inana, super što sve ide u redu, a petak je blizu. Meni je bilo olakšanje nakon punkcije. Osjećala sam se kao koka nosilica.
Printable View
inana, super što sve ide u redu, a petak je blizu. Meni je bilo olakšanje nakon punkcije. Osjećala sam se kao koka nosilica.
a malo me brine, recimo, jedna cura- sve isto kao i ja, i kao rekao joj je- premali su, idemo opet na 3 menopura, decapeptyl ostao isti, a meni nije ova baš niš rekla, malo je gledala u papir i pitala me za godine, i rekla- probat ćemo tak pa bumo u petak vidjeli...pa si ja gruntam, ajd kaj mi je ostavila po 2 menopura, ali zakaj mi ovaj decapeotil smanjila, nisam čula da si netko daje po pola pikice... pa si mislim, kaj ako mi je to previše, ili premalo... stalno mi se to mota po glavi, i krivo mi je kaj nije bio on, nego ona... tko god me pita kak je bilo, ja velim- neznam...
inana ništa se ti ne brini, oni ipak znaju svoj posao
meni je prvobitno napisala pola decapeptyla, i onda se u sekundi predomislila i ipak sam pikala cijeli
da li se pikaš sama ili ideš u bolnicu?
Curke rodila je naša Jim...zdravog dječaka...:-)
Arizona čestitam :-D:-D
Hrabrice naše puno puno vam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~:klap:
A za Jim ne znam kako da joj , njenom mužu i dečkiću čestitam, sve izgleda tako prosto i jednostavno, možda da isto tako kažem :
Jim čestitam :zaljubljen:
Ja vadim u petak :angel:
sama...ma znam da znaju, ali sam nekak sigurnija kad mi on kaže kaj i kak, a ove pauze i razmišljanje tumačim nesigurnošću, on kad mi kaže, ako osjeti da imam nedoumica, brže bolje mi pojasni... valjda sam samo malo živčana od svega...očekivala sam da bu mi bar nekaj rekla, a osim kaj mi je uzv bio standardno bolan, nisam niš pametnija... i sad odem u apoteku, i tražim šprice i igle, inzulinske, i duge za mješanje a apotekarka mi veli- ne kužim vam se ja u to, jel znate prepoznati... nije baš moj dan...i nudi mi onu konjsku špricu s kojima bi krafne mogla filati...
Inana, ja sam u svom predzadnjem postupku dobivala skoro cijelo vrijeme pola decapeptila.Ne brini,sigurna sam da će bit sve ok!
Arizona ,od srca čestitam i ovdje!:-D
Linalena,neka bude trocifrena beta!
Ja ću možda isto u petak ako u međuvremenu ne stigne vještica,imam osjećaj da je na vratima.
Pusa svima!
ja sam kupovala u ljekarni šprice i normalno da oni nemaju poima
nisam mogla vjerovati, ja sam uzela šprice od 2ml i igle za miješenje, mislim da su sedmica
decapeptyl istisni do pola (baci) i onda se pikni
baš je šteta kaj doktori nemaju malo više vremena za nas, da nam pošteno objasne
a katkada i dva puta ako treba da nam se ponove neke stvari
meni je dosta pomogao ovaj forum i naravno par prijateljica koje se isto bore s neplodnosti.
treba pitati, treba tražiti odgovore
eto kaj da ti velim, ja sam si pikala cijeli decapeptyl, a skoro je bilo pola
uglavnom imam sada 2 mrvice na čuvanju
danas su me počeli pikati malo jajnici i dosta sam napuhnuta
a gle, nemam kaj misliti, moram poslušati,i nadati se da je to samo panika..ali teoretski, ako danas nije ništa loše promrmljala, iako nije niš rekla, i ako mi da za ta dva dana prejaku- preslabu terapiju, sve se to da još prek vikenda popraviti, jelda? mislim, nemre me zeznuti? nebi ja još niš ni pomislila, ali ovo po pola me zmotalo, a ovak kreativna s idejama kak jesam, sam si zamislila scenarij gdje ovih pola decap. nebudu obavili svoj posao jer je preslabo, ovaj menopur bu odradio previše, i onda...ma panika me pere...i nisam niš ni razdražljiva ni ništa, ali on me nekak umiri, a ovo me samo uzrujalo... jutro bu valjda pametnije...blago tebi na mrvama,
možda ti je dala pola doze radi godina ili mršavosti
koliko sam čitala decapeptyl je suspresija, on kao potiskuje jajnike, tj zaustavlja se prirodno stvaranje FSH i LH
čime se zaustavlja aktivnost jajnika
a menopurima kontrolira njihov rast
nije kod svakoga ista stimulacija i ista reakcija
cura koju sam gore upoznala je piknula samo 8 menopura i imala je 3 JS
ja sam piknula više nego duplo i decapeptiy pa sam slabiju reakciju
samo misli pozitivno
~~~~~~~~~~~~~~~~
svim curama šaljem pozitivne vibre
sretno
sad mi je srčeko na mjestu, ova cura koja ima sve isto kao i ja, digli joj na po 3 menopura i smanjili decapeptyl na pola, i zbunjeni su kaj joj folikuli baš i ne rastu...danas su joj i krv vadili, pa si mislim, možda i meno krv sutra izvade...
Linalena draga disi nam.....sutra vadiš betu......joj želim ti do neba sretno nek bude velika beta :love2:
Evo ja brojim 4 dan od transfera......nikakvih simptoma ništa ma brzo če proči ovaj tjedan.....ali zato slijedeči.....joooooj tko če dočekati betu
čekam, danas si pomažem tak da samo spavam, i da s menom u krevetu je pesica, upravo mi jede križaljku a ja je ignoriram
hahaha ma što bi mi bez naših životinjica:heart:....imam i ja jednog malog crnog koker španijela:heart: upravo me gleda svojim velikim smeđim okicama i žica hranu
linalena držim fige za sutrašnju ß
kad se vadi ß na SD, kad je gotov nalaz?
ne znam, meni se neda ić gore, vDIM PRIVtno
Linalena, sretno sutra!!!!!!!
Nina također :zaljubljen:
Arizona, čestitam!!!!!!!!! :klap:
Ostale curke koje sam zaboravila- sretno!!!
linalena, sretno draga.
Kada ćeš znati rezultate?
Svima vam želim sreću:):) Neka se ozare sva vaša lica i lica vaših mm.
Evo da javim i ovdje,beta je negativna.Šta je tu je,idemo dalje!
Linalena,žao mi je!
e jesmo nas dvije baksuzi, ćemo se onda družiti sljedeći mjesec???
Ja se nadam prirodnjak ulovit prije strke s maturom i krajem šk.godine, jer mislim da ću onda pauzirati do 9og
zovem gore ali niš, niko se ne javlja
Linalena i nina977 zao mi je.
Linalena i nina977 baš mi je žao :love2: :love2:
eto, saga se nastavlja- bila danas, od srijede narasli sa 7 na 13, i dao mi opet na po 3 menopura, dok je tražio rekao je- hvala Bogu, bar nešto, i tak da kontrola u nedjelju...e sad mene malo muči- ja mislim da mi je sve to prejako, jajnici me jako bole, i nekak sam si šugava, sve me boli ko da budem temp. dobila...punkcija bu krajem tjedna ako ne prije, i zamisli sad- ja idem po ljekove i onak usput pitam- a kaj ja krv netrebam vaditi- i sestra me zbunjeno pita- pa kaj nisi vadila... tak da sam si sama zrihtala vađenje krvi... e da, i dođem u lab, s onim papirom na kojem piše- ut prl i e... zvaditi 1-2 ampule i konzervirati za ELSA- šta god to bilo, i mala sestrica pita stariju- kaj je to- a ova onak pred svima- to je za Baumana, za oplodnju, jelda gospođo?a ja tupava skomentiram- mislim da vas u čekaoni nisu čuli- i taman kod te sam morala krv vaditi... ah... jedva čekam da prođe...i kak si ja računam, nalaz krvi bu gotov iza punkcije, pa mi ni to nije jasno...i kao za drugi put trebam uputnicu za ambulantno lječenje i vjenčani list... od kud sad taj vjenčani list... joooj....
inana..od srijede do petka su ti lijepo narasli...obično idu po 2 mm/dan...
kaj se tiče vađenja krvi meni je bio nalaz gotov dan poslije punkcije,a vadila sam 1.dan folikulometrije..:roll:
nadalje za 3 menopura..nemoj se puno mislit,on je smislio stimulaciju za tebe i vjeruj mu..sigurna sam a je to sve ok...
koji ti je dan ciklusa..?
punkcija će ti po mom biti negdje oko srijede...:mrgreen:
ja nisam nikad nosila vjenčani list niti ma itko tražio...
ma to si i ja mislim, ne pada mi na pamet nikakav vjenčani list nositi...sad moram u nedjelju gore na mjerenje... tko zna, možda mi uskršnji zeko donese neko jajčeko...ma to kaj su tri menopura se meni čini puno jer me jako jajnik trga, baš me onak, boli, a s druge strane, malo sam si ko pred virozu pa me sve malo plaši... ma bilo bu sve ok... malo me sad prpa, pa se brinem... onak, i to je za razumjeti... ali kad mi se ti javiš, srčeko mi se vrati na mjesto, pa mi lakše...
:kiss:
evo me, vratila se sa mjerenja... on nije oduševljen, veli da se više očekuje od tako mlade žene, ccc, sam mi se živac digao, a ja baš zadovoljna, jedan sa 10 na 14, a drugi sa 14 na 17, u dva dana mislim da je to baš ok., i baš me briga... za endometrij mi je rekao da je super, i da punkciju očekujem u srijedu ili četvrtak, ali da bumo se sutra dogovorili...i rekao je da se pripremim na opću anesteziju, sve mi objasnio, ali da nemože biti siguran da će biti, jer da nezna dali će biti anesteziologa... a ova moja frendica ima samo milimeter više od mene, ona bu danas primila štopericu, punkcija u utorak... sada mene muči, ak bu ovo u srijedu, to znači da on nebude tamo nego ona ženska... a ona mi zeznula kad mi je smanjila terapiju...cvil-cvil...ah niš, ja i moja jajca idemo malo odmarat, nadam se da bude neka od vas sutra gore da neku kavu dogovorimo...
Ja trebam sutra gore na dogovor za dalje, nadam se prirodnjaku možda uz kakvu slabiju stimulaciju. Sada hmm kada da dođem???
Ujutro su u pol 8 folikulometrije, pa drB ode na kolegij pa kad se i dal se vrati radi sve ono što se već radi. Kada ono inače uzimaju konzultacije, oko 12???
Možda da dođem oko 11, uff ma nemam pojma??? prijedlog
E da , i još nisam dobila M, prestala sa utrićima u petak u 7 ujutro, adj kreni već jednom pliz pliz pliz
meni je rekla sestra pera da konzultacije budu od 12 na dalje i da nema potrebe dolaziti prije jer se samo duže čeka... ali, poznavajući sebe, ja bi došla u pola 12... ali to sam ja, nestrpljivko...
joj linalena draga evo tek sam sada vidila( komp. mi nije radio) da nema dobrih vjesti kod tebe ovaj mjesec :love2:
Drži se :love2:
inana, nemoj se ništa brinuti za folikule dobre su veličine, a do srijede/čet. će još rasti. ;-)
Moji su bili slični, nekoliko komada oko 16,17 (4 dana prije punkcije). Zašto ti je predložio opću?
linalena, ja bih došla gore oko 11. Vjerojatno će do tada sve završiti, naravno ako neće biti gužva od jutra. Javi nam što si dalje dogovorila. Za dalje:love2:
corina, još malo do bete :klap:
Cure, ja sutra vadim betu po drugi put, a u utorak kod dr. E sad, sestra rekla da dođem oko 9,10. To mi je nekako prerano. Kakva je praksa na SD poslije pozitivne bete, kakav je dalje protokol. Ako tko zna, javite. Th.
Arizona vidjela sam više puta da su se žene sa + betom javljale sestrama pa su ih zvali unutra pa čak i za vrijeme folikulometrija. Inače sam primijetila da tako nekako u 9-10 naručuju Trudnice i pergladavaju ih tamo u onoj sobi prekoputa sobe u kojoj se uzimaju lijekovi
Sretno i veeeliiiiiiiiikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beta