Crvenkapice iskrene cestitke i sretno do kraja
Printable View
Crvenkapice iskrene cestitke i sretno do kraja
Crvenkapice bravo,bravo,bravo :-D
čestitke i neka stvarno ova 2014.ti donese nešto najljepše na svijetu,tvoj mali zavežljaj sreče!
sretno i svima ostalima i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve što vam treba!
Crvenkapice čestitam, ovaj put sretno i sigurno do kraja! :-D
Brunaa, kakva je ova samozatajna objava?! Čestitam ti draga na malom snjegoviću! :zaljubljen:
Vi sa srcima :pivo:
Brunaaa :-D :-D :-D
Argente :pivo:
crvenkapo, neka ti je sretno!! cestitam i zelim ti dosadnu i predivnu trudnocu! :-D
Crvenkapice :-D beta je wow!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!!!
Mravak i Brunaa čestitam na :heart: i želim vam školske trudnoće ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ledamo, lora ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za bete !!! :-)
Test je nazalost negativan :( tjesim se da je mozda jos malo prerano, al gubim vec nadu..
o pa draga crvenkapice čestitam, rekla bi Sevka - dobro došla u klub:-D, neka se nastavi školski.
ledamo~~~~~~~~~~~~ da beta bude pozitivna, ne gubi nadu
ledamo ništa nije još gotovo,u meno sve jos na istom nivou
kad vadis betu,ja cu u petak?
gdje si radila postupak i koji ti je po redu
Ledamo ,jos nije gotovo,ponovi test za 2 dana ili napravi betu ...
Ja zivim u Njemackoj, a ovo mi je drugi pokusaj. .a betu vadim tek u ponedjeljak. Mada sad idem u kliniku da mi dadnu bolovanje, jer se ne osjecam bas najbolje.Jel to psiha, neka viroza ili sta vec ne znam vise.Pa cu usput pitati jel mogu u petak vaditi betu Drzim ti fige, da sve bude dobro :*
Ledamo, :fige: da je zbilja bilo prerano za testić i da će beta biti pozitivna i u punom sjaju!
Brunaa,čestitam!!
kapice, draga...nemaš pojma kolko me tvoja krasna beta razveselila...
Čestitam draga od srca i želim ti jednu prekrasnu trudnoću i najljepšu bebicu na svijetu.
Svim ostalim curkama sa pozitivnim testićima, betama i kuckajućim srčekima želim da sve prođe kako treba i da uskoro zagrle svoja mala zlata.
Ne stignem vas baš čitati jer mi moje srećice i ne ostavljaju baš nekog slobodnog vremena ali mislim na sve vas i želim vam da sve ostvarite najveću želju i iskusite najljepši osjećaj na svijetu.
Pusa od nas troje
Ajme, koja predivna vijest, čestitam, crvenkapice, krasna beta :)!!!! Neka se nastavi sve tako dalje!
crvenkapice čestitam od srca ,kao što kao što kaže jojo dobro došla u klub
nek ti bude jako dosadno u trudnoći to ti želim od srca
svim ostalim curama želim sve najbolje od srca da ostvare svoje želje
ja sam 15+4 guramo polako ali sigurno
pozz za sve
brunaa čestitam od :heart:
Crvenkapice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje, nadam se da će ovaj put biti sve ok :kiss:
Crvenkapice draga, čestitam ti od srca i želim mirnu trudnoću do kraja :-D
Bruna i mravak čestitke i vama! Svim ostalima, u kojoj god ste fazi, želim sve najbolje.
Crvenkapice jel sutra ponovo beta?
Cure sve najbolje vam želim u 2014., da vam svima narastu trbusi :)
Crvenkapice baš mi je drago zbog vas, vibram za dalje ~~~~~~~!
Crvenkapice ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danasnju poduplanu betu!!!!!!
Crvenkapice ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!!!!!!!!!!!!
Brunaa cestitam!!!
Crvenkapice ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure ima li netko da je sad krenuo s pikanjem?
Već dva dana zovem Petrovu i nitko se ne javlja, a 1. uzv mi pada u nedjelju i rekli su da se moram javit.
mami koji broj si zvala?
ne stignem bas pratiti! Ali zelim vam svima sto vise pozitivnih beta i puno novih trudnoca!!:-D
Di nam je Crvenkapica,kolika je beta?
Sigurna sam da je beta super, i da negdje slavi :pivo:
Crvenkapice,osjedit cu cekajuc tvoju betu :mrgreen:
danas 16dpt beta 1435 :)))))
Ajme crvenkapoooo, bravooo! Samo nek nastavi po školski.....