Tulipan sretno neka bude uredu sa mrvicom
Printable View
Tulipan sretno neka bude uredu sa mrvicom
Pozdrav i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima u postupcima. Mi smo dobili 2 zametka i sutra je transfer... Tulipan drži se,
beta u padu.. čekam kiretažu..
tulipan :love2:
kameleon ~~~~~~~~~~~
Tulipan, žao mi je. ♥
Kameleon ~~~~~~~~~~~~~~~~
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
tulipan grlim...
tulipan, žao mi je
Ali zašto kiretaža? Čemu žurba?
Kod mene, u jednoj sličnoj trudnoći (isti tjedni, ista beta) čekali smo par dana da se samo očisti, i pratili pad bete cca 2 tjedna.
Čim sam prestala sa terapijom počelo je krvarenje.
Kod mene neg.beta, nisam nesto iznenađena ali ipak tužna... :(
tulipan-jako,jako mi je žao...
Tulipan...drži se draga..... <3
Maca2....bemu miša.....~~~~~~~~~~~~ za dalje...
Miuta....javljaj se kako je prošao ET , nestrpljiva saaaammmm :)
Kameleon ~~~~~~~~~~~ za sutraaaaa...
Ja sam od danas ipak na bolovanju, dok čekam betu...mislila sam raditi, ali.....neću!!!
tulipan , maca zao mi je cure drzite se.
kameleon ~~~~~~~~~na najjace !
zelimo-bebu, miuta mazite mrve i da se lijepo ugnjezde~~~~~
Cure koje čekate betu/transfer/punkciju...baš vam od srca želim velike bete :fige: -nešto je malo trudnica i dobrih vijesti ovdje u zadnje vrijeme...
Pak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za sutra :)
Snekica sretnooo!
Snekice, pak, sretno cure!
maca grlim, normalno je da si tuzna pa i kad ocekujes takav ishod
obavljena kiretaža.. upravo stigla doma.. zašto je sve to tak, kažu da je bolje da nebi došlo do zaostajanja dijelova i infekcije.. možda smo mogli čekati, al nekak si mislim da je ovak sve brže riješeno .. neka je. šta je tu je, idemo dalje. za 2tj kontrola i nalaz phd.
tulipan, draga - bitno da je sad ono najgore iza tebe, bit će i mora biti bolje!
Tulipan83 zao mi je...
Miuta ja sam ti u Petrovoj, hvala vam puno svima na vibrama... Bananka, da, ja sam ti na bolovanju.. Puno sreće svima u postupcima, Snekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-*
samo da javim da sam se porodila 18.3. i rodila prelijepu curicu 3850 i 52cm duga, ako netko zna je li se laralana porodila jer nisam bila u toku....???
kamaeleon sretno........;-)
Lady555 cestitam ti draga od sveg srca. Sad samo uzivajte;-)
Rodila si jedan dan prije mog rockasa al moj dragi ima 18 rockas.
lady555 ,čestitam! :-*
Betočekalice,:fige::fige::fige:
maco,šaljem zagrljaj.
Bok cure evo ja bila na transfer od 11js 5blast.1 zametak i 4 smrznuti.
Cure u postupcima, betocekalicama i cekalicama kojecega sretno i saljem vibre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lady cestitam od srca :)
Lady, čestitam! :-D :klap:
Miuta :fige:
A svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god već treba.
bok cure, jučer sam imala prvi transfer, prirodni IVF, vraćen osmostanični treći dan :)
sretno svim čekalicama! Vibram za što više lijepih vijesti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart::heart:
katjuša:fige:
tulipan i maca grlim najače :ghug::ghug:
Sretno Katjuša! :fige:
Ja sam maloprije zvala pol.Škvorc da pokušam dogovoriti kod njih prirodnjak preko HZZO ali imaju ugovor još samo do sutra :roll:, sestra mi ne može reći što će biti poslije-kaže da pratim njihove stranice...
Sad moram na pauzu cca 6 mj. do sljedećeg stimuliranog pa sam mislila pokušati prirodnjak kod njih, iako nemam uopće sreću s njima (od 4 pokušaja-2 x neg.aspiracije, 2 x pukao fulikul prije punkcije :evil:)