Da baš je dirljivo kako su tako mala i potpuno ovisna bića - hrabra, borci mamini i tatini.
I mene je sad vaša priča rastužila, ali zbog radosti.
Samo naprijed zajedno u beskrajnoj ljubavi i sve bu u redu ❤
Printable View
Da baš je dirljivo kako su tako mala i potpuno ovisna bića - hrabra, borci mamini i tatini.
I mene je sad vaša priča rastužila, ali zbog radosti.
Samo naprijed zajedno u beskrajnoj ljubavi i sve bu u redu ❤
zenii i narancica - mora biti sve dobro, borci su oni od prve sekunde. Još će oni biti primjer dobrog zdravlja nakon to prebrode ove početne teškoće.
Nove cure, dobro došle-
Mi smo od petka doma, lijepo napreduje malac, nije ni puno izgubio u bolnici, samo 90 g, sada već imam dojam da je i to nadoknadio i prešišao porođajnu. Znati ćemo kada slijedeći puta dođe patronažna vidjeti kako napreduje pupak za par dana. Danas je bila zadovoljna kako izgleda i da je miran i zadovoljan.
Ubacila sam priču tamo negdje.
Zenii i narančice, mislim na vas i na vaše male borce i želim vam da čim prije ozdrave i dođu kući
Zibba, uživajte :-)
Cure,jel koja pije Aspirin 100?Do kada se on pije?
Ja ga pijem od punkcije ali nista dr nije rekao do kada se smije piti.
Svakako cu pitatdr na sljedecoj kontroli....
Pije ti ga cura s ovog foruma.. mono!
Sigurna sam da ce ti se javiti detaljnije jer se bas dosta bila o tome raspitivala.. ali dok ti ona ne odgovori, ja ti mogu svoje iskustvo prenijeti. Ja sam ga pila prvih mjesec dana trudnoce dok nisam presla na heparin. Ali mi je moj privatni dr rekao da se smije i cijelu trudnocu. U svakom slucaju, javiti ce ti se Mono sigurno.
Snelly,
Ja ga pijem - Andol, uz Clexane. Cak mozda prvi trimestar ces ga piti ! Ako si ga dobila radi bolje prokrvljenosti ! Ja ga planiram uzimati do cca 30 tt.
Hvala na odgovorima :-)
Ja sam sad 22+4.tt.
Znaci moze se pit cjelu trudnocu?
Ali kad treba prestat zbog poroda,nekako mi se cini posto razrijeduje krv da ne bi doslo do prevelikog krvarenja?
Meni se čini da je jedna trudnica koju znam negdje oko 34-35tt prestajala s tabletama
Mislim da se uzima najkasnije do 35 tjedna, jer se ne smije uzimati u zadnjem trimestru...ne radi poroda. Ali prekidaju negdje oko 30 - 32 tjedna, kako kod kojeg doktora !
Sretnoo
Kako se osjećate ovih dana? Ne znam je li do promjene vremena ili čega, ali ne mogu doć do daha. Jučer mi je bilo koma, cijeli dan sam zijevala pokušavajući udahnuti.
Ja sam se prije sat vremena skoro srusila u ljekarni. Cekala sam 5+min u redu i samo mi se kreno crniti pred ocima pa sam pobjegla van na klupicu
I meni tesko danas, bole ledja kao da sam se zalezala i probava luduje. Sreca pa sam doma, pod dekicom pred tvom.
Danas u mi javili iz laboratorija da nifty nije uspio i da ponovno dodem vaditi krv. Bas sam sada ljuta i zabrinuta ,a nadala sam se nalazima uskoro. Sjećam se da je netko tu pisao da mu se to dogodilo ali ne mogu naci . zanima me da li je uspjelo drugi put i zasto se to dogodilo. Navodno nema veze sa rezultatima testa.
Ajme Eci, mogu misliti
Ja sam imala pola sata razgovor sa zenom iz Nifty Hrvatska, telefonski. I puno mi razjasnila
Nema to veze s nalazima, nego ocito nije imalo dovoljno bebinog dnk. Jer oni moraju odreden broj puta provesti test da imaju tocnost, strucno mi pojasnila
Mozes na fejsu potraziti Nifty Hrvatska i javiti im se porukom (tak sam ja), sve ce ti pojasniti
Zvala sam i ja sada tu ženu i sve mi je objasnila. Idem sada ponovo vaditi krv. Koliko si ti čekala na Rezultate? Da li su drugi puta bili brzi?
Ja nisam trebala 2 puta vaditi, nego im uspjelo iz drugog uzorka krvi od prvog vađenja. Na kraju sam čekala od 20.06. do 07.07.
Aish..tako mi je drago da si ovo napisala..znaci isla sam s muzem u nabavku i srusila se skoro..i od tada ne mogu k sebi doci, sve mi je crno.. sad kad vidim da nisam jedina, lakse mi je. Jos mi i je i frendica koja je trudna rekla da joj je lose malo prije. Morala sam cak i briseve zakazane za danas otkazati jer nisam u stanju voziti. A bas mi se cinilo da bi danas trebalo biti lakse zbog temperature koja je niza vani.
Moguće da nas sredio pad tlaka vani, i onda nama pao tlak i evo problema
Mene plus sve to boli grlo...ne znam jel od klime ili od ledene kave s puno leda jučer. Mah, nije mi dan :)
Vladaju viroze nažalost, moje su obje cure šmrkljave, ali jako. Boli ih grlo, puno sekreta, starija je laringitično kašljala prvu noć. Evo tjedan dana se sve vuče, ali nisu imale temperaturu, bar nešto. Ja nisam pokupila, ali oko mene se svi žale. Mene očito tlak više zeza, a možda sam i anemična.
Eci, sretno, da rezulatati dođu ekspresno
A moj malac je od ponedjeljka kod bake i djeda s tatom, ja sam solo. Pa mi čudno kako me baš sad uhvatilo
Ja se cak dobro osjecam od kad je zahladilo. Jedino me brine kaj vec 2 dana ne osjetim bebu (inace je osjetim onak slabo ako lupka dok lezim) ali sada nista. Izludit cu dok se ne javi opet :/
Danas sam kupila rucnik za kupanje za bebu i odmah sam bolje volje :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja osnetim udarac svakih par dana. Jedva cekam cesce
Ja jedva cekam da izade ;) Organe mi rastura..mozda i heparin ima veze s tim
Ali vrci s obzirom da si ju osjetila rano kao i ja, mislim da ti se ista sudbina puse :) haha!
aishwarya 22.9.2017 / (Ž)
lasica1234 01.10.2017 / (Ž)
snelly85 24.11.2017 / (Ž)
glow 24.11.2017 / (Ž)
Ovan 15.12.2017 / ()
bubekica 17.12.2017 / (M)
JUHU 20.12.2017 / (Ž)
minic 30.12.2017 / ()
MonaLi 31.12.2017 / (M)
Vrci 4.1.2018 / (Ž)
željkica 10.1.2018 / (M)
Eci 31.1.2018 / ()
Ajmeeee ja 3.na listi :-o
A vrijeme mi je u pocetku bas sporo prolazilo :lol:
Hehe! Snelly, a ja druga.. ne mogu vjerovati!!! Vrci :) predobro! Haha! Proslaviti cete i za mene ;)
Ne mogu vjerovati da nema niti jedna bebica za 8.mj
I mene je sad strefio tajming - da je treći termin po redu moj kao i za Snelly. Nevjerovatno mi je :)
Pa nedavno sam Boga molila za pozitivnu betu... A sad se bejbi bućkalica već boksa u trbuhu ❤.
Glow,bas tako,kao da sam jucer vadila betu ❤
Jucer sam odustala od odlaska u grad jer sam se zapuhala po 20 stepenica. Lijepo da to sad mogu pripisati vrućini, bojala sam se da je do datuma proizvodnje.
Mozete me dodati na listu pri sljedećoj objavi, 17.11. (Snelly, sorry, preskocit cu te - bar na papiru :))
Cure jel normalno da me bradavice ubijaju?! 19tt a bradavice su konstantno vruće i ubijaju na dodir... :(
(p.s. možete i mene dodati na listu u idućoj turi- 25.12.)
Evo možete i mene na listu dodati 30.01.2018.
Prvo tromjesečje je napokon iza nas, još uvijek nisam svijesna
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Cure super da ste na listi, sad ce te mene malo pogurati nize opet :)
Koliko se veselim terminu toliko me i strah.
Sent from my iPhone using Tapatalk
aishwarya 22.9.2017 / (Ž)
lasica1234 01.10.2017 / (Ž)
Argente 17.11. 2017./ ()
snelly85 24.11.2017 / (Ž)
glow 24.11.2017 / (Ž)
Ovan 15.12.2017 / ()
bubekica 17.12.2017 / (M)
JUHU 20.12.2017 / (Ž)
ivancica_001 25.12.2017. / ()
minic 30.12.2017 / ()
MonaLi 31.12.2017 / (M)
Vrci 4.1.2018 / (Ž)
željkica 10.1.2018 / (M)
pak 30.1.2018. / ()
Eci 31.1.2018 / ()
Slobodno Argente, sretno! ☺
MonaLi i ja se tako veselim, ali malo me i frkica. No, neka nam to bude jedina briga!..
Vrci vidjela si da u 8. nemamo bebica, ali u prosincu nas čeka bebi bum!
Da, od polovice 11. se brzo čisti :)
Mene boli grlo i curi nos. Krivim malca, i njega boli grlo danas, a kihao je u mene prije par dana. Ajd barem nije vruće pa pijem čaj s medom :mrgreen: