hvala eva...taj AMH-a nalaz sam i vadila u vv-tj merkur..ali bi ga voljela ponoviti...
ma sada mi je žao što sam uopće gubila vrijeme u kbo-u...
hope-:love2:
jedva čekam da krenem kod vas!
Printable View
hvala eva...taj AMH-a nalaz sam i vadila u vv-tj merkur..ali bi ga voljela ponoviti...
ma sada mi je žao što sam uopće gubila vrijeme u kbo-u...
hope-:love2:
jedva čekam da krenem kod vas!
sanda traži da ideš kod dr. Alebića.
ili sa mnom nesto nije u redu ne znam,do sada su mi bili svi nalazi ok
hvala eva...i sestra mi ga je preporučila..i mislim da su jako ljubazne...napričale smo se,ali to sam prije zvala..mislim da je to bilo jesenas i onda se predomislim i ostanem u kbo-u!
nadam se da će mi na vv-u znati pomoći!
jer ću biti sretna ako mi se oplode js uopće...od 4 IVF-a jedna stanica se oplodila...
valjda imaju bolje biologe na vv-u...:klap:
joj baš mi j žao. a što je najgore kažu d s blasticama imamo najviše šanse. meni su 2vratili, kažu da su u odličnom stanju.
sutra idem vadit betu pa ćemo vidjet. test nisam htjela ni pravit. sretno dalje :-)
cure žao mi je zbog negativnih beta....
veki85 sutra nam javi lijepe vijesti ;-)
sretno sutra veki...nek budu lijepe vijesti:)ja sam imala tri blastice i naizgled su bile super ali biolog ne može znati kakve su kromosomski tako da očito nisu bile naj naj kad se ništa nije dogodilo...ali svaki je slučaj zaseban....drugima možda uspije, meni nažalost nije
hope,draga iskreno mi je žao
Hvala na iscrpnom odgovoru, to me je otprilike i zanimalo, nekakva njihova praksa. Savjetovanje smo obavili,oba spermiograma su njhova i oba puta je bio kod anrologa. Malo me zbunilo jer su i doktor i sestra, naglasili da dođem s MM nalazom, a zbog dan dva mi se ne da gubiti mjesec i pol, baš kao što i ti kažeš ni moji nalazi neće biti odmah gotovi.
Ne radi se o forumasici ali opet je mpo s VVa a i mislim da je vijest prelijepa da je ne bih podjelila s vama. rodakinja nam je rodila 3prekrasne,zdrave curice sinoc! :))
I ja kazem :)
Čestitamo hrabroj mamici i bebicama...i nas će biti toliko!
Wuhu!!!to je jos jedna dobra vijest:) cestitam!!
pozz, evo da javim svoju današnju betu 973,treća sreća... nova sam na forumu :D
čestitam danidani! i ja sam vadila danas, 2160 je!!!!!!!!! nadam se da će tako i ostat :-D
Cestitam svim novim trudnicama:)divne vijesti
čestitke i sretnoj mami s trojčekima!!!!:-D
čestitam trostrukoj mami...lijepo
ja ću biti sretna ako mi se oplode js uopće....
danidani čestitam...na beti
Curke,mislila sam ovaj puta gore ici izvaditi krv za betu,ionako moram putovat do laba a onda jos i platit pa mi je svejedno. Dal uputnicu onda sam dajem sestrama? Koliko se ceka nalaz? Idem li odmah poslije k dr ili ih zovem za nalaz?
danidani i veki85, prekrasne vijesti :-D. Čestitke i mami trojčeka, neku budu zdravi,veseli....
A evo i ja ću ovu temu još malo dignuti :-)...Naime, moja frendica koja je u MPO vodama jako dugo, sa hrpom neuspjeha, dijagnoza, dosta doktora je diglo ruke od nje, nisu uspjevali pgoditi stimulaciju, te je skoro svaki IVF pokušaj završavao odustajanjem od stimulacije, jer folikuli nisu rasli...ali dr. Alebić ju je gurao dalje, davao snage, govorio da će se jednom ipak sve poklopiit, da će pogoditi stimulaciju, i ovaj put dobiva 3 j.s. sve se oplodile, vraćena joj 3 dvodnevna embrija, i njena beta danas 13 DNT iznosi 528!!! :-D. Bravo ekipa VV :klap:, nadam se da ću i ja uskoro njenim stopama, skupa smo krenule u MPO vode, pa se nadam da ćemo skupa biti i trdnice i imati slatke roditeljske brige!!!
A iste scenarije želim i svima vama, da čim prije objavite velike bete!!!
Krasno:)neka nam je samo takvih lijepih vijesti!
Marincezg, kako napreduje tvoj postupak???
Čestitke svim trudnicama, neka se zahuktava na VV!!!
Sretno Marincezg, čuvaj mrvicu!!!
čestitke veki85 i danidani novim trudnicama sa VV :-D, a svim curama u postupcima da to što prije postanu :-)
uputnicu,koja mora biti za dijagnostičku pretragu: BHCG (ako bude i pogrešna, možeš naknadno donijeti ispravnu), predaješ sestrama, dođi oko 8 sati i nalazi su gotovi između 10-11 sati, s tim da možeš rezultate saznati osobno da pričekaš doktora ili nazvati doktora...
i na kraju da s vama podijelim suprugov i moj najljepši Valentinovski dar: beta jučer (15 dnt) iznosila je 719 :-) inače vraćene su mi 2 trodnevne mrvice ....svm "čekalicama" želim jednako tako dobre bete!
Dobili ste krasan dar :) cestitam! Hvala ti za ove info!:)
Zipica čestitam...
..Evo za početak kratki pozdrav svima na forumu, vaši savjeti i iskustva su mi puno pomogli da se upoznam s onim što me čeka...Ja sam tek krenula na Vuk Vrhovec i u procesu sam prikupljanja nalaza....Gods speed to us all..:-)
Pozdrav svima, nova sam na forumu, pa molim pomoć. Naime slijedeći tjedan idem na prvi stimulirani IVF/ICSi, i dr. mi na uputnici napiše šifru Z31, iako sam uvijek do sada imala N97, dali je to ispravna šifra i dajte mi malo objasnite postupak da se znam organizirati s obzirom da sam iz Slavonije a dr. mi kaže da imam pravo na samo sedam dana bolovanja.