Draga glacova, sretna roćkas! Može srijeda, see you!
rozi:heart:
Gričankići:-) kiss
Printable View
Draga glacova, sretna roćkas! Može srijeda, see you!
rozi:heart:
Gričankići:-) kiss
Hvala,curke! I na čestitkama i na promjeni termina za kavu! Pusa!
glacova, sretan rođoš! :-)
pa ti si "lavica"! :-)
Glacova, pridruzujem se cestitkama i potpisujem gricanku s istom zeljom.
AuroraBlu, bas mi je drago zbog prijateljice, daje nam nadu da bi i mi mogle ubrzo uspjeti.
GIRIČANKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa ma čestitam, čestitam, čestitam i ~~~~~~~~~~~~~ do bete, ali to je tooooooooooooooooo
Koje divne vijesti..........
možda vam se pridruže na kavi i cure koje nisu iz kluba 39+ :-)
glacova :tele:
gričanka, kad je beta, sutra ujutro?~~~~
koke i prijateljice koka :heart:
U mislima sam u srijedu s vama. Gričanka, u tvoju čast ću konzumirati nekoliko dionizijevskih cirkulacija. I nekoliko za frendicu koja je isto 39+ i ima nizak amh. :-D
Gričanka, za tvoju betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :kiss:
Gričanka čestitam:-D
Koke, sve se ne usudim napisati, ali moja ß je zapravo sutra, 03.08. .... pogrešno sam preslikala datume na dane u matematici s GO .... :mrgreen: sorry na obmani, nije namjerno, a i sama sam se ultra zbunila.
Dakle, još danas ... :cekam:
Svima :kiss:
Gričanka, škicam na forum, imam danas pristup webu, sutra više ne. Čekala sam da poskočim na pravu brojku, ali evo ~~~~~~~~~~~~ za lijepu betu i jako sam sretna zbog vašeg plusića! Najrađe bih se ubacila na 15 minuta na tu vašu kavicu u petak, al me nema u Zg :)
Ovo je najzanimljiviji topic na potpomognutoj, bez konkurencije! rikikiki, švercerice, baš me razveselio tvoj post!
Svima velika :*
Jeste vidjele ovo ?
Jelena, kava je u srijedu, pretpostavljam da te ni onda nema? Bit će opet kava vrlo brzo pa nam naiđi, učestale smo s kavama ko maturanti 70+ koji se nalaze svake godine, a ne svake 5.-te ili 10.-te:-).
gričanka, jadni mi nestrpljivci, ja bi na takav plus odmah otišla na betu, al bravo što si strpljiva, bit ćemo i mi do sutra.
Gricanka, bas nas drzis u neizvjesnosti ali bitno je da se ti osjecas kao trudnica pa ce i beta to pratiti.
Jelena, naisla sam na taj casopis u Petrovoj prosli ponedeljak i vidjela taj tekst bez potpisa.Nadam se da nam donosi dobro iako je nepravda uzasno velika.
Mi ćemo vam samo mahnuti i svima zavibrati jer sutra gibamo na jug.
Danas smo se MM i ja opskrbili kod doktora antibioticima pa se nadamo da ćemo krajem mjeseca biti čisti od svih nepozvanih stanara i u niskom startu.
Da, sutra smo opet na cesti :klap: Cure, lijepo se provedite!
(bome bih i ja već izvadila barem jednu betu :) )
Je, onda budemo čekali do sutra. gričanka za lijepu betu trećeg osmog~~~~~~~~~~
andream, Jelena mah mah
Gričanka, dakle, ovo je prekrasna vijest - držim palčeve i na rukama i na nogama :)
Nemoj samo previše gledati u test, da se crtica ne izliže :)
Puno pozdrava svim kokicama od jedne trudnjače 39+
Hej Vakica pa kako si nam ti? :heart:
Ja ću opet zavibrati za Gričanku i njezinu današnju betu ~~~~~~~~~~~~ :heart:
Tiki, mare, Taco, Aurora, cure :heart:
vikki i Aurora, pozdrav jugu, vratilo se ljeto, ugodno punjenje baterija želim:heart:
:cekam:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veeeliku betu. gričanka, nestrpljivo čekamo :-)
Ajde,ajde,ajde!!! Di je ta beta?
Mogu zamisliti kak je Gričankama čekati !?!? Iako već znamo da će biti do neba
Tiki_a, hvala na pitanju, relativno sam dobro. Malo sam "preslatka" (trudnički dijabetes), pa ništa od sladoleda ovo ljeto (šmrc). Vrijeme brzo leti, sada sam na pola puta do dolaska rode :)
Što ima nova?
gričankovi ~~~~~dok se čeka
Vaka, lijepog si već vremena odradila, samo tako do dolaska rode~~~~, a ledać nek' padne svaki treći dan, ne mora biti baš King :mrgreen:
Moje LH trakice bi već trebale biti tamne, nešto je krenulo pa drugi dan stalo :-(, ako i danas neće tamniti druga linija izgleda da ponavljam loš ciklus :-x
stalno dolazim provjeriti jel se gričanka javila
gričanka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dok se gričanka javi, moram napisati da Prag traži betu relativno kasno, zato da bude velikaaaaaaaa:-) :klap: :heart: :zaljubljen:.
:cekam:
Haaj drage moje! :love2:
I sad nek se ja usudim javiti malu betu nakon tri stranice vibranja i svesrdne podrške :mrgreen:
Dakle, evo: 8550 IJ/L ... dakle, i mene je prestrašilo koliko je visoka i nisam mogla vjerovati iako sam dobrih pola sata buljila u nalaz. E sad, da li je zbog toga što je već 18. dpt (a 22. dpo) pa su tu unutra već dva (možda tri) dupliranja blizanačke trudnoće ili je stvar u vrijednosti IJ/L umjesto u standardnim mIU/ml ... moram to pronjuškati po netu. Sutra idem do moje ginićke da vidimo što će ona reći, u petak opet beta, a u ponedjeljak UZV.
Zapravo, ako netko zna neka mi reče, kakav je odnos tih mjernih jednica vrijednosti bete između IJ/L i mIU/ml ?
Hvala svima (ali baš svima) što ste me ovih dana bodrile i veselile se sa mnom! :heart:
Aleluja!!!
Čestitke od srca!!!
Ma daj gricanka, ne mogu vjerovati kolika beta.:-o Pa ne znam da je na cijeom forumu zabiljezena tolika 22dpo.Koliko su ti vratili?Jedinice su ti iste.J-jedinica, U-unit.Sutra nazdravljamo i to visestruko. :-D
:-D
gričanka, čestitam ti od :heart:
čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D
čekamo dalje izvještaje !!!!
Kakva savršena beta jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, čestitam :-D :-D :-D