Lili, odlične vijesti! :)
Anči, izvor je s Pavelom. Tko sam ja da im kvarim romantični početak vikenda. Pitam za koji dan. :-)
Printable View
Lili, odlične vijesti! :)
Anči, izvor je s Pavelom. Tko sam ja da im kvarim romantični početak vikenda. Pitam za koji dan. :-)
Javljm da nisam odustala :) danas prvi dan Jilke 30d l2 ... Laksi mi je od prvog, ali moram priznat da mi je malo mokrace pobeglo :škartoc:
Lili, super vijesti, tako mi je drago!
Maruska, trcim u onim hlacicama sa sportsshoesa i dri fit majici bez rukava ili topu (samo na moru u sezoni, sram me u tom po maksimiru u ovim godinama).
Veceras lower, cucnjevi, iskoraci, pistolsi...
vikki treba te po turu,sram te pokazat trbušnjake zbog godina a trebašbitponosnazbogtoga.
Hvala cure.Bodulice nemojse zezat s tim kamencima, meni je mužu marker gušterače bio 2900 a normalna vrijednost do 30.Premrli smo.
Fala ti Bože sad je to iza nas, u utorak imazahvat uopćoj-pročisti će mu žučni kanal a nekad kasniej će muraditpravu klasičnu operaciju jer su kamenci preveliki za laparo.
Izčarobirala sam trening sutra,moji će doći po klince a mama je rekla pod samo jednim uvjetom: da se odmorim i opustim- to meni znači trening, kupka u kadi, čitanje i odmaranje. Živjele mame!!!
bome sam izaslužila jer imam nažalost luđački tempo zadnja 2 tjedna zbog cijele situacije.
Lili, super vijest.
Calista, samo sitskaj kad god se sjetis, sto vise to bolje, popravit ce se to.
Lili :love:
Koje sam ja imala super jutro. :roll:
Pas je pojeo g...o i onda sam ga bezkavična morala kupati u zoru. Onda je to i povratio. Baš je lijepo imati životinje. :roll:
Htjela sam pohvaliti program kbella. Baš mi paše iako mi je nekako prekratko pa ubacim još nešto u tajnosti.
Baš si razmišljam da bih mogla s tobom :mrgreen: Između bike i Sljeme.
A joh, ijepo ti je dan započeo...
Baš sam i pomislila kad mi je mm rekao da je Pavel u Vicenzi :)
A mi bili u Gardalandu pa me mm zezao da sam to namjerno dogovorila tako da ih ostavim i odem đir do Pavela :lol:
Prijavak: hodanje/jurcanje po paklenoj vrućini po Gardalandu, slijedeći dan još malo jurcanja i put nazad. Jutros 28km nekih 90% off road po rtu Kamenjak i okolici. Predobro! Kasnije ću još nešto tipa afterglow...
Moram smislit rutu za sutra :mrgreen:
Lili drago mi je da je sve oki!
Calista, sve smo to prošle....ja imam dan danas problema ako radim jako skakutavo a ne odem na wc prije....
Cure evo mog prijavka za danas:
Zuzka tight abs workout 12 min
zwow 56 power cardio 8 min
body bomber 5 min
50 trbusnjaka s istodobnim podizanjem obje noge
plank 2 min
ja zadovoljna.
Danci uzivaj kod tebe uvijek neka avantura.
vani je pakleno jedva cekam moreeeeee....sad neka samo muzic potpuno ozdravi a akoBogda Dugi otok je nas u kolovozu :-)
Moj prijavak je peglanje. Imam hrpu vesa. Kada narastem, bit cu Anci i nikada mi se ves nece nagomilati.
odradila sam ja trening prije peglanja, da ne bi bilo zabune. Na terasi, u badicu, sa girjom. I jos sam se koju minutu suncala nakon toga.
jucer otrcanih cca 3km kroz sumu. Super je bilo.
Ja sam danas ovo, utezi i hiit: https://www.fitnessblender.com/video...o-legs-on-fire
I malo pilatesa nikad ne skodi: https://www.fitnessblender.com/video...es-barre-blend
Danci, super!
Ti ces afterglow, znaci, nisi skuzila zadacu tc tc tc!
Zhang, mrak trening!! Tako ja vjezbam na moru, kamen i badic ;)
Ja sam jutros trcala, pa je mm isao u outlet roses nesto pogledati i nije nista kupio, a ja se vratila s kratkim hlacicama!
Kupila sam dvoje, maloj jedne jer je pocela trcati s tatom :)
Mada, ja mogu obuce sve troje. I njene pa cemo kombinirati :)
Poslije neplaniran bazen i bas sam se isplivala!
I za kraj, mala je pozeljela krug oko jaruna na rolama.
Sad sam krepana.
Stan je u kaosu jer samo landramo i ostavljamo krs iza sebe.
A finale lige prvaka jr upravo tako da je sve na meni da spremim :juhuuu:
Hahaha anci, Mm isto gleda, ja sam taman dosla s trke. 9 km. 45min. Bilo mi jako vruce. Mrzim ljetno trcanje.
lili baš mi je drago da je sve dobro ispalo na kraju :love:
meni je malo teže vježbati otkad je počelo kupanje, prije sam ujutro vježbala a sad sam u to vrijeme na moru pa moram navečer, jedva se natjeram ali uspijem nekako, znači danas 23-i dan insanitya i plivanje (plivati mogu samo vikendom jer sam inače sama s djecom)
Lili :-D :-D
bravo za sve vrijedne!
ja i dalje zabusavam :škartoc:
samo se fino hranim i trcim za djecom
[QUOTE=Ginger;2777927]Lili :-D :-D
bravo za sve vrijedne!
ja i dalje zabusavam :škartoc:
samo se fino hranim i trcim za djecom[/QUOT
ginger pa i trcanje za djecom je fixicka aktivnost sta ne :-)
Jutros razgibavanje za cijelo tijelo:
30 mountain climbers
7 sklekova
10/10 backward lunge and kick
5 walking planks
10 dive bombers
10 reverse squats
Vec mi je vruce, nadam se uskocit u more danas i zavrsit poglavlje bolesne djece. Nismo dosad imali ovakav susret s upalom uha pa me sve strah vratit se u normalan zivot da se ne vrati :/
I moram jos napisat Anci da mi je fascinantna tvoja kolicina energije :smajlic koji pljeska:
Trcanje, pa hodanje po ducanima, pa plivanje, pa rolanje, i nakon toga spremanje kuce, svaka cast!
Nadam se da cu i ja bit takva nakon par godina vjezbanja :)
A liga prvaka, a zato su se sinoc neki ljudi derali... moj muz je postavljao plocice na nasoj terasi :lool:
jutro
ja sam jučer samo fino jela
tang i Danči, ovih 30 mountain climbers, jel se ovih 30 odnosi na broj ili na sekunde?
kad je Danči tamo napisala to za vježbu, ja sam radila 30 sekundi, nisam brojala koliko ih napravim, ali pretpostavim da napravim više od 30
ili?
Rahela, ja brojim tapove nogom
Isto sam se pitala onda je li to 30 svakom nogom ili 30 sve skupa, ali sam se odlucila za 30 sve skupa
To mi je bilo cisto malo zagrijavanja
Inace mi je mala puno na rukama zadnjih dana i lijeva ruka me uzasno boli, na sto moji ukucani kazu "pa moras vjezbat", skoro sam ih opalila girjom na to :gaah:
A svi drugi kad je uzmu nakon 10 minuta jaucu kako je teska, a ja ko beti3 u jednoj ruci ona, drugom rukom radim jer inace nista ne bih uspila
Rahela, podsjeti me kako brzo rastu ili tako nesto, please, i ja cu tebe :)
Tang :)
Moja su djeca velika pa ti ustedim energiju, barem ovu fizicku. Psihicko maltretiranje isto ima svoju cijenu :D no i tu su sve bolje, tj. lakse hendlamo.
Rolanje kad je lagano, nije napor.
ja samo citam zadnjih dana i divim se svim vrijednim curama sta vjezbaju po ovim vrucinama :klap:
napokon sam gotova s apartmanom tako da se danas vracam vjezbanju :)
Lili, drago mi je za TM, vibram i dalje da ste sto prije doma svi zajedno :love:
Ja na moru, trcala sam nesto malo, prevruce mi je cak i ujutro. Danas se vracamo u Zg, veselim se nekom postenom treningu!
More je super, pravo pravcato ljeto a nema guzvi, zakon!
Super ste vrijedne sve redom unatoc vrucini, bravo!
Blago kupacicama :)
Ja sam sad summer shred 5 x i pregenijalan mi je taj trening!
Mokra sam.
Bas su kul hlacice! Lagane i suse se u roku odmah.
Tang, svaka cast sto si sama smisljas treninge, ja to nikad nisam uspjela
Zavidim svim kupacima!
Mi u zg, vec sedmu godinu zaredom brojimo kako nam treba klima, a vjerojatno ju opet necemo kupit
Liga prvaka, ne bih ni znala da susjedi ne vriste
Prijavak: jucer summer shred #2, danas #6 i power yoga #2, 4. dan sugar free (bilo bi i duze da me u srijedu nije neka drstvena situacija prisilila). Kad mi je tesko sjetim se sase i pitam se sto bi ona napravila. Al kriza je prosla, sad samo treba trenirat ono sto meni najteze ide a to je ustrajnost
hahaha, What would Saša do? :mrgreen:
Lili, super za muža da nije najgore
vibram za oporavak~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tang, rastu, brzo prebrzo...
tako kažu...
ovi koji nemaju stalno jedno cendravo kraj sebe
i da, ovog najvećeg ne moram nosati, ali ga moram jednako tetošiti i gubiti snagu s njim, kao i sa najmanjim :drama:
još samo 15ak godina, pa sve dobiju nogom u dupe, pa kud koji mili moji (najmanjeg ću poslat nekud na školovanje)
anci :lool:
danas zwow 51. sad pod tus i idem s prijateljicom na plazu.
sok i nevjerica..:-o.ova mi tema pala na 2gu stranicu postova,pa to se nije dogodilo ne pamtim kad...:-o
vidi se da je vrućina pa se malo kalmalo sa vježbama...:-)...ja sam jučer i prekjučer stigla vježbat preko dana,a evo danas ću tek sad, upalila sam stropni ventilator pa mi lijepo pirka...
jutros sam ulazila u more 15min,vanka nije bilo prevruće pa sam skoro odustala....to malo što uz malu uspijem otplivat ne kontam ko' nikakvu dodatnu aktivnost, kad dodje MM moći ću opalit dulju rutu a njih ostavit u plićaku....
vježbam, znojim se i jedem :mrgreen:
Vruce je pa se kupamo :mrgreen:
Sve me pomalo boli od jucerasnjeg zwow-a :mrgreen:
ja sam sve skupa uhvatila dva tjedna nevjezbanja - put, pa udaren prst, pa perioda i gosti na spavanju
ali danas startam ponovno, bas se radujem
anci, super za hlacice!
ja mislim danas naruciti top i hlacice sa sportsdirecta
lili, super, super za muza da nisu najgore vijesti, ~~~~~~~~~~ za brzi oporavak
jutros ss #4, lakše je ujutro nego popodne
jutros Palčin workout + buy in 50 swing + 3/3 TGU i buy out 50 1 arm swing.
Mislim je pratit od danas.
... i nakon workouta povratak u surovu stvarnost...
Bravo, betty :)
Jesi vidjela 7 x :)
Ja se bas veselim!
Jutros sam samo jogu, pasalo mi je nakon udarnickog vikenda :D
Jucer sam i vjezbala summer shred 5 i rolala dva kruga oko jaruna i plivala s djecom!
I procitala knjigu, ok, nisam samo djipala.
Muz me postedio za rucak i odveo nas na pizzu. Dijete i ja pojedemo cijelu jumbo :škartoc:
I onda se sjetim zuzi: don't sabotage your workout with you diet :D
Vikki imas mail.
jacbez obzira na situaciju ne migu zamislit da ne vjezbam bar svaku 2 dan.Kad je vec 3.dan to mi je vec previse.fali mi .
sutra muz na zahvat ciscenja zucnog kanala a iduci tjedan operacija kamenaca.
hvala vam svima na zeljama i vibrama.
Za vikend samo izležavanje na plaži...
ovaj produljeni vikend bio je sve i svasta, od landranja, plivanja, jela, rada (spremanja, vrcanja, pranja raznoraznih).........
jedino vjezbanja u klasicnom smislu nije bilo.
ali najzabavniji dio je kad sam uzela dvije kante s teglicama meda, tj. MM mi ih da, uzmem ih prilicno lagano, a BC me pogleda i onako impresivno, pa to tebi nije uopce tesko, to je sigurno radi kugle.
Anci, sedmica izgleda fenomenalno! Mozda je cak danas isprobam
Btw, i ja citam, odusevljena sam srednjim spolom! Slijedeca mi je protiv katiline ;)
Super za Srednji spol! :)
Obozavam tu knjigu. Zapisi si i Bracne zaplete, isto Eugenides.
Ja nikako da narucim ovo, mozda da si samokupim s muzevim americanom za rodjendan :saint:
http://www.amazon.com/My-Mistresss-S.../dp/0061240389
A on topc: danas je dupli solfeggio dan (majketi, kad ce i ta muka prestati!) pa ne znam hocu li stici 7x. No sutra svakako!