:fige::fige::fige:
Printable View
:fige::fige::fige:
Nadam se da je danas bio još običniji (bez temperature)... Puse frajeru!!!
Pokupio je neke bakterije, pa je dobio antibiotik. Pročitala sam i da piše "kontaktna izolacija". Doduše, nije mi doktor ništa od toga spominjao jučer. Rekao je da nema ništa novo, naravno. Jedino je rekao da se taj izljev stalno stvara i nema smisla drenirati jer ni stavljanje drenova nije bezazleno, a protiv prirode očito ne možemo. Naizgled, on je bio relativno ok jučer. Preznojavam se dok ga ja sama idem aspirirati (posaugati kroz kanilu). Ne zbog činjenice što ga odvojim od respiratora u tom trenu pa on ne diše, nego zato što to njemu dosta teško pada i sporo se oporavlja pa već alarmi vrište. Malo mi je teško kako se približavaju blagdani, kiti se grad... pa se sjetim kako sam prošle godine za blagdane mislila da će ove godine biti već puno lakše. A ono, šipak :-( Ne znam ni koliko će se on još moći boriti, a ako i izdrži...Božić u intenzivnoj...juppppiiiiiiii!
Jooooj držite se!!! :hug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart::heart::heart::heart::heart:
:-(
Draga Muma :heart:
Lovro ~~~~~~~~~~~~~
:love2:
:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga Muma ♥ Lovro ♥
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vibrice za Lovru :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lovro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:ghug::ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
o, Muma pa gdje je još Božić....
odbrojavam do Lovrinog rođendana 10 dana i vibramo za najljepši intenzivni rođendan~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maleni ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Mislimo na tebe!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~
Dan za danom Muma draga
Lovri pusa sto saljemo!
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mislimo na vas:ghug:
Lovro mišu mali:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♥
❤️❤️
U mislima uvijek s vama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dan za danom, znam, ali koji put emocije malo previše zaguše.
Danas su punktirali izljev, iako su rekli da neće. Očito nije sve išlo po ps-u jer su naglo otjerali sve roditelje van (inače isprazne samo taj boks). Ja sam sjedila vani i slušala alarme, a jedan tata me pokušavao "ometati". Čak mu je i uspjelo valjda na nekih 10 sekundi da ne zamišljam što se dešava unutra. No dobro, sve je na kraju bilo ok. Lavonja je prespavao čitav moj posjet.
Poslije zahvata sam, naravno, pozvana na razgovor. Danas mu je, prvi put od kad smo tu, netko presudio - rekao je kardiolog da govorimo vjerojatno o tjednima :cry: Ja se pitam koliko 2, 3, 6, 8...
Dobila sam preporuku da pročitam knjigu "Anđeli u mojoj kosi". Pročitala sam. Sad čitam drugu po redu. Nadam se da ću naći neku utjehu dok dođem do četvrte.
Bez riječi...
Muma, ne mogu si zamisliti vašu bol...držite se.
~~~~~~~~~
Žao mi je do neba...
Ljubim tebe i djetešce
:cry:
Nemam rijeci....nadam se da cete negdje, nekako, naci snage za sve ovo :-(
Lavonjo nas :ghug: :heart: volimo te puno, puno
grlim te draga :ghug:
Lovro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ bori se :heart:
Ti si prava mama, znas to?
Pretuzno... :( Draga moja...dragi Lovro...
:( :'( nema riječi, držite se. Bože smiluj se
jako tužno..........ljubav naša:heart: