Uf, puknut ću, haha
Printable View
Uf, puknut ću, haha
za sve čekalice:-D:-D
drage naše čekalice beta,šaljem vam brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~za sve čekalice beta.cure držite se
Ajmeeeee Baaaaaaaab :-D :-D preeeeedivno!!!!
cestitam ti draga od srca!!!
Vibre svima za sve sto treba...
Ne tipkam bas, ne stignem od svojih haharica :-) al mislim na vas i svako malo skicnem
MPO nije nesto od cega se mozes tako lako odvojiti...
Evo da skuham i ja kavu:coffee:
Nema na listi ni jedna betočekalica za danas, al ima za sutra, možda ipak neko danas požuri, za njih i za sve na čekanju koječega~~~~~~~~~~~~~~~~~
mmmm,kako je dobra,i trudnice je mogu piti!!!:klap:
i ja se pridružujem i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima za šta god treba:love2:
Mare, hvala na kavi, ali ja sam ipak odabrala čajek :)
M@tt, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra iz petnih žila...
Mmmmm.... fina kava...
M@tt~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju betu!
Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uzv! Kad je uopće?
05.12. sam naručena
točno za tjedan dana :)
ako sam ja to dobro izračunala to će mi biti 6+0( jel se to tako piše)?
Da, da, tako se to piše.
M@TT za sutra:-D
Luna, jel maziš ti te svoje pahuljice???
Cure hvala vam svima. Nikako dočekati sutra.... Nadamo se da će biti troznamenkasta brojka....
M@tt, još samo malo...
i ß di definitivno trebala biti troznamenkasta...po meni preko 200 da možete malo odahnut.
M@tt, živčeke na hoziće. Čekanje bete je ništa naspram čekanja prvog uzv-a i svakog sljedećeg.
U ovom zadnjem postupku sam četiri puta vadila betu koja se nije pravilno duplala.
Joj potpisujem! :-) Misliš da ti je to čekanje najgore u životu, ali tek onda kreće: čekaš da vidiš ima li ploda u GV, pa da vidiš kako kuca srčeko, pa svaki sljedeći uzv jel sve ok, pa nuhalni nabor i kombinirani test, triple, već na što se ide... čekanje nam je sudbina
ja se još dvoumim dal da idem sutra izvadit još jednu ß ili da probam u miru čekat pregled?!?!?!
u Petrovoj su mi rekli da ne treba ponavljat. Danas sam napraila još jedan testić i crtica se još podebljala pa se potajno nadam da će sve biti ok.
budem vidla do sutra ujutro, kak će me okrenut...
Bab, pusti betu. ;-)
Bab znam da nakon svega nije lako opustiti se....ali ovaj forum ti salje tako dobre vibre da ovaj put jednostavno MORA biti dobro
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~(mada znam da ponekad slusamo samo svoje srce)
Ajme Lasta,
baš si draga:)
kak nam je nekada potrebno čuti neke lijepe i ohrabrujuće riječi pa da se barem mrvicu umirimo...
puno Ti hvala na tome:)
A i svima ostalima , naravno...sve vas ljubim :-*
puno vibrica od mene i Tene~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~
ove su posebno za tetu mare~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Ajme, ove ~~~~~~~~~~ koje nam Tena šalje ne mogu biti nego dobitne.
Hvala maloj Teni i njenoj mami Kiari :-*
M@tt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju betu, neka bude troznamenkasta!
Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uzv, i neka dalje sve bude školski!
Valina frendica, bravo za testić i ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!
svim sutrašnjim betalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromne beturine :-D!
svima puuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješne punkcije i transfere, troznamenkaste bete i sve ostalo za što vam treba.
i da ne zaboravim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Mare41!
Ovaj put test nije pokazao ni blagu drugu crticu.... :cry::cry:
Bojim se da neče biti ništa od sutrašnje bete i od našeg prvog ivf-a. :-(
M@tt :-(
U utorak sma bila na transferu a jučer i danas imam grčeve, lagano me boli glava jel to znači da dolaze stvarčice? ili me hvata već paranoja od svega
M@tt, i meni je test bio negativan, a beta pozitivna... ali, ako se ovo i pokaze biokemijskom trudnocom, mozda bi kao idiopate trebali napraviti neke dodatne pretrage prije sljedeceg postupka... ne znam sto ste radili... pogledajte malo topic o imunologiji i trombofiliji, a i ne znam da li ti je draga cekirala stitnjacu (znam da dr.L ne pridaje previse vaznosti tome, ali TSH bi trebao biti do 2 (mada moze biti i oko 3 ako je sve ostalo ok), fT4 iznad 15, a antitijela negativna).
nadam se da vam nista od toga nece trebati!!! sretno!!!
svima puno vibrica!!!!!
M@tt zao mi je...saljem ~~~~ za sretan ishod koji cete docekati prije ili kasnije! Mozda beta iznenadi...
Bab draga sad bi bilo najbolje prespavat vrijeme do 1. Uz, jel da? Nek ti vrijeme prodje sto brze i ~~~ da sve ostane super!
Mare41 ~~~~~~
Kad je beta još relativno niska, ima veze kad se radio testić. Puno se nadam za sutrašnju lijepu brojkicu i šaljem puno ~~~~~
Nije radila ništa, baš je neki dan spomenula da će iči kontrolirat štitnjaču sad ako ne uspije. A o imunologiji i trombofiliji ne znam ništa, tako da se moram baciti na čitanje onda. Ali zašto dr. L. ne pridaje previše važnosti tome?
hvala ti, i hvala svima, sutra čemo znati konačno na čemu smo...
Kako to Mia LIly da ti test nije pokazao na toliku betu? Stvarno čudno
Meni je recimo smetao taj FT4 a ne TSH koji je bio u granicama oko 3,5, od kad sam dovela štitnjaču u red puno bolje reagiram na stimulaciju dal će mi pomoći da ostanem trudna ne znam no saznat ću uskoro
Moja agonija se nastavlja... Beta 20 dpo=294.4. Nije se pravilno poduplala :-(
Dr kaže ne još plakati, nego ponoviti za dva dana i utješiti se time da je pravilno (minimalno, optimalno, što ja znam) računanje porasta bete u 48 sati x 1.8, a ne x 2, po čemu ispada da je beta taman tu, ali kako da me to utješi!?