Kyra jel kariogram rade gore na 4.katu?
Printable View
Kyra jel kariogram rade gore na 4.katu?
drage moje da vam javim da je i ovog puta jedno veliko ništa, otplakala sam svoje za danas ali okrećem novu stranicu slijedeći ivf je u 12/12 i idemo dalje....
xena,
žao mi je :-(
imala si 10 js, imate li koji zamrznuti embrij?
xena, žao mi je:-(
xena žao mi je.vidim da jako brzo krećeš u novi postupak i to će brzo doći.odmori,odtuguj,popij koju ako triba,razbistri glavu i polako u nove pobjede.
Kyra hvala ti.
xena, zao mi je :(
xena pa ne mogu vjerovati!
šaljem virtualni zagrljaj - ne daj se draga. Idući će valjda biti dobitni! Slobodno pitaj doca da probate u prirodnom, možda bi mogla onda i koji ciklus prije, pa ako ne uspje uvijek preostaje novi ivf stimulirani...
Neka bude paketić pod borom:-)
brunaa jesi li radila u cita ili kbc?
hvala ti. ja idem 11/10 u OB Sibenik. :fige: da budu prohodni (ili bar malo manje neprohodni)
Drage moje nije me bilo nekoliko dana jer sam zabrljala nešto na laptopu pa ga je trebalo nosit na popravak :roll:
Uglavnom..imamo dogovoren termin sa dr. Budimirom za točno dva tjedna. :klap: Taman bi mi do tada trebali biti gotovi i brisevi i papa-test..nadam se da će bit. Ponijet ću sve prijašnje nalaze..jedva čekam da krenemo sa svim tim..ne znam kako ću dočekat da prođu ta dva tjedna i da odemo na konzultacije s njim!
Uglavnom čujemo se do tada..:love2::love2:
Drage moje hvala vam na podršci, sa vama je sve lakše.......
vesnare:love:
Hey..papa i brisevi su mi stari oko 15 mjeseci. Hormone bi također trebala izvadit,ali njih trebam ić u Split vadit. I reci mi molim te dali te hormone mogu vadit sve na isti dan?? Bilo je nešto priče da se progesteron vadi posebno na točno određeni dan,a ostali hormoni posebno?! A meni je moj ginekolog dao jednu uputnicu i rekao da vadim sve zajedno odmah nakon mjesečnice?!?! Zna li tko nešto o tome????
HSG sam radila prije godinu i pol dana.
Odnijet ću mu nalaze sve od svih 6 inseminacija, tog HSG-a i sve ostalo šta imam..pa ćemo vidit.
Kad si ti naručena u njega??? :-)
Zelja, ja sam sve spolne hormone vadila na isti dan od 2. do 5. dana ciklusa. Sve se može napraviti u Centralnom laboratoriju na Firulama.
cure,
progesteron se vadi 7 dana nakon ovulacije, obično oko 21. dc.
vrijednosti progesterona na početku ciklusa su niske i taj podatak o visini progesterona u to vrijeme nije relevantan.
nakon ovulacije dolazi do naglog i višestrukog porasta razine porgesterona jer progesteron luči žuto tijelo koje se razvija u folikulu nakon ovulacije. taj porast razine progesterona jedan je od bitnih pokazatelja da je u ciklusu došlo do ovulacije.
Želja i jojo- ja sam isto ponovila samo papu i briseve a nalazi hormona su mi stari ali ako mu i to bude trebalo to možete napravit do onog uzv pred ivf tako da nema straha da ti neće dat termin bar je meni dosad tako bilo. Ja sam isto vadila sve te hormone isti dan pa se gleda vrijednost ovisno o danu ciklusa-folikularna faza ima svoje vrijednosti,lutealna svoje pa mislim da nije bitno za progesteron da je 21 dc osim ako nije vađen zbog dokazivanja ovulacije. Cure jel idete u ambulantu kod Bude za dogovor? Ja to izbjegnem jer je uvijek gužva a nerijetko te i vrati doma jer ga zovu na sve strane, ja se dogovorim sa sestrom Zdenkom i odem direktno na humanu pa me primi prije nego zbriše dalje. Bris na ureaplazmu mi je napokon negativan pa idem i ja uskoro na dogovor.
xena :love2: samo hrabro dalje,nedaj da te išta obeshrabri,jednom če i nama svanit
[QUOTE=sissy75;2238144]Želja i jojo- ja sam isto ponovila samo papu i briseve a nalazi hormona su mi stari ali ako mu i to bude trebalo to možete napravit do onog uzv pred ivf tako da nema straha da ti neće dat termin bar je meni dosad tako bilo. Ja sam isto vadila sve te hormone isti dan pa se gleda vrijednost ovisno o danu ciklusa-folikularna faza ima svoje vrijednosti,lutealna svoje pa mislim da nije bitno za progesteron da je 21 dc osim ako nije vađen zbog dokazivanja ovulacije. Cure jel idete u ambulantu kod Bude za dogovor? Ja to izbjegnem jer je uvijek gužva a nerijetko te i vrati doma jer ga zovu na sve strane, ja se dogovorim sa sestrom Zdenkom i odem direktno na humanu pa me primi prije nego zbriše dalje. Bris na ureaplazmu mi je napokon negativan pa idem i ja uskoro na dogovor.
sisy75 ja idem sa starim nalazima od hormona, asutra radim nove briseve i papu. nadam se da neću imat ureplazmu jer mi se već 3 puta vraćala, a naručeni smo 17. 10. u tandare na konzultacije.
[QUOTE=jojo;2238552]SISSY upravo tako sam i ja razmišljala..nek imam papu i briseve,a ako mu hormoni budu trebali i bude mi ih tražio lako ću ih izvaditi. Mi smo kod njega dogovorili termin kad je on dežuran..to je utorak,a on je četvrtkom dežuran u ambulanti i mislim da mu je tada jaaakkooo velika gužva..a mislim i nadam se da ovako kad je dežuran na humanoj neće biti baš toliko gužve. Naručeni smo točno u 10h..budemo vidili..ugl jedva čekamo :-D
Sissy jesi ti kod njega?? Kroz šta ste prošli?? Tvoji dojmovi o njemu?
JOJO nadam se da će ti ureoplazma biti ok..vi ste naručeni dan poslije nas na konzultacije..želim puno sreće i vama i svima drugima :heart:
Želja ja sam ti kod njega od 2010g. Čim sam došla odma je dogovorio hsg, bila jednu noć u bolnici i pokazao je neprohodan jajovod (u kbc je hsg malo traumatično iskustvo jer kad ti u novom rodilištu koje je glanc novo namontiraju kateter i šibnu inekciju (to mi je radio on i bio je nježan) onda te vozaju do radiologije onako u kolica kroz tunele i hodnike :ups:a da nepričam da sam sve zvijezde izbrojala dok je snimala) posli toga me zapisao za laparoskopiju a to je prošlo super, od njega sam u bolnici imala tretman fenomenalan,dolazio se javit čim bi došao u bolnicu i kad bi odlazio a za vikend je zvao da se raspita kako sam. Pročakulao samnom prije nego su me uspavali a posli zahvata čekao kraj kreveta da se probudim,super čovjek. Onda nakon dva mjeseca smo krenili u postupke a dotad sam već bila skužila kako to tamo funkcionira. Doktor za 5
Pozdrav cure!evo i ja sam u stanju čekanja u utorak sam imala transfer!!!!!!!ima li tko iskustva sa zamrznutim embrićima?
Željkice ja sam imala transfer zamrznutih u Ljubljani, nažalost nije uspjelo, ali znam puno cura kojima je :-)
Želim ti da i ti budeš jedna od njih, sretnooooooo! Jesi radila u Cito?
Da u Cita!hvala na lijepim željama!!!!!!!!!!!!malo si me utješila nekako sam sumnjičava sa samrznuti jer su šanse manje........a vidjet ćemo za 10-tak dana!
pozdrav cureke, evo da se i ja priključim radim prvu insemenaciju u citu, veoma sam uzbuđena, kakve su šanse šta vi mislite, hsg urađen upotpunosti uredan....:)
Ajma dobrodosla i sto prije preselila na pdf Trudnoca!
Statisticki, uspjesnost inseminacije je oko 10 % po ciklusu.
Ja vam zelim 100 % uspjesnost i jedan mali smotuljak na lito!
dobrodošla,i ja sam tu nova!ja sam isto bila u cita prije 3 dana radila transfer pa sam sad na čekanju........jesi počela sa terapijama?
Hvala ti na informacijama..odmah mi je lakše. Ja sam radila HSG prije godinu i pol dana pa me baš zanima šta će on odlučit za dalje. Čitala sam puno priča o tome da je HSG bio uredan,a onda bi se naknadno laparoskopijom utvrdilo da ipak postoje neke smetnje,začepljenja i priraslice..tako da se ja uopće ne bi bunila da me na laparoskopiju pošalje. Želim krenut u sve to :-)
Željkice želim ti svu sreću i veelikuu betuu za 10ak dana :heart:
ajma i tebi također želim svu sreću svijeta sa inseminacijom. Ja sam isto radila HSG koji je bio potpuno u redu i napravila 6 inseminacija i ništa..izmučih se i psihički i fizički od tih inseminaciija zato tebi želim od srca da ti ova inseminacija uspije i da nam postaneš trudnica :klap:
zeljo di si ti radila inseminacije, u cita ili??
Jeli netko možda ima iskustva sa TESE u Cito?
a koliko sam svatila 16.10. si naručena u budimira?
Jesam..16.10. sam naručena.
A pogledaj (te) sad moje situacije:
Inače su mi ciklusi od 26-28 dana..s tim da su mi ovo ljeto bili od 22-24 dana. Od kada imam mjesečnicu samo sam jedan put dobila na 29-ti dan..to mi je bio najduži ciklus.
Danas mi je 30-ti dan ciklusa..dobila nisam (još).
Ima već 4-5 dana nosam uložak jer mislim da ću svaki čas dobit..imam bijelo pranje dobrih tjedan dana. Zadnja 4 dana sam imala grčeve i bolove u dojnjem dijelu stomaka..oni su sad prestali,ali me dojnji dio leđa boli za poludit :evil:
Ne znam šta da mislim..tako sam napeta..nadam se najboljem,a opet strah me razočarenja...aajjmmeee baašš se nekako bezveze osjećam :-(
Testic, testic, testic :klap:
Maco strah me napraviti test :no:
Moj muž veli kao nema veze,šta god bude,nećemo se nadat previše..imamo zakazan termin kod doktora i tako..ali je isto jutros u 9 sati zva sa posla da pita boli li me išta,jesam li dobila i tako..al pravi se ravnodušan :lol:
Strah me..joooojjjjjjj...pomozite...imam u ormaru jedan test..aaliiii.... :-o