Sumskovoce prvotno napisa
Cure drage hvala vam na čestitkama i komplimentima za dečke
Upravo sam ih oboje uspavala, pa da vam napišem kratko kako je bilo ne znam kada ću stić napisati priču s poroda, ali svakako ću nastojat. Mi smo hospitalizirani 27.12. (točno na 37.tt) i moja doktorica mi je rekla da ćemo napraviti neke nalaze i da je po njoj sve OK, čekamo dečke da vidimo kako će se stvari razvijati. Već sam se mogla vidjeti na odjelu patologije trudnoće kako dočekujem tri kralja još uvijek 3u1 Kad ono dan poslije predvečer dolazi sestra i šalje me na EKG radi carskog a ja sva u čudu. Počela je buktati preeklampsija, pa mi je zakazan carski za 29.12.
Carski je prošao valjda dobro (nije to baš piece of cake kao što sam ja zamišljala), roaming in je bio prilično zahtjevan pothvat, zastoj mlijeka u grudima jako bolno iskustvo, hormoni koji peru nakon poroda su pravi ringišpil osjećaja, ali ta dva para okica, te ručice, to lice...te moje bebe su božanski osjećaj i odmah se zaboravi neispavanost, bolove i emocije raznih vrsta. Želim svakome da iskusi taj nenadmašni osjećaj svoje bebe u naručju...to je zaista divno
Grlim vas, Damian zove moram trčat njemu