riješeno :)
Printable View
riješeno :)
Danci, daj i meni pavelove upute mada nisam vjj na toj spremi, al da vidim. I valjda ne trebaju dvije girje :lool:
ne, dovoljna ti je jedna ;)
doduše, mogla bi se i upgrade-at na težu :mrgreen:
poslano ;)
anci, sasvim sigurno si spremna jer je Pavel jako jako metodičan i kod njega nema forsiranja na veće težine ili veći level ako nisi spreman
ja sam mu danas na poslu skoro pročitala knjigu :škartoc: i on je recimo protiv non-stop swingova (pretpostavljam da je i onih 1000 swingova spada u to) dok se ne ispune određeni uvjeti
za žene je to da možeš effortlessly napravit 100 swingova sa 24 kg u određeno vrijeme tipa pet minuta (sad možda lažem, ne mogu naći točno mjesto gdje sam na to naišla)
al u svakom slučaju se slažem s danči, mislim da tebi treba teža girja. mislim da je swing lakše raditi tehnički ispravno s težom girjom nego s lakšom
potpisujem betty od riječi do riječi!
Ja isto mislim da Anci treba 12icu!
Teska sam na odbijanju :mrgreen: pa cu vas poslusati! :heart: :*
Betty, svidja mi se ovo sto pises.
Anci, nova 12-ica bi trebala stići sutra tu na posao pa je možeš probat ;)
zaključajte se u wc i mašite :lool:
jooj, meni se opet sve naopako okrenulo, znate ono kad želite nešto i ništa se ne događa i već potonu sve lađe i već potpuno odustanete od te želje (jer vam treba duševni mir) i onda se odjednom opet pojavi nada u vidu nove prilike, joj meni joj joj joj :scared::lool::fige:
betty drzim :fige:
Betty :lool: sori na smajlicu, ali tako si to napisala!
No drzim fige u svakom slucaju!
:lool: na mahanje girjom!
Danci i ja smo vec jednom bile na kavi s girjom pa su nas ljudi mjerkali :mrgreen:
No sutra imam neku edukaciju pa ne idem na tu stranu vec konacno malo u grad :yes:
ma gle, bilo kako bilo, u wc-u ili ne, tebi treba 12-ica :mrgreen:
betty, držim fige ko kuća!!!! :fige:
Skulirana :-(
Tko je ono koristio magnezij klorid? Danci i palcica?
Ja sam kupila onaj u listicima, ali mi se otopio i sad je tekuc.
Kako ga cuvate da se to ne dogodi?
I dalje insanity. Iako je danas trebao biti rest day, odradila sam pa cu rest sutra jer sutra imam svasta nesta i necu stici.
Joj Betty drzim palceve!!!
Hvala cure! :*
Nadam se da cu se iduci tjedan imati cime pohvaliti, dotad sutim Da ne zacopram :)
Idem zavrsit kostim, divno mi je ispao, bas sam ponosna na njega
Pokazi nam kostim kad bude gotov :klap:
Ja sam danas trcala sa mm-om dok je cimavica bila na fokloru. 4,7 km, pace 6:40.
Poslijepodnevni trening: 6:02 #2 i cardio shred #5.
Super su oba, no ovaj prvi je dosta kratak pa treba pojacati. Vidim u coments da neke rade 50/10 pa traje 12 min umjesto 6 min.
CS #5 je super! Radila sam ga ranije, bas je fora.
I jutros onaj novi Kb, dosta je :)
Sladje dijete mi je sumnjivo, valjda nece zakuriti do jutra.
Zhang, ja taj nisam koristila, ne znam niš o tim listićima...vjerojatno će Palči znat ;)
betty, moraš nam pokazati kostim!!!!!
Anci, ~~~~~~~~~~~~~~ da ne zakuri mišica....
MB super super :klap: i još s mužem!!!! Ko meni vožnjica s mm, obožavam :zaljubljen:
Mi smo danas konačno uspjeli solo kavicu od nekih sat vremena nakon dugo dugo vremena, koja uživancija :mrgreen:
Večeras S&S od Pavela 10 rundi 20x swing (nekih 65% dvoručni, ostalo jednoručni) sa 16kg po principu 20 swing u min (max effort) i do ispunjenja te min odmor. Tako u krug. Nakon toga 10 rundi 1/1 TGU sa 8kg.
Onda od Lauren Brooks Kbell strenght & conditioning 2 runde. Sve sa 12kg osim TGU i snatcha, to sam s 8kg (treba radit 70-80% snage max).
Betty, obo je ispalo 10x 1/1 TGU (s jako kratkim odmorima između, tek toliko da zadovoljim formu), a ovo ostalo je bilo 2x 2/2. Dakle 14 sveukupno. I nije bilo preteško. Mislim, zadnji nisu bili laki ko prvi, jasno, ali nisu bili neizvedivi. I sad smišljam kako dalje.....ideje?!?!
Anci nadam se da se cura nece razbolit ~~~~~~
Koliko ti to treninga radis :mrgreen: :klap:
Danci svaka cast :klap:
Hej :)
Primate novu i još nadobudnu ;) vježbačicu?
Krenula sam sa Jillian Michaels i 30days shred.
Ima da netko vjezba s njom? Ili je odvježbao?
malo plavo dobrodošla!!!!!
Mislim da ti je odgovor na 30 day shred - svi? :lol:
Većina nas je u nekom trenutku radila taj program ;)
Mb, radim jedan ujutro i jedan popodne. Ok, danas dva, ali jedan traje 6 min sto je bas premalo. A imala sam vremena.
Malo plavo, naravno, odvjezbala sam 30 day shred! Dobro nam dosla :jupi:
Hvala :)
I kakva su vaša iskustva?
Jeste odradile svih 30 dana ili ste se prije kraja prebacile na nesto drugo?
ja nisam odradila sve :mrgreen:
Nije dalo rezultate ili...?
Ja sam se nakon druge trudnoce konacno pokrenula.
Slucajno sam naisla na jillian i 30days. I krenula vjezbati. Prvi dan sam riknula. Katastrofa. .. ali sam nastavila i danas mi je 8 dan odraden. I ponosna sam sama na sebe na određeno.
Cini mi se da sam se pocelo malo učvršćivanje.
Ali najbolje je sto imam energije. Nisam vise sva nikakva. I mogu pratiti vježbe njihovim tempom
E sad sam se sjetila da sam i taj odradila do kraja. Jillian nam je uglavnom svima bila prva :mrgreen:
Danci, koji ti magnezij koristis?
I da, dobrodosla :-)
Zhang, ja sad pijem 375mg u tabletama (iz DM-a) u sklopu ZMA (dakle uz cink + B6) prije spavanja. To mi je super kombinacija. Spavam ko beba (ukoliko me mali ne zbudi), mislim nemam ja problema sa spavanjem ali ovo je drukčije, ovo je pravi duboki san i zbog toga mi je dovoljno manje sati sna. Točno osjetim razliku, naočigled. A i fizički sam bolje, brže se regeneriram.
MP, meni je dosadilo, zato odustajanje ;)
Danci, svidja mi se ovo!
Ne znam treba li mi uopce magnezij i mogu li sto fulati ak si to kupim.
Ako ti ne treba mg, znat ces po stolici :mrgreen:
Ja pijem neki magnezij iz dm-a ali meni treba :mrgreen:
Malo plavo dobrodosla!
I ja pijem mg
I ne kužim ovo sa stolicom? :škartoc:
ja naravno ništa, imam mjesečnicu
I od sljedećeg tjedna mi se raspored s poslom mijenja I imat ću puno manje vremena
moram pronaći novu savršenu organizaciju :drama:
manjak ili visak mg-a je vrlo lako detektirati
Ako je manjak - imas grceve u misicima
Ako je visak - imas vrlo rijetku stolicu. U smislu konzistencije, ne ucestalosti :)
Jucer nisam stigla pa sam danas napravila zadnji KB, ispada da ipak mogu goblet rollback :lool: sorryte na panicarenju, al sigurna sam da ne mogu bez girje, ona me pretegne naprijed.
No dobro, i ovo je napredak, ljetos na crossfitu sam radila taj goblwt rollback onako kako sam vam opisala, sa skupljenim koljenima.
Danci, nisam stigla pavela, al sam kao zagrijavanje radila ono cudo s otvaranjem kukova, mogu ti reci da je sa girjom u ruci skroz drugaciji osjecaj. meni nije bolno, tj bolno mi je otprilike kao istezanje. Ustvari mi se jako svidja ta vjezba.
I jutros sam (nakon procitane knjige) bas pazila na swingove. Mislim da sam na granici da mi treba 16, jer kad ih radim kako treba osjetim da se dio energije rasprsi, bas zato sto eksplozivno radim s premalom tezinom (anci, to je i tvoj problem! :) )
ja sam sinoć imala omanji slom živaca :mrgreen:
nakon što 6 dana titram i treperim oko bolesne djece danju i noću (nisam sama, i muž je u tome, ali brate ima posla i za trojicu), sinoć mala izmorena zaspe oko 7 i ja zaključim da bih mogla bacit jedan wo3, napokon pola sata u komadu samo za mene. obučem se, dogovorim s djetetom da gleda crtiće dok završim, pa ćemo se poslije skupa igrati, zatvorim se u sobu i krenem.
dok sam došla do kraja 1. circuita, čujem ga kako histerično rida, valjda umoran od temperature šizi na svaku sitnicu, a mm šizi nazad. mm inače nije dobar u hendlanju takvih situacija kad treba strpljenja, on ga još više izgubi. mali dođe sa mnom u sobu, i dok ja vježbam odluči se svađat sa mnom oko svake gluposti. u nekom trenutku puknem i odustanem, zaključim da današnjem vježbanju više nema spasa i briznem u plač (evo i za onu temu plačete li pred djetetom)
onda sam se obukla i izašla u šetnju po kvartu 20 minuta da prozračim glavu i dušu i saberem se
i kad sam se vratila bila sam još uvijek sva očajna, ali dovoljno sabrana da se mogu normalno podružit s malim, pročitat mu priču i stavit ga leć
jutros oko 5:30 spavanje završava tako što sirota B., nakon ne znam koliko dugo sisanja i prevrtanja po krevetu, kašlje kašlje kašlje i povrati svo mlijeko po sebi, meni, krevetu..
i kad smo sve sredili i kad sam je uspavala, skužim da mi se više uopće ne spava, ali i ne ustaje, dok se nisam sjetila da mogu odradit do kraja sinoćnji workout
i odradila sam, otuširala se i sad pijem kavu i gledam Dežulovića i Lucića
eto ispovijed kako sam spasila petak 13 :mrgreen:
ajme tang :love2:
to sve zvuči vrlo vrlo poznato
imam traume od porodiljnog :mrgreen:
al brzo ćeš na posao pa neće biti lakše nego raznovrsnije
i utoliko jednostavnije za podnijeti
a s vremenom će biti lakše
Tang, bas vrlo poznato! Super si to ishendlala.
Moje su inace mene zagnjavile na slican nacin, a kolike su :lool:
Onda je jedna u zaru pala preko girje, ono, zatepla se pa plakala :lool:
A ja sam sam htjela odvjezbati 20 min.
Dogadja se. Bit ce rjedje s vremenom i bit ce lakse :hug:
Ja na bolovanju, mladja je sinoc dobila temperaturu.
Ja sam danas prvi dan da mogu reci OK. ova gripa me satrala, ali ne samo mene, vec cijelu familiju. bilo je ludo i nezaboravno iskustvo.
sad idemo obiteljski kod lijecnika, da vidi ove sitne kasljace. grozno kaslju.
probelm je da je njima malo bolje, pa se onda i svadjaju. ne znam da li da kazem super.
vjezbati mislim poceti od ponedjeljka. ovaj vikend mislim jos skupljati snagu.
svim ostalim bolesnim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mala plava, 30DS sam ja odradila dva puta i oba zavrsila. meni je OK, ali mi je malo dosadno raditi jedno te isto 10 dana. zato kao papiga kazem da mi je Body Revolution puno bolji.
Tang, sve jako poznato i super si to odradila!
Spajka ajd bar je malo bolje :love2:
Anci miša mu...drž'te se!
Betty!!!!! Bravo za rollback! Rekoh da je lakše sa težinom ;) I da, taj višak snage je očiti znak da trebaš 16-icu ;)
A ja sam jutros uspjela napraviti 3/3 TGU sa 12kg :-D
Dakle jutros S&S zagrijavanje + 10x 20 objeručni swing 16kg + 3/3 TGU 12kg + 2/2 TGU 8kg.