Eva blizanci:yes: ...imala sam neki predosjecaj da ce tako biti.Cestitam od srca i da sve prodje u najboljem redu:klap:
Printable View
Eva blizanci:yes: ...imala sam neki predosjecaj da ce tako biti.Cestitam od srca i da sve prodje u najboljem redu:klap:
Eva, blizanci će biti!:-) ~~~~~~ za dalje!
Eva :heart: :heart: cestitam!
eva :heart::heart:
thinkpink bez problema možeš vaditi betu 12-ti dan.
bubili:love2:
...
Brojim 7-mi dan. Ništa se ne događa, osim pospanost od utrića. I pomalo bezvoljnost.
kiarad, kako je danas? Kroz dan dobro?
tiki_a, ma danas mi je super jer je noc dobro prosla, hvala sto pitas.
Samo zelim reci curama koje su pisale za vinog.bol. nisam ja mislila da su bas oni mesari, nego ja razmazeno deriste ne trpim boli i nisam navikla se vucarat po bolnici i nikad nisam bila u bolnici tako da me strah. vozila sam mamu neki dan na hitnu i od 08,00 ujutro, tek su joj u 16,00 izvadili krv, iako ima anemiju, tak da zgadili su mi se.
Eva, super za blizance, uzivaj.
Sutra vadim betu i glupo se osjecam imam napadaje smijeha. kako god, javim vam svima oko 12,00.
Nisam ni mm rekla da cu to sutra rijesiti, on jadan jace ukomiran od mene.
Mislim da nemam hiper jer je sve ok, malo sam pospana. fakat nakon magnezija i normabela mi je bilo lakse, sad jedino ako nije pad hcg rezultirao smanjenjem bolova. kako god cekam do sutra. Inace danas dok sam vlakom isla doma bilo je ugazenje, zgazili smo tipa. tak da sam u komi zbog toga, nisam to jos dozivila.tak da bitno da smo mi svi zivi i zdravi. tiki, kak si ti?
Joj kiarad kako ružan događaj danas, uh, grozno...
A za dr-e, i ja sam shvatila kao i Svetlana123 da se tebi ne ide u bolnicu. I sama imam s mamom slično iskustvo. ... Kod mene pospanost (od utrića), šanse su mi male, ali dok traje čekanje mogu se nadati :). Napali su me prištevi, ne previše, ali nezgodni, ma kod mene je već zasićenje svime, sada malo više jedem pa moguće da je zbog slatkog. Obzirom da mi je ciklus 24 dana, za dva dana bi trebala biti M, danas sam osjetila malu najavu, iako baš i nemam tih bolova, tek toliko da znam kada dolazi...
kiarad sretno danas~~~~~~~~~~~~~~~~
kiarad sretno danas!!!
Drage cure, eto 12 dnt, beta 3,30. Rekli mi da je to negativno jer treba biti iznad 5. Do sad sam uvijek imala 0,00 pa sad niti ne znam kaj ovo točno znači. Dal da ponavljam betu u ponedjeljak ili ne? kaj sad da radim?
To bi mogli biti ostaci brevactida ako si ga primila u zadnjih 5-6 dana. Zao mi je :(
Pitaj doktora treba li ponoviti. Jel ti jos jako rani dpt?
kiarad žao mi je :love2::love2:
Evo drage samo da javim da sam danas vadila betu, umjesto da čekam do ponedjeljka. Beta je 84,5. Transfer je bio 29.11. Mislim da nije loše, u ponedjeljak ponovo na betu....
Kiarad žao mi je :love2:.
Jasna09 bit će to ok, sve sam ti već rekla, ljubim te :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
jasna09, sjajno!!!!!! Potpis se ostvaruje:-), evo odmah ~~~~~~~~~~~~~~~za ponedjeljak!
kiarad, stvarno smo se nadali skupa s tobom, bit će slijedeći put!
kiarad žao mi je.
jasna čestitam.
jasna09 za 10dpt čini se vrlo lijepo, čestitam i ~~~~ za uredno duplanje!!!!
kiarad:love2:, jasna09 puno~~~~~ za dalje
Zao mi je,kiarad:(
Jasna,~~~~~~
7dnt-i dalje 37/37.3,bolne grudi,a od danas i manjak apetita,mucnina i evo probija se glavobolja.
Jasna pa to je super
Hvala svima na savjetima. mislim da sam isplakala svoje.
Jasna, cestitam. tIKICA DRZIM FIGE ZA PONEDJELJAK.
evo meni je bio 3 dan transfer u MB i danas 11dnt beta mi je čista 0, imam li se čemu nadat , reklli su mi da vadim 13.12??
:(
teška srca ti ovo govorim renna draga...čista nula je ipak nula...mislim da nema neke veze vaditi više..ti stavljaj utriće,zaista čovjek nikad ne može znati...ali šanse su jako male...ja bih na tvom mjestu izvadila još u pon i to je to.čisto da si potvrdim i da kao poslušaš doktora.:love2:....biti ce bolje drugi put..vjeruj u to..svi dočekaju svoje vrijeme...ne treba na to loše gledati iako je znam jako teško u ovom trenutku...pusa
kiarad, baš sam neugodno iznenađena, više sam se bojala da se kod tebe sva tri ne uhvate, a sad ovo. Žao mi je :-(
renna, na žalost ne vrijedi ponavljati betu :love2:
Brojim 9-ti dnt. I kod mene se probija glavobolja iako nisam tip za glavobolje, izgleda da je od posla i vremena. Temperatura vise nije stalno 37 i više, sada prije uzimanja utrića bude ispod 37, juče 36,5, taman pad prije M koju bi danas da ne uzimam utriće trebala dobiti. Nervoza kao pravi PMS, bolova ja nikada nemam, samo nešto sitno kao najava M, za sada toga nema, bilo je malčice prije mislim dva dana. Sve u svemu sve više sam za to da betu uopće ne vadim jer imam brdo testova koje mogu radti od 12-tog do 14-tog dana.
jasna09 lijepe li bete :-D
Tiki_a, drzimo fige. Nadam se boljem ishodu od mojeg. meni jos uvijek nije jasno kak nije uspjelo uz sve one bolove. pusa....
tiki _a, M ti inače kasni pod utrogestanima?
Meni danas 10. dnt, i ne znam što bih rekla ili mislila. Ovaj put sam najoptimističnija, ali...
Od 7dnt (.)(.) počele lagano boluckati ali na dodir (naravno jer ih ja mrcvarim stiskanjem:lol:) što mi se na klomifenima nikad nije dogodilo, pa ni u normalnom ciklusu - ili bole odmah nakon ovulacije, ili ne bole uopće. Već dva dana pms bolovi, koji su meni uvijek najava menge po nekoliko dana ranije, ali recimo jučer su mi se javili samo u popodnevnim satima, a tu su bili i bolovi leđa. Jutros nema pms-a. Odolila sam jutros napasti koja me ulovila za kupiti test. Čekam betu u pon. (ako dođem do uputnice, jucer dr. nije radio pa sam poljubila vrata :mrgreen:)
curke..puno ~~~~~~~~~za lijepe beturine......želim vam svu sreću........puse