Ja bi rekla da je sve uredu i da se mrvice dobro dijele čim nije zvao.
Printable View
ne brini se u gužvi je sigurno, meni je znao javiti oko 15-16h da dođem ujutro..
kiarad jedva sam docekala tvoj potpis da vidim , bas sam sretna, prekrasna beta
sutra je transfer...:-D
dali treba biti pun mjehur za transfer,nisam se sjetila pitati doktora a na SD za transfer treba biti pun mjehur.
Pun mjehur kao djevica na pregledu!Zato i ideš na MPO!Izostavila si predradnju!Ovo je normalno šala.Dr.Lučinger se tako znao šaliti kada netko od straha zaboravi skinuti gaćice i dođe na punkciju ili transfer,da nije niti čudo što nije trudna kad ne skine ni gaće.Samo ti piški...pun mjehur ti nije potreban.
kiarad moja sretno danas!
a što se tiče mjehura , prvi put čujem da treba biti pun!
haj svima
pun mjehur je preporuka zbog bolje vidljivosti na UZV, ako se transfer prati ultrazvučno
meni sada čak doktorica pokazala mjehur, aha evo ga tu, srednje pun
jasno da je jača vidljivost,ali to dr.L ne zahtjeva,on je kao sokol!
Ne zahtijeva jer dr.L. niti ne radi transfer pod UZ a ne zato sto vidi kao sokol....
Vezano za pracenje trudnoce ja sam na prva dva uz- do srceka - isla kod njega jer me tak narucio. Doduse ja sam iz Zg.
Cure da li ste si same davale Decapeptyl?
Ja moram sad prvi bocnuti, ali me malo prpa pa ne znam da li da se odvažim na to sama ili da ganjam nekog da to napravi (MM radi, nema ga do navečer, inače bi on to obavio :-))
Znam da će to poslije ići rutinski i da su male inekcije i već pripremljene, ali ovo mi je prva... :-)
Ma, sve je to šala,nadam se da sam shvaćena.Sokol ga nije volio...nigdje ne piše da je sokol zato što vidi...
Sala,sala...
evo vraćena tri dva dobra i jedan lošiji..beta 09.03. sada sam čekalica bete...........
nati predivna vijest.. baš super , eto nam i tebe trudnice..
je cure istina dr.L ne koristi uzv za transfer, ali pogađa ravno u sridu:lol:
Je dobro si mu rekla Kiarad budem i ja kad drugi put ostanem trudna! A dotad ga nosim u srcu i volim JAKOOOOOOO
Ako mozes otici idi bez razmišljanja ovo ti je sad najvažnije..
Nema E. Coli!!! Napali je sa svime i svačime i povukla se. :) U nedjelju smo kod dr. L. :)
Sad me samo interesira kolika je mogućnost da je rezultat lažno negativan jer sam čuo kao nekve priče da bi se trebalo ić ponovno vadit nalaz tek za dva tri tjedna nakon što se popiju antibiotici, a mi smo evo zbog toga jer idemo u postupak sad, išli ponovit nalaz za 4 dana nakon što smo popili turu antibiotika. Mada sam ja mišljenja da se povukla zbog popijene dvije ture onog pripravka sa vinom i češnjakom, a ne zbog antibiotika...
M@tt sretno.
Koliko znam, treba čekati da prodje neko vrijeme ali nikad se ne zna...
Moja kolegica se bori s njom već jako dugo, nikakvi antibiotici nisu pomogli, barem ne zauvijek.
Onda je prešla na te pripravke od češnjaka da bi na kraju gutala čisti češnjak 2 puta dnevno. Znači pila ga je kao tablete, onak 2-3 koliko je mogla.
Navodno je čisti češnjak najbolji, bolji od tog kuhanog/odstajalog...
Eto, malo zbrda zdola, ali valjda si me skužio :-)
Skužio skužio, bez brige....
Ma mi smo bili na antibioticima, pa na tom pripravku od vina i češnjaka i to dvije ture, pa kupila draga 100%tni sok od brusnica, pa kapsule Super CranActine koje još sad pije, pa domaći pripravak od meda, korjena peršina, maslinova ulja... Tako da ako sad nije otišla onda ne znam stvarno.... :mrgreen:
Ponovit čemo još urinokulturu za mjesec dana, tj. tri mjeseca da vidimo ako se vraća, ali u postupak svejedno idemo jer je dr.L. rekao da ne smeta u urinu, a ovaj negativan nalaz od danas nam je dao barem malo mira pred sam postupak. :)
Uglavnom u nedjelju smo kod dr.L. :-D
Odlično M@tt.
Mi smo sutra kod njega, njemu nije smetala ni ureaplazma kod nas, tako da....
Ajd¨ sretno :-)
Sretno M@tt,tebi i dragoj,
Btw.postoji ti jedan probiotik u obliku je praska..u svim privatnim labovima se preporucuje kao odlicna stvar protiv e.coli,i ujedno je zastita da se ne vraca...a osim toga djeluje odlicno na cijelu crijevnu floru, i na imunitet...
Zasto je posebno super?! Jer mogu uzimati mala djeca,trudnice...znaci moze se uzimati i u tijeku postupaka...
Ja sam ga uzimala, i pomogao mi je ..e.coli nisam imala 2 god.
Nesicam se kako se zove,ali cu saznati ovih dana pa javim ;)