Vikki, sretan rođendan! :)
Printable View
Vikki, sretan rođendan! :)
Mojca, jel krenulo pikanje?
Za 3 sata i 37 minuta.
Opet pejstam sa stranice IVF sholud be free (i kao poticaj novoj pikalici):
If you can imagine it you can create it. If you can dream it, you can become it
Hvala Mare... s maštom nisam nikad imala problema. :) Više s realnošću!
Probudila sam se jako dobre volje i napeto čekam 13.30!
Mojca, sretno i mirno :-)
Vikki, sretan ti ročkas :-D
(Inače, ja najčešće čitam forum iz rikverca ... tak da su mi se malo uzburkale emocije kad sam vidjela da ti čestitaju:mrgreen:)
Vikki sretan rođendan:joggler::joggler::sing:
Uh, u guzvi sam pa cu nabrzaka.....
vikki, sretan rodjendan i zelim ti sve sto si i sama zelis a najvise znas sto :*
rikikiki, sad se mozes opustiti dok ne krenu trudnicke muke...vidis da je sve u redu :love2:
I moj izvjestaj - danas 7. dc, 5 folikula od 10-12mm, endic 8mm, dr. T zadovoljan pa sam onda i ja :yes:
Idem sad dalje rintati :-(
i ja želim čestitati vikki sreetaaan rooođendan :sing:
tikice :klap: za izvještaj, ako ste vas dvoje zadovoljni onda sam i ja
vikki, sretan ti rođendan!
tikice, predivne vijesti, sad samo neka se lijepo i nastavi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala vam, drage cure :heart:. Od danas sam i službeno 39+, gotov pripravnički u klubu, sad sam ozbiljan član :mrgreen:.
Za rođendan sam dobila (između ostalog) stimulirani postupak u ožujku (dogovoreno danas), dakle čim napravim neke nalaze i maknem mogući endometralni polip.
ubacujem vam se opet malo, ali opet je pravi razlog, pa najte zamjeriti. Vikki sretan ti ročkas!:sing:
rikikiki :zaljubljen:
vikki sretan rođendan :heart:, neka ti se sve želje ostvare
tikice svaka ti čast, bila si predivna, MM nije mogao vjerovat da imaš sina od 15 godina kad ti izgledaš kao da imaš 25, želim ti od srca da uspiješ, vijesti su odlične :heart:
Vikki, gdje ćeš ići na stimulirani? Krasan poklon za rođendan, mora uspjeti :-)
vikki, poklon je savršen! kad ćeš sa sigurnošću znati imaš li polip?!?!?? da li ga je doktor u zapadnom dijelu grada vidio??? je li moguće da ga imaš već neko vrijeme, pa ti je on zapravo smetao?
AB, bila sam i na duphastonu, pa je možda i otišao, vidjet ćemo. Moram doći odmah iza ciklusa (cca za 10-ak, 15 dana) i bude li i dalje tamo, na histero ću.
Btw, danas podigla nalaze ženskih spolnih hormona, sad mi je pak prolaktin povišen (32 je, a gornja granica je 23), stalno nešto novo.
Andream, idem tamo gdje sam mislila da neću više kročiti, imam otpor prema bolnici (zbog kiretaža) i doktorima, no plan je dugoročan, tj. njihovi mi MPO-ovci trebaju da se uvjere da od mojih stanica ništa i pošalju me na donaciju (privatnik ne može uputiti zahtjev prema HZZO-u). Ne nadam se nekom uspjehu, samo da zadovoljim normu ovdje, pa mogu dalje.
I sumnjam da sam polip imala prije, valjda bi ga netko vidio na onih milijun UZ-a koje sam obavila u zadnjih par godina. Ja i dalje mislim da su u pitanju moje loše stanice, i da ćemo od 5-6 antralnih folikula izvući jedva jednu.
Vikki, samo da ti kažem da meni polip nije vidio nitko osim dr.R. Na 2 različita uzv u vinogr.i to dan prije histeroskopije ga nisu vidjeli.
I nek me netko ispravi, mislim da polip ne može samo tako nestati uzimanjem duphastona.
Ali plan ti je dobar!
Tikice, i ja zadovoljna situacijom kod tebe :-)
tikica :klap: za danjašnji rezultat. Samo neka bujaju folikulići i dalje:-).
Evo i mene sada punopravno u 39+
Vratili se u utorak iz Londona s nekoliko kutija raznoraznih vitamina za mene i muža, nabijeni energijom i željom. Ja sam tam za rođendan izvedena na jastoga i poslije na mjuzikl We will rock you.
On topic: čekamo vražicu, trebala bi doći sljedeći tjedan, no ne znam kak će točno kada je to poslije stimulacije, i onda 10ti dan na UZV da krenemo na odmrzavanje. Imamo ukupno 9 zamrznutih a i da se zapišem za sljedeći stimulirani negdje 5-6 mjesec
Rikiki čestitam
a cure kak je bilo na kavici???? Kad će druga
Mojca, kako je prošla prva injekcija?
linalena, kava samo što nije:-), dođi i na veliku forumsku ako želiš, sretan ti rođendan, i nemoj gubiti puno vremena na odmrzavanje, možda ubacite prirodnjak skupa s njima? Ko ne voli jastoga:-)
Tikica, super vijesti. :) Samo tako dalje! :)
Dobro je prošlo, malo sam se zbunila s tih 8 bočica ispred sebe, malo pogriješila... ali sve u svemu 4 ampule praška i 2 ampule otopine sam smjestila u špricu i piknula se. :) Iglu nisam ni osjetila, malo me pecnulo... ali sad, nakon 7 sati malo boli. To je normalno?
Jako volim jastoga... posebno na Mljetski! :)
Što te točno boli? Mjesto uboda? Može se napraviti i podljev, ništa neuobičajeno:heart:
Aha, tam di sam se piknula. :) Podljeva nema. Da stavim neki oblog...? :)
Pitati ću ja odmah doktora B na SD za prirodni, ali koliko čujem na SD ne rade prirodni dok ima zamrznutih??? Što mislite kada bi trebala raditi AMH?
I da, sutra dolazi pesica, danas čitavo prijepodne spremala i pripremala
Linalena, obećaj da ćeš dovesti i pesicu na kavu, barem na proljeće kad budemo negdje vani sjedile :-)
Mojca, drago mi je da je inicijacija dobro prošla :-) dakle, krenula si s 4 ampule. Čega, menopura ili gonala?
Menopura, AB... sve je dobro prošlo. Jako sam se iznenadila da sam ubod doslovno nisam osjetila. Totalno. :)
Linalena, kako mi je London? :) Kako vam je bilo?
Malo skuplje, zapravo puno skuplje nego prije 2 godine kada je funta bilo ko euro. Doživjela prvu kišu i pravi veliki zastoj u prometu, bili na mjuziklu i tak, rekla da četvrti put hoću ići po toplijem vremenu
Ali puno jeftinije nego 2000. kad je funta bila skoro 12. :)
Evo, i ja vam se malo ubacujem da dragoj Vikki od srca zaželim sretan rođendan i napokon ostvarenje najljepšeg sna...
tikica 69 puno srece u ovom postupku, nek bude dobitni, ~~~~~~~~~
~~~~~za akcije AB i tikice
~~~~~za Mojcu pikalicu
~~~~~za dragu gričanku
Evo samo da javim da sam se uspješno piknula po drugi put... puno bolje nego jučer! :)
Lijepo dođemo oboje doma, skuhamo njemu kavu, meni čaj, sjednemo u miru, smučkamo i pik. Iznenađuje me količina mirnoće i pozitive koja me danas obavila. Jučer sam bila euforična, a danas sam tako sretno mirna da samu sebe ne prepoznajem. :)
Pusa i dobre vibre svima. :heart:
~~~~~~~~~~ i od nas za sve trudilice!:heart:
Mi nestrpljivo cekamo naseg 2. malog frajera... jos malo vise od mjesec dana!