ČESTITAM leeloo77 :klap: (što bi bila sretna da si meni malo dala te tvoje bete :-P)
cure a šta nam drugo preostaje nego pokušavati, pokušavati dok ne uspijemo - činjenica je da je za mnoge od nas IVF jedini način da budemo mame.....
Printable View
ČESTITAM leeloo77 :klap: (što bi bila sretna da si meni malo dala te tvoje bete :-P)
cure a šta nam drugo preostaje nego pokušavati, pokušavati dok ne uspijemo - činjenica je da je za mnoge od nas IVF jedini način da budemo mame.....
VOJVOĐANKO ...ah gorak okus :( isproban.....
leeloo77 beta jemraaaaaak!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sljedeće bete...:klap:
leeloo77 - jeeeeeeee ! Tri put hura za tvoju betu...hura hura hura ;-)
Leeloo77 beta ti je odlična. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii! A što se tiče veličine - možda su i duplići ako su ti ih više vratili:-D:-D
Vojvođanka idemo dalje:love2:
Angel1 Kad je beta?
Evo jutros izvadila krv..rezultati iza 13 h.. čekam i čekam....
Leeloo77 čestitam !!
Vojvođanka, primi jedan virtualni hugić i hrabro dalje :-).
vratili su mi 2 prekrasna embrića 4. dan od punkcije. :-)
Evo i mene..malo uranila na VV i nalaz bio gotov.. Uglavnom već sam se unaprijed pomirila da niš od svega jer nisam još vidjela da je netko 16dnt imao tak nisku betu (67,5) i da je dobro prošlo..uvjerena da je biokemijska trudnoća.. kad ono..reče drL....398 !!! Ja u nevjerici..nemojte mi davat lažne nade i to..a on kaže za sad uredna trudnoća, valjda se malo kasnije implantiralo pa beta kasni jer danas je već 20dnt! Još sam u šoku i nevjerici..strah me je veseliti se... možda su čuda ipak moguća... :)
angel pa to zasluzuje par hopsajucih:-D:-D:-D:-D
i jos ~~~~~~~~~~~~~~~~ za daljnji pravilan rast
Tiki ....mislim na tebe..nadam se lijepim vijestima..
Lelloo77 ..velike čestitke za veliku betu !!
super, angel!!!!!:-D:-D:-D
Curke stvarno ne znam kako ću se osjećati nakon transfera ali od kada sam počela s gonalom cice su natečene i jako bolne (dva broja veće :-D),bradavice ljubičaste, puna sam bobuljica,a apetit nezaustavljiv.
angel 1 čestitam od srca!!!
angel 1 bravo draga moja, beta je superrrrrrrrrrrrrrrr , čestitam ti od srca.
Iskrene čestitke !!!!:klap::klap:
HVALA CURE.. još mi je uvijek nevjerojatno, za 2 dana ću opet vadit betu..za svaki slučaj..da se još jednom uvjerim! Iako je dr rekao da ne moramo,al ajde ak ja hoću...
Jim-tak je i meni bilo, a cice još uvijek bole..(nema spavanja na trbuhu,ni na stranu..koma), al eto to ti može bit i dobar znak :)
Čestitam Angel1 jupiiiiiiiiii:-D:-D pretpostavljam da onda više ne ponavljaš betu i kad bi mogao biti prvi UZV?
Ma predosjećala sam ja da ćemo mi tebi hopsati!
da prijavim svoju ß <5.0 angel 1 čestitam
Angel 1 cestitam!!!!!!Prekrasna beta!!
Jelena..žao mi je zbog tebe..ali nemoj odustajati.. Vidim i da si mlađa od mene..a to ti je veliki plus!! Ja sam eto morala proći 7 bolnih IVF-ova da bi sad došla do prve bete (i slabo reagiram na stimulaciju). Malo odmori,al nemoj gubiti nadu i ne odustaj ma kako bolno bilo ! Trud se na kraju ipak isplati..
angel bravo draga, čestitam od :heart:
jelena30 :-( zajedno je lakše :love2:
angel čestitam!!! :-D:-D
angel1 čestitam :-D:-Di drago mi je da si dočekala hopsanje svih nas, zaslužuješ to! mazi bebu, uživaj u svakom trenutku, opusti se, ljubi m, druži se, ispijaj kavice, šeći i radi sve ono što te ispunjava, jer došao je tvoj trenutak sreće...opušteno sa puno puno uživancije!!!! pusaaaa
Ooooohohooooo angel 1, pa ovo je prekrasno. Očekivala sam lijepu brojku, ali ovako lijepu, ODLIČNO, ČESTITAM :-D :-D:-D
angel 1, supeeer, sretno..
Hvala cure :heart: ... sva se topim dok ovo čitam.. Sutra još jednom beta-za svaki slučaj !
Svima, baš svima puno dobrih želja i puno hrabrosti za daljnje akcije i nove bete !!! :-D :-D :-D
Angel 1 čestitam od srca.:heart:
cestitke curama sa lijepim betama.....sve najbolje....:heart::heart:
cure danas mi je 12 dnt
3 dan vraćena dva 4-stanična
imam li ikakve šanse obzirom da sm jutros vadila betu i ona je 14
Cure evo i mene, ET obavljen jučer, vraćena 2 embrija 5 dan nakon punkcije. Dr.B kaže da su za 5. Dobila sam utrogestan 3x2, andol 100, estrofem, 1 ampulu brevactide i normabel 2mg po potrebi.
Čekamo betu!
Pozdrav, meni je danas 13 dnt
Isto vrećena 3. dan dva 4-stanična embrija
Jučer radila kucni test kada ono neg....mislim da je to ipak bilo prerano??
Šta vi mislite?
Jim čemu služi uzimanje brevastide i normabela? nakon šta sam radila ICSI nisam niš uzimala, osim utrogestana. pa ne kužim, brdo puta sam primijetila da druge cure nastavljaju sa nekakvim terapijama, pa koje je pravilo
Jim bravo za odlicne blastociste, cekamo s tobom pozitivnu betu! Zanima me jos sta je bilo na kraju sa svim onim brojnim stanicama koje su ti ispunktirane? Jesu li koju zamrznuli?
ambra - nemoj se patiti sa tim kućnim testovima, meni oni samo kidaju živce i nikad ih ne radim. Nakon svake inseminacije sam dobila M, a sad ću raditi betu ali test nema šanse
loks - brevactide ti je hormon hcg poput hormona trudnoće, to je novi lijek pa o njemu ne znam baš puno
aurora* - hvala ti iako se ja ovaj puta opće ne nadam (ne znam zašto). Izabrali su najbolje js tako da su 8 smrznuli za naredna 3 postupka (3+3+2). 3 su stavili na oplođavanje i s obzirom da su se sve 3 oplodile pustili su ih da se dalje razvijaju jer su bile uspješne, na žalos jedna se nije nastavila razvijati nakon trećeg dana.