Žene drage kakvo je stanje? Čepovi, kontrakcije, netko možda i rodio?
Printable View
Žene drage kakvo je stanje? Čepovi, kontrakcije, netko možda i rodio?
Narancica000?
Kod mene nista novo. Jos sam u komadu,dr me posla kuci plodna voda u redu,glavica u zdjelici. Kaze nek cekam kod kuce. A mene peru laznjaci sinoc od 2 sata hodam ko luda. Tocno kao kad imam M svako malo me zgrci
Menga grčevi? Hehehe moglo bi skoro :mrgreen:
Nema nam Narancice, mozda negdje gura :-)
Ginger, pitala si za hranjenje - hrane ih prvo na sondu, zatim na spricu i kada procijene da su zreli idu na cicu po dnevnom rasporedu + sprica.
Jutros u 5i 50 dosla je na svijet nasa princeza Petra. :zaljubljen:
Za sad je sve onako kako je najavljivano, nema neugodnih iznenadenja, cekamo op i mazimo se.
Drzite nam fige
Čestitam Narančice :heart:
I neka operacija prođe bez problema
Narancice cestitam na princezi,vidis ti nje ona je donjela svoje ime sa sobom. Mazite se i pazi te svu srecu vam zelim!
Narancice cestitam!!!!
i sretno dalje! vjerujem da ce sve biti dobro!
mazite se i dalje :heart:
Narancice cestitam!!!! Drzim velike fige!! Ipak je to mala "stijena" ;) Biti ce sve u redu! :*
Čestitam! Sretno!
Narancice cestitam i sretno!
Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk
Narančice, jeste to već prije odabrali ime? Jer danas joj je i imendan jel :)
Narancice cestitam!!!!
Mi smo danas saznali da nam stize pisulinac :-) Sve super izgleda, mjere odgovaraju za 15+4.
Narancice cestitam na curki :-)
Bubekica cestitke za pisulinca :-)
bubekice bravo za pisulinca, al znas kaj, bas me briga kaj vam stize, meni je diiiivno citati te na ovoj temi :heart:
Narancice tvoja je ko narucena dosla na termin :)
Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk
Narancicaaa,
Cestitam !!!!!
Narancice cestitam na malenoj! Ma sve ce dalje biti super, ne sumnjam :-)
Bubekice cestitam :-)
Čestitke Narancice i sretnoooo, bit će sve dobro
Narancice - čestitam!!!!! Sretno dalje, mazite se puno :)
Bubekica - odlično!!! Čestitam :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Narancica iskrene čestitke od srca.
Narancica, cestitke od srca na princezi :zaljubljen:
Mi bili jutros na pregledu, danas 16 tt i nama izgleda stizu dvije princeze :heart::heart:
Narancice - cestitam na princezi!!!
Bubekica - super za pisulinca!!!
Ovan - 2 princeze, prekrasno!!!
Zibba - pa kaj si jos u komadu? Jesi sve obavila?
Ja sam upravo u busu, Putujem za Split po malog cendravca koji se zaželio mame i ne moze cekati vise ni dana da dodemo po njega, a tata je na terenu.
Imam jedno glupo pitanje... Bus se dosta trese, kao neke vibracije a put traje 5 sati i sada me muci da li to moze naštetiti bebi? U pon se sa malim vracam isto busom pa me to SAD muci.
Čestitam na otkrivenim spolovima :)
Ja sam luda, prije 10 dana radila Nifty i još nema rezultata. Po netu nisam našla da je netko kod nas ovako dugo čekao... OK kažu oni 10 radnih dana, ali ono, za nekih tjedan dana se dobili rezultati.
Mislim, vjerujem da je sve ok, ali kad sam već radila test, hoću se uvjeriti da i je
Cestitam Ovan!
Ja se moram negdje pohvaliti - moje su bebe danas izasle iz inkubatora i sad su u toplom kreveticu :mrgreen:
Curke cestitke svima po redu! Da ste sto prije u svom domu :*
Sybila to su odlicne vijesti!!!
Nifty sam radila 13.3., ponedjeljak ujutro, i poslan je isti dan, 15. su ga primili, a 21. su bili rezultati. Ako si ga radila pred vikend, vjerojatno je vise trebalo da uzorak stigne.
Hura za izlazak iz inkubatora! Korak bliže odlasku kući
Vrci ja i ti uvijek u isto vrijeme nesto cekamo ,ja sam u pon radila Harmony i isto ga cekam trebao bi bit popodne.
Ovan cestitam da dvije princezice!
Sybila bravo za bebice!
Eci - ja sam u prvoj trudnoci u 5 mjesecu trudnoce bila na jeep safari po Velebitu i prosetala stonske zidine - ludjakinja totalna :-) mislim da ti u busu nece bit problem...
Sybila :-D:-D:-D:-D
Naravno da sam u komadu, mali kavalir odbija van preko reda a još je dvoje na listi pred nama.
A čuj, ako još nisam rodila tu po ovim našim seoskim cestama punim rupa i svega, malo vibriranja autobusa neće biti problem. A vjeruj da me u autu svaki puta ulove lazanjaci.
Sybila - nas super za malce, vidiš da su oni napredni.
Cure koje ste vec radale,ja imam grceve vec dva dan nisko u stomaku i poceo mi je ispadati sluzni cep. E sad me zanima grcevi mi postaju sve cesci i bolniji ali se nista ne siri na leda samo su naprijed i to me malo zabrinjava
To je normalno.
Narancice cestitke od srca!!! :klap:
Hvala cure, ja si tako nesto zabrijem pa me to bas muci...
Anka 91, trudovi mogu boliti i samo naprijed ili u leđima ili kombinacija. Meni je u svakom porodu bilo drugacije.
Ja sam radila Nifty u utorak prosli. Znaci da su dobili u cetvrtak, vec je prosao i cijeli ovaj tjedan. Mah
Evo meni maloprije javili stize nam zdravi braco!
Narancice čestitam?
Bravo svima za pisulunke i pisulince!
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Cestitam zeljkice :)
Mene sad frka da nesto nije ok ako toliko cekam...iako znam da vjerovatno nema veze