzdravija, predobra, prekrasna, pametna.... pa mora nas svemir nekako nagraditi za sve ovo zar ne?
sejla hvala ti sto si nam popravila statistiku. beta ti je za pasti na dupe. da se ta jedna blastica nije podijelila? :-)
geceta drago mi je da si upala u srpanj. ~~~~~ da bude dobitni
Hvala i Arianm i Legal!!:) Legal,pitala bih ima li kakvih simptomchicha ali vec smo svi skuzili da nista ne znace,saljem onda samo ~~~~~~~
Joj hvala vam :-)
M@tt, testić sam radila 10dnt, a betu 13dnt :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~
Super ti je beta...
Sejla,čestitam sretno dalje:-D:-D
uzasno mi je tesko kad citam lose vijesti,popišane minuseve i negativne bete...zelim svima srecu da uspije u narednom postupku i uspjesnu i skolsku trudnocu do kraja ..
eto sejla me bar jako razveselila svojom velikom betom pa joj i ovdje cestitam.!!..
Inace ja sam danas 6+4 tt i u ćetvrtak 5.7mi je prvi pregled i uzv..,jedva cekam :) ali ipak me je strah iako ocekujem da ce se vidjeti srce kuckajuce...mislim da bi trebalo,nadam se najboljem...
sejla, i ovdje čestitam, ipak je to 13. dan blastice, sretnoooo
Stvarno danas loš dan za većinu...skupni :love2:
...ali sejla! kakva impresivna beta! Čestitam!!
Sejla!!! Cestitam od sveg srca na.predivnoj beti!!!
uzivaj
Sejla čestitam na beturini! I meni se nekako čini da se tvoja mrva podijelila na dva dijela :-)
Tužnicama šaljem veliki virtualni zagrljaj i da što prije nas sve razveselite!
Ljubim vas sve, i drago mi je što sam vas razveselila svojom beticom ;-) jooooj sve nešto navijate za bliziće, hihi.
hvala!!!!!!
Joj koliko loših vijesti :-(
Sejla, woow koja beta, super!
Sejla i Luna (ova je tvoja trudnoća je THE SURPRISE :heart:) čestitam!!!
Drugim curama - glavu gore za sljedeći put.
Svim forumašima (rijetkim) i forumašicama kuham jutarnju kavicu pa se poslužite :coffee:
Drage djevojke, prvenstveno Adria 13 i Inesz,
Molila bih da mi se javi netko komu je bilo slicno.
Bete ne napreduju, 16dpt=224, 19dpt=558, 21dpt=779, 27dpt=1637, 29dpt=1900.
Ultrazvuk u 7 tjednu (od MC) pokazuje gestacijsku, a prvi dan ( tjedna i zumanjcanu vrecicu).
Medjutim, mislim da bi u 8 tjednu vec trebalo kucati srce i vidjeti se embrionalni pupoljci rucica i nogica.
Molim, ako netko ima slicnu situaciju, neka se javi. Ceka se jos jedan UVZ prije konacne odluke doktora.
Cestitke svim sretnim trudnicama, podrska svima koje ce to tek biti na ovaj nas nacin.
maco :( zao mi je :(
Moja beta na 12dnt je <1.20. Očekivala sam to pa nisam previše razočarana. Sad se odmaram do jeseni.
Sejla, koja divna beta, baš me zanima da li je to jedva ili dvije bebice. Čestitam :)
tek sad sam skužila za lunu! ženo, wooooooooow!!! pa čestitam!!! :-D
sejla, nevjerovatna beta! čestitke!!! :-D
maco, strašno mi je žao - baš me bilo obradovalo što vam je drilling pomogao... :love2:
:love2: svim tužnicama...