Hvala draga, mozda cemo skupa, i ja sam u postupku u 10. mj.
Procedura je jednostavna-dodjes na salter, sestra pita jesi prvi put, provjeri jel imas sve "papire", pricekas da te dr. zovne (kod dr. Streleca sam), on ti onda sve objasni, sta ne kuzis pitas (ja sam si unaprijed "pripremila" 100 pitanja u glavi ali na kraju mi je sve tak fino objasnio da nisam imala sta pitati)... Napisao mi je terapiju, popunio papire i natrag na salter; tamo ti sestra objasni gdje ides po lijekove (odmah desno pa "na pult"), tamo je bila sestra Irena, ona opet ispuni (koliko si visoka, teska, jesi imala kakve operacije, hoces se sama pikati ili dolaziti u 17h svaki dan), dodje druga sestra koja ti da lijekove i "plan pikanja"; uzmes ih, potpises i - brisi kuci "na cekanje" :) Ja sam mislila da ce to biti bogznasta danas, jedva sam sinoc zaspala a kad ono -sve 5! Eto, nis strasno draga, budi bez ikakve brige, sad cekamo tvoj "izvjestaj"...
Mi s foruma bi trebale imati neki "znak raspoznavanja", danas nas je bilo vise tamo ali medju svim tim zenama kako bi se i "prepoznale"... :))