ja sam pak zvala ujutro oko 10....gruntala sam si da im tad nije gužva...kad prođu ultrazvuci...ai često tamo poslije 12 više nema nikoga!!! neznam....probaj!
Printable View
ja sam pak zvala ujutro oko 10....gruntala sam si da im tad nije gužva...kad prođu ultrazvuci...ai često tamo poslije 12 više nema nikoga!!! neznam....probaj!
Zove so od 12-14,jer ih se inače ometa u poslu:yes:.
E, a znala sam da će to tak ispasti... menga došla danas i sad ispada da će 30. 8. biti 27. dan ciklusa i velike su šanse da menga dođe prije toga. A ja nemam protokol. I dr. je vjerovatno do 30. na godišnjem. A nemam ni lijekove. I nemam komentara. Moram sad zvat petrovu. A ne da mi se. Bem ti sreću.
Zauzeta pp :)
Cure hvala.Pitala sam za suborku koja se isto vraca u akciju, uspjela se naruciti.
Draga Sanjicka samo tako,coolerski,sve ce biti super samo moras biti strpljiva....jedna si od sretnica koja ni ne krvari cudno,ni nema mucnine ni ikakave bolove ili cudnovate senzacije u ranoj trudnoci i uuuuzzziiivaj u tome...Cvrstim stopama za Osijek;hm,koliko je razlike izmedju vasih beba?Jel si mozete izracunati termin?
Sela moj termin je 12.02.2011. po ivf računici jedan dan ranije. Mislim da je sanjička možda mrvicu iza mene!
Taca 70 meni su reki ( sestra Irena da zovem od 12-14h ) sada kad sam išla u postupak.
kriistiina ja sam ti prije postupka tj. dogovora napravila sve moguće pretrage između ostalog briseve i papa to je bilo u 2. mj. kad smo se dogovorili da idem u postupak u 5. mj. doc.K mi je rekao da kada dođem po protokol i lijekove prije postupka ponesem i svježe cb, tako da sam ti ih ja ponovo radila početkom 4. mj.
Prošle godine su mi brisevi bili isto par mjeseci i nisam radila nove pa mi je isto prigovorio i rekao da ih napravim prije nego počnem sa stimulacijom jer ako ne budu dobri sama ću si biti kriva. Napravila sam ih i dobila dan dva prije M bili su ok.
Možda ti ne bi bilo loše da napraviš svježe cb, papa nije toliko bitan ako imaš, a nije stariji od godinu dana.
Što se moga iskustva tiče netko je spomenuo rado ću pomoći svakome zato i jesam tu, uostalom i tako imam osječaj da sam kao slonica već dvije godine sam trudna! ( moram se malo šaliti na svoj račun )