Ja ne znam jel me više plaši kad me počne probadat, ili kad ne boli ništa! :lol:
Molim za sve vas koje vadite betu danas, ja svoju ponavljam, bit će iza 14h.
Printable View
sign, bit će to brojka koja će te baciti s nogu!!!!
ksena, štopericu mi nikada nisu ubrajali u postupak, nego sam je dobivala normalno na odjelu od sestara. Ovaj zadnji postupak je dr. osim klomifena "podebljao" s par gonala i primila sam cetrotide, no to sam sama platila. Dr. mi je rekao da ni on ne bi htio da mi ode jedan postupak zbog nekoliko gonala.
S druge strane čitam danas kako piše jedna cura ne podforumu Inseminacija da joj je sestra prije aih-a u Petrovoj dala Ovitrelle i da je nakon toga morala potpisati da je uzela lijek i tako joj je otišao jedan od postupaka. To me stvarno ljuti, mislim, cura je tek na početku priče i nismo sve upoznate sa svime, zato bi medicinsko osoblje itekako trebalo upozoriti i savjetovati. Ne kužim zašto joj nisu objasnili da može to za parsto kuna kupiti sama i tako sačuvati postupak!
cure moja beta na 16dpt je 1929:-D:-D
kontrolna beta u srijedu, ali kaže doc da smo fino trudni:heart: evo držite fige sada za pravilno duplanje a nakon toga srčeko:zaljubljen:
sign draga držim fige za danas... tebi i tanji!!!
Jesen, evo suze mi idu, ne znam što da kažem... Presretna sam zbog tebe!
JESEN :-D :-D :-D
preprepredobre vijesti!!!!
hvala vam cure... evo piljim u taj nalaz bete u nevjerici i stalno si mislim da nisam krivo pročitala zarez ili nešto.. ali piše 1929,00:mrgreen:
Jesen82, čestitam od srca, stvarno odlična beta. Sad ide period uvjeravanja da je tvoja a nakon toga kad stvarno shvatiš da si trudna - to ti je sreća najveća!!!!
pa baš sam se i pitala zbog tebe zbog tih par gonala, ali super dr je bio pošten i svaka mu čast.
ovo podebljano u potpunosti potpisujem!
Jesen BRAVOOOOO!!! ČESTITAM!!! Baš mi je drago! Još jedna dr.L trudnica!! Juuuuu huuuuuu!:-D:-D:-D
Jesen draga moja čestitam od :heart: na prekrasnoj beti.:klap::klap:
Mogli bi tu biti duplići?;-)
jesenko braaaaavooooooooo :-D:-D:-D:-D
čestitke od srca, predivna beta :klap:
stvarno je nešto dobro krenulo, ima trudnoća
Jesen ČESTITKE :-D :-D :-D
cure, jel prerano raditi test 11dpt???
nikad nisam bila ovako nestrpljiva
ovaj moj prišt me ubija u pojam
Jesen, čestitam od srca:-D:heart:.
Možda imamo još jednu mamu blizanaca:heart::heart:
kiša, može 11 dan, a koji dan je bio transfer nakon punkcije?
jesen ČESTITAM:-D:-D
a jel dr. rekao, dali bi mogli biti duplići!!!
:zaljubljen:jesen čestitam!
jesen 82 ,cestitam i nisam nimalo sumljala u tvoju poz. betu ,jer sam te bas pratila
jesen :-D
cure hvala vam od srca što se veselite samnom:heart:
da probam odgovoriti na pitanja... doc mi nije rekao da li sumnja na blizance..samo da napravim kontrolnu u srijedu i da se čujemo... bio je jako zadovoljan... a vidite kako je Mare 157 imala veliku betu pa je jedan bebo... mislim da smo sve drugačije pa ćemo vidjeti:-)
ne mogu vjerovati da je napokon došlo moje vrijeme:klap:
Jesen suuuper beta:-D:-D
tanjam da bude kao i kod Jesen:-D:-D
tlukaci5 :love2:
tiki_a a da ipak izvadiš betu
Lua~~~~~~~~~~~~da ipak nije M
:-D JESENKOOOOO!!!!!!! :-D
Ne mogu ti opisat kako si mi uljepšala dan s ovom vijesti :-D (iako nisam ni sumnjala ovaj put)
TRUDNJAČOOOOOOOO!!!!!!!!! :heart:
crankyć, bez obzira šta nismo sumnjali-jako nas veseli!
Jesen, sipaj lopatama ovdje trudničku prašinu!!!!
kiša, moj et je bio 3.dan, 8-stanični i razmišljam da napravim test 11 ili 12dpt. Isto nisam pametna što da radim... teško mi je ovo čekanje...
Jesen82 čestitam od :heart:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D :-D
Jesen82 čestitam:-D:-D:-D:-D
Jesen, vau koja beta!!!
Čestitam!!!
Jesen82 prepreslatka betica.... čestitam!!!
gdje su sign i tanja???[/QUOTE]
i ja se pitam!!!
ajmo i dalje sam odličnim vjestima:zaljubljen::zaljubljen:
jesen82 trudnice nasa cestitam jos jednom i navijam za duplice!!!!!
moja beta je danas 2506! :-o:-o:-o
mislila sam da će se učetverostručit (nakon 4 dana), a ona se gotovo udeseterostručila. nadam se da je to ok!