Ja... Samo sto ne volim navecer i po noci piti jer onda piskim svakih sat vremena
Printable View
Ja... Samo sto ne volim navecer i po noci piti jer onda piskim svakih sat vremena
Imam i ja, popijem do 2 case vode od 4,5dcl po noci.
Evo nas na 6 +4 čuju se dva srca i naravno opet izljev. Ovaj put sam otišla na hitnu i zadržali me. Hematom je iznad jedne mrve. Sada je krvarenje malo stalo ali grčevi nisu iako sam popila normabel od 2 mg.
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Pak drz se...saljem ti dobre vibrice ~~~~~~~~~....
Mislim da si tamo najsigurnija...kod kuce bi umirala od brige... :-*
Pak bot ce to sve ok :-)
Samo mirovanje i proci ce,dobro je da si pod nadzorom :-)
Cure kone ste zedne po noci,jeste radile ogtt?
Ja sam bila strašno žedna cijelu trudnoću, a pogotovo pred kraj kad bi po noći popila i litru vode valjda. Šećer mi je bio uredan
Ajme ja izludila sinoc... usta toliko suha da nisam mogla slinu gutati i samo sam se budila. Radila sam ogtt prije postupka i bilo je ok, sad u trudnoći jos nisam...
mučnine su mi skroz nestale u 10tt pa se isto brinem naravno. Tako da ako je žeđ zbog trudnoće bar me primirilo malo :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sybila držite se čim duže zajedno. Što je neko vrijeme provedeno u bolnici, naspram sigurnosti za naša zlata.
Ah žeđ, ima dana kada se samo nalijevam i sjedim na wc u. OGTT je uredan dane može bolje. Moguće jednostavno da je do hormona.
Jučer mi je u jednom navratu dok sam se brisala na papiru bila hrpa žuto -bijele sluzi, onako kao malo otopljeni vosak ( tek toliko da nije krut i tvrd). Inače nemam nikakav iscjedak ni prije, a ni danas više nisam to primijetila.
I da, više sam se pogubila, da li sam u terminu kada uđem u tridesetsedmi tjedan ili sa punih 37 tjedana. Izluđuje me ovo računanje.
Cure,imam problem.
Uglavnom svrbi i pecka me dolje,jos uvijek koristim utrogestan ali do sada nisam imala takav osijecaj ....
Mislim da nisu gljivice jer nema nikakvog iscjetka ni neugodnog mirisa....
Zadnja urinokultura u cca 7.tt je bila sterilna,brisevi sterilni prije postupka.
Nisam poajecivala nikakve bazene niti se kupala negdje vani.
Jel moguce da je upala ili bakterija iako nema neugodnog mirisa?
Kod ginekologice sam narucena tek 23.6....
Nisam radila ogtt, ali pratim guk nataste i nakon obroka. Za mj dana imam dogovoreno u petrovoj radi obrade za secer kompletne jer mi je secer nataste uvijek nizak.
Sto se svrbeza tice, moguce je svasta, ja se max iduci tj skidam s utrica i odmah idem na briseve, mene pak muci svakakav iscjedak, zuckasto-bez obilato sluzi. Mene strah upale od toliko turanja utrica, iako mi je par gin reklo da je mala sansa, ali da cemo provjerit.
Ja sam od jucer ukinula utrogestane pa cemo vidjet hoce li bit bolje....
Sybila kako je danas?
Anka91 18.06.2017 / (M)
Petticoat 18.06.2017 / (Ž)
Narancica000 29.06.2017 / (Ž)
Zenii 30.06.2017 / (M)
zibba 11.07.2017 / (M)
Sybila 05.08.2017 / (M/Ž)
lasica1234 01.10.2017 / (Ž)
snelly85 24.11.2017 / (Ž)
glow 24.11.2017 / ()
Ovan 15.12.2017 / ()
bubekica 17.12.2017 / ()
minic 30.12.2017 / ()
MonaLi 31.12.2017 / ()
*ako ima kakvih promjena javite.
**ako bi netko na listu, napomenite :)
Zibba ja bi rekla da si usla u 9 mj kad si na punih 36tt.
Ali moj gin uvijek kaze da od punih 37tt si u terminu.
Sybila nadam se da je sve ok!
Dodajte mene na listu, prva za 2018.
04.01. termin
Jest da me frka,ali ajmo napraviti taj korak
Jutros sam se isplakala, sad sam bolje :-)
Nisam dobro podnosila tokolizu pa smanjili na 20 preko noći i vratile se kontrakcije, ispalo još sluznog cepa, ja se probudila s osjećajem kao da sam skroz otvorena i glava vani. Ali na svu sreću digli tokolizu koja mi je sad ok, valjda se tijelo naviklo i prestale kontrakcije i taj osjećaj pritiska.
Odlučila sam biti pozitivna. I odlučila sam da će se bebe strpiti bar do 35 tt, idealno do 37tt :mrgreen:
Teško mi je tipkati jer je naravno infuzija u desnoj ruci :roll:
I da, curke, hvala na podršci :-) :ghug:
Naravno da ostaju barem do 35. tjedna :-)
Meni je termin 22.9. i stiže djevojčica (za listu)
Anka91 18.06.2017 / (M)
Petticoat 18.06.2017 / (Ž)
Narancica000 29.06.2017 / (Ž)
Zenii 30.06.2017 / (M)
zibba 11.07.2017 / (M)
Sybila 05.08.2017 / (M/Ž)
aishwarya 22.9.2017 / (Ž)
lasica1234 01.10.2017 / (Ž)
snelly85 24.11.2017 / (Ž)
glow 24.11.2017 / ()
Ovan 15.12.2017 / ()
bubekica 17.12.2017 / ()
JUHU 20.12.2017 / ()
minic 30.12.2017 / ()
MonaLi 31.12.2017 / ()
Vrci 4.1.2018 / ()
Sybila bit ce to ok,samo misli pozitivno.
Jao cure ja na vrhu liste,neznam sta bih rekla osjecam da me hvata panika. Ovih dana sam skroz bez energije samo lezim i kunjam kao medo pred zimski san. Do sad sam patila od zatvora,a sad vec par dana po tri puta idem u wc.
Sybila,izdrzat ce te vi to :-)
Pa toje vas je :-)
Tko se moze sa vama :-)
Sretno i samo smireno,mantraj bebicama da ostanu bar do 35.tt .....ili im se zaprijeti :-)
Cure, nisam čitala neko vrijeme, nadam se da ste sve ok.
Naš je miš uranio i trenutno se nalazi na Rebru. Teško je bolestan te su se osim srca po porodu otkrile još dodatne komplikacije.
Kad budem mogla, javit ću vam kako je, zasada se borimo dan po dan
Zenii :-( vibram do neba da sve izadje na dobro ~~~~~~~~~~~~ :heart:
Sybila drzte se ste sto duze skupa!
Zeni držim fige da bude sve ok. Ja rodila jutros curku 3700 i 51. Ipak su bili trudovi :-)
Zenii drzim :fige: da sve bude ok na kraju! Drzite se svi skupa, navijamo za misa!
Laine, cestitam :-D
Zenii - drži se, bebica ce biti hrabra budi i ti. Javljaj novosti
Laine - čestitam ti, uživajte :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zenii, prvo cestitam na bebici, drugo molim se od srca za vas da budete dobro. Kada ces moci, napisi vise sto se dogada. Nadam se da nije nista sto se ne da rijesiti..sybila, drzite se i vi.. samo jos 4tjedna da izdrzite i na konju ste..evo meni frendica rodila u 36.tjednu carskim rezom blizance i veliki su jako :))
Laine, cestitam! Napisi dojmove kada stignes.. :*
Čestitke na bebicama i vibrice bolesnima.
Sybila vibre za što duže ostajanje tri u jedan
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Zenii - drži se draga. Mora biti sve ok. Sada je u sigurnim rukama gdje će će se pobrinuti da izađe sve na najbolje. A mi ćemo moliti za vas i vašu obitelj.
Laine - čestitke
Sybila - nikako ne mogu tvoji van, objasni im da nema guranja preko reda. A vi ste dosta iza mene.
Zenii, svi mislimo na vas!
Laine, cestitam, dobro nam dosla mala curka!
Sybila, nek ti prebace infuziju na lijevu ruku da nam se cesce javljas. Kako si, jel i dalje sve smireno?
MOLIM HITAN ODGOVOR. Trudna sam 7 t+5. Užasno me bole sinosi, a uslijed toga i mučnina. Koji lijek protiv bolova mogu uzeti? Hvala umaprijed.
Hvala na brzom odgovoru. Malo na silu pojela i popila i vec mi bolje. I inače loše spavam, čim sam čula da nosim trojke, a sad jos i sinusi.
Sinusi ce te boljeti od mucnine, tlaka, svacega. Smijes paracetamol, ne smijes ibuprofen, kod dojenja je obrnuto.
Biska, mene ove infuzije uzasavaju kad su tak oko dlana pa neka pikaju minimalno. Sad je tu di je. Danas malo bolje mogu tipkati.
Zibba, uputit cu ih u bonton :mrgreen:
Ja sam ok, ctg je sad super. Tu i tamo kontrakcija pa dignu tokolizu, pa su sad malo spustili, titraju. Danas napokon prava vizita, plan je dakle da trudovi nestanu i da me mogu poslat doma s tokolizom u tabletama. Dakle ne planiraju me drzati do poroda bez razloga i to me veseli :-)
Ne znam jesam rekla - da, onaj duuugi proljev bio od trudova. Stao s tokolizom.
Zenii i Laine, cestitke od srca!
Zenii drzite se, zelim vam svu snagu i da bebica sto prije prebrodi sve nedace :heart: