mono111 prvotno napisa
Biska i cure,
Mozda ovo nije pitanje za ovu temu, ali samo bi htjela jednu info.
Vidim da pisete o Estrofemu pa da se nadovezem.
Naime, M nakon kiretaze nisam dobila vec vise od 80 dana. Endometrij radi tih silnih kiretaza ( 4 kiretaze, 3 spontana ) mi je jako bio tanak, jedva sam u zadnjoj T u vrijeme O dosla do debljine 7,7 mm sa ciklom i ananasom. I sad moja dokt.pokusava meni zadebljati endo prije iduce T, znaci prirodno cemo opet probati ali sa stimulacijom Gonadotropinima. I ja vec mislim ovo je 4 tjedan uzimam Estrofem i ovakvo je stanje debljine endometrija.
Prvi tjedan je endo bio 6 mm, pa nakon tjedan dana 2 mm, pa nakon tjedan dana 6 mm, i sad vec dva tjedna stoji 6,3 mm i nije se vise zadebljao, a pijem Estrofem dva puta po jednu tabletu. I u petak je dokt.rekla da jeje on izgledom sad trolinijski i da sad puno bolje izgleda ali on je i dalje pretanak??? Samo 6 mm!!!
I ona valjda zeli da se on dobro zadeblja i onda krecemo sa stimulacijom kao sto sam vec napisala. I kad sam je pitala da li ce meni endo ostati takav, rekla je da vjeruje da da, ali ja ne vjerujem.
Zasto ga ja i dalje pijem ako se on jednostavno ne zadebljava i nije li da kad dobijem M da ce se on opet oljustiti i vratiti na tih bijednih par mm??
Da li je premala doza pa mi se zato ne podebljava, ali zasto mi se onda onih prvih tj.drugi tjedan od uzimala sa 2 mm dosao na 6 mm??
Dajte mi molim vas neki savjet!
Koliko se vama zadebljao endo sa Estrofemom? Da li ste ga pili i prije O, tj.poceli kombinirati sa stimulacijom na pocetku ciklusa?