Super super :)
Ovo me je zbilja odusevilo.
Sretno laura ;)
Printable View
laura, jel ti se ponovila sukrvica ili je bilo samo jednokratno?
~~~~~~~ da je ok
a što se kvalitete embrija tiče, meni je biologica, koja inače nije sklona optimističnim riječima
rekla da je odlične kvalitete, napredniji u odnosu na dob (morula 3. dan) i da takvi obično rezultiraju T.
ali neda meni vrag mira, idem ja malo sinoć googlat i naiđem na podatke studija da ti kao jako dobri, brzo
rastući embriji znaju baš imati kromosomske greške, odnosno da se je pokazalo da ih dosta zna propast 3. dan,
ali opet oni koji prežive 3. dan da su velikom postotku rezultiraju T.
i sad su mi ta saznanja kao puno pomogla
:gaah:
Orange, okani se guglanja, samo se živciraš.
Orange - ja sam isto shvatila da ne treba googlat i čitat previše. Svašta mi se mota po glavi, naravno većinom grozni scenariji....
Ali opet kad čitaš stvarne priče ljudi po različitim forumima opet shvatiš da pravila nema, da je sve moguće i da idealan scenarij ne mora biti onaj dobitni i rezultirati trudnoćom i obrnuto.
Neznam već sam izludila lagano samu sebe. Moram priznat da jedva čekam nedjelju da izvadim betu i da znam na čemu sam.
Ponovio mi se iscjedak i danas, samo više nije baš svježa krv, onak samo u sitnim tračcima ima krvi, više je onako danas smečkasto, kremaste boje (sorry na detaljnom opisu, al ovi iscjetci imaju 100 nijansi...) - čak se malo vidi i na dnevnom ulošku, ne samo na toalet papiru kod brisanja.
A šta se može, što je tu je. Ako će krenut menga nadam se da bude čim prije da se više ne mučim.
Dan cure ...
Orange, potpisujem cure, mani se googlanja.
Laura, nadam se da sutra uopće neće biti iacjedka.
Gdje nam je Željkica, trebala je danas piškiti? Nadam se da je debeli + tu..
Kod mene i dalje PMS grčevi :-/
Ujutro piškim, pa kud puklo ;-)
Maris tu sam i ja piskim ujutro! Sretno nam!
Željkica, Maris - sretno ujutro cure sa testićima i nakon toga cekamo na temi objavu plusića!!!!! :)
Kod mene minus :(očekivala sam pozitivan test jer imam sve simptome kao u prvoj trudnoći. Sutra ću otići vadit krv.Maris kakvo je stanje kod tebe? ???
Željkice, ja i dalje držim fige da sutra beta bude pozitivna.
Zeljkica zao mi je.... :-(
Jutro, kod mene Gravignost pozitivan, ali je crta dosta svjetlija od testene,
pa me strah da nije Choragon. Fino se vidi, ali...
Željkice, držim fige za visoku betu :-*
Hvala cure svima od :heart: na podršci, sutra ću ponovo piškiti,
ako bude + u subotu ću vaditi betu. Svakako vam javm novosti.
Bubekica, u petak ujutro sam primila 1500j. Chragona, pa sam
oprezna... Kako god, nakon stotine negativnih testova, lijepo je vidjeti prvi pozitivan :-D
Simptomi: i dalje osjećaj da će menga krenuti svaki čas, bolne, al ispuhane cice,
lagani PMS grčevi u trbuhu..
Meni je test 6dn 1500IU bravctidea bio negativan. I to test koji mi je bio pozitivan na betu 6 ;-)
Marias držim debele fige da beta bude velika!ja ću ipak popodne otići vadit betu da vidim na čemu sam,ne da mi se čekati jutro .
Bubekica, sada sam vidjela u papirima da sam i ja primila Brevactid 1500, ne znam odakle mi je Choragon pao na pamet.
Cure sretno svima :-)
Maris- ja mislim da se tebi moze cestitati na trudnoci!!!! :)
Ma to je to! ;)
Kad vadis betu?
Zeljkica- ma nemoj se jos zalostiti, beta je tocka na i, sretno i da rezultat bude pozitivan!!!!
Laura kako si danas??? Iskreno se nadam da si bolje.
Betu ću vaditi u subotu, 12dpt, al kako idu praznici, tek 16dpt bi mogla kontrolirati duplanje. Nisam pametna, ili da čekam prvu u utorak? Al opet se u četvrtak ne radi.
maris,čestitam na pluseku i želim ti veliku betu.
Željkice, :fige: do neba i natrag za pozitivnu betu! Javi rezultat čim možeš!
željkica :love2: ali nije još gotovo, nikako!
maris :rock:
žužy, kad si već tu, daj nam malo svoje simptome prije
pozitivne bete, pa da se sve nađemo u njima ;)
Joj draga orange,nisam ti neki primjer.
Nikakve posebne simptome nisam imala osim povremeno strujanje po malom trbuhu,onak ko dok inače dobim mengu samo nježnije. Cice su me bolele od starta stimulacije i kasnije sve jače no i to se s vremenom skoro skroz smanjilo. Sad malo osjetim bradavice samo. Zbilja ništ posebno. Dok neke cure imaju mučnine i prije samog pluseka,evo meni tek od 6 do 8 tt bilo skroz laaagana muka u trbuhu. Kasnije rijetko. I to je to.
Željkice,di si?
Mene jucer ulovio bas neki optimizam jer sam jako pocela osjecati jajnike, oni reagiraju na porast bete,a i maternica me cijelo vrijeme nesto steze,
ali danas opet mislim da ne bude nist: izgledam si iscrpljeno i boli me glava ko pred vjesticu :(
Evo me,nema nista beta 1.8 :( glava je dolje Al bit će brzo gore!s utrogestanima mogu prestati? ?
Željkica, jako mi je žao :-(
Grlim jako :-*
Orange, i mene je dva dana bolila glava, cicke se ispuhale, u trbuhu kuha kao PMS... Držim fige :-)
Hvlala još jednom na podršci
Ja ti glavobolje dijelim na potrpljive i osakaćujuće. Ova je bila osakaćujuća. Na kraju sam išla probati onaj 'narodni lijek' od limuna i soli jer nisam htjela piti nikakve tablete a dosega sam level očaja. Inače me glava bolila ne baš vezano za ciklus, više za promjene vremena, ali nema pravila. I sad me zna svako toliko zgromit. Uglavnom, i svi ostali simptomi pms-a su bili prisutni.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Hvala ti,i ja sam se nadala jer imam sve simptome kao prvoj trudnoći Al očito nema pravila.Pa imamo još 3 blastice pa ćemo po njih u 8-9 mj. Ti kako si?? Nadam se dobro! !!!
Željkica, žao mi je. :(
Odtuguj, odmori i skupi snagu za smrzliće.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Željkice :(
Ali idemo dalje!
Jedva čekam krenut opet!
Željkica- to je stav, tako treba razmišljati, ne treba se osvrtati iza već se odmah okrenuti novom postupku. Ja sam shvatila da je tako nekako najlakše, prebaciš misli na nešto što tek slijedi, jer od zaljenja i pitanja zašto i kako nema ništa.
Odgovore se tako i tako ne dobije. Najbolje od svega mi je kad i dr. kaže - ja neznam što se dogodilo....jednostavno u ovoj našoj mpo priči ima faktora na koje nitko ne može utjecati.
Ja ću isto danas popodne vaditi betu, jer taj smeđi iscjedak se nastavlja, jako je to oskudno, ali to je meni karakteristično pred početak ciklusa inače. Vjerovatno Duphastone ne dozvoljava da krene menga.
Tako da sam odlučila da se neću više mučiti proučavanjem, niti raditi testove već ću izvaditi krv, pa da znam mogu li odmah prestati sa Duphastonom.
Cure, kod mene i jutros +... Maloooo tamnija linija nego juče :-D
Danas je 7 dana od Brevactida i nadam se da je sada već otišao iz organizma.
Željkica, super za optimizam, navijam od srca da idući postupak donese +
Laura, koji ti je danas dpt? Držim fige za pozitivnu betu :-*
Maris - bravo, eto vidiš, jesam ti rekla da se tebi već može čestitati i da je to to!!!! ;) :)
Danas mi je 9 dnt, u nedjelju su mi napisali da radim test, tako da vjerujem da će beta danas pokazati stanje stvari.
Mislim da ću i ranije sad do labosa, jer me tako boli glava od jučer da sanjam Ibrufen (inače uvijek imam glavobolju prije ciklusa...), a ovaj Lekadol mi je ko sveta vodica.
željkica :-( :-( :-( žao mi je! Ali brzo ćete vi po smrzliće... Bit će braco ili seka :love:
Draga Željkice jako mi je žao :love2: Ja sam se isto nadala da bi moglo biti kod tebe nešto kako si pisala da nisi još dobila m i imaš simptome T. Samo tako pozitivno, imate još smrzlića pa po njih. Zar nemate jo 4 blastociste? Koliko se sjećam imala si, prije ovog fet-a, 6 zamrznitih blastica. Sad kažeš 3, jel to 3 u jednoj slamčici?
Maris čestitam ti :-D Ovo ti je prvi postupak? Odlično ako je i još imate smrzliće. Beta će sigurno biti jako pozitivna!