Betu ponavljam sutra ! Danas je samo smedje prisutno, nema krvi svjeze.
Ja sam se bojala uzimati 3 puta dnevno po dva mg pa sam jednom dnevno, ali bas osjetim da je bolje nakon sto popijem i tih 2 mg....onda cu bar dva puta dnevno ! Hvalaaa
Printable View
Betu ponavljam sutra ! Danas je samo smedje prisutno, nema krvi svjeze.
Ja sam se bojala uzimati 3 puta dnevno po dva mg pa sam jednom dnevno, ali bas osjetim da je bolje nakon sto popijem i tih 2 mg....onda cu bar dva puta dnevno ! Hvalaaa
Nemoj bas previse normabela ako bas nije hitna hitna potreba. Znam da ih puno daju,al i dalje ja nisam bas za puno tableta pogotovo u prvom tromjesecju
Za otpustanje mislica moze i magnezij.....
Ja sam u 1.tromjesjecju svega 2x uzela Normabel od 2mg.
Doktori ga prepisuju ali ja isto mislim da nije pametno pretjerivat.
Meni se cini puno 3x2mg ali ako je dr tak rekao treba poslusat.
Ok cure !
Uzimam i Mg od 375.
Tnx
Bilo je malo i smeđkasto, kao spotting prije m. Trajalo je 2-3 dana. Jel tebi stalo?
Cure, došao mi je rezultat niftyja. Imamo zdravu curicu!!!
Aaaa super Eci , čestitam na curki
Eci, cestitam :)
Eci čestitam :)
Eci bravo čestitam!
Čestitam na curicu Eci.
mono111 kada će rezultat bete?
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Evo i mene. Ipak sam napravila Nifty. Zdrava cura, termin 09.02.2018.
Mono, ja sam u prvoj t imala normalnu menstruaciju. Samo je kratko trajala, 4 umjesto 7 dana, pa sam napravila test i bio je pozitivan. U vrijeme slijedece M sam malo krvarila, isto crveno.
jutro svima! cestitke na curkama :zaljubljen:
moje dvije cure su se na pregledu prije dva dana "pretvorile" u jednu curu i jednog decka :lol: sad se samo mogu nadati da se i ova cura nece predomislit :-) danas smo 20+6
kako prezivljavate vrucine?
Jeeee! eci i martina cestitam! Mono svi cekamo tvoju betu i saljemo pozitivne vibrice :*
Ovan, i ti si vec toliko daleko, ajme! Ja jedva prezivljavam, al tjesim se da ce iduci tjedan mozda biti lakse.. :/
Jos jedna curka,čestitam martinaP :)
Ovan super,i za nas bi to bila idealna kombinacija,ali u biti je svejedno samo da su dobro i zdrava :)
Cure,
Beta je dns 349, prije dva dana je bila 110, tako da se dupla ona !
Sad kao i jucer mi je prisutan smedji iscjedak samo, tj.svijetlo smedji i manje ga je tj.nije stalno prisutan pa valjda prolazi !
Cestitam cure!!!
:*
Mono111,samo sto vise miruj i proci ce :-)
Cure,kako vi podnosite ove vrucine?
Da li se uopce krecete po vani u vremenu od 12-20h?
Ja svo to vrijeme provodim u kuci,ujturo prosecem psa i ne izlazim van do navecer.
Jednostavno mi je nemoguce izdrzat tu vrucinu :-(
mono, braaaavo!!! Sretno!
Snelly - Ja nisam izasla van vec 4 dana, doma sam pod klimom. Pa me jucer glava zabolila od klime, pa mi se vrat ukocio od lezanja, i tak! Tlak mi je jucer bio75/50. Mislim da cu se sutra ujutro rano ustati i prosetati malo... negdje oko 7 ujutro. Sva sam u bolovima i nemrem vise izdrzat ovo vrijeme!!!!
Mono -suuuuuper, sad smireno dalje :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni je danas uzas,a znam da noc ne bude dobra.
Najteze mi sto je malac hiperaktivan, i ne mogu samo odmarati kad je on doma. Ajd u vrticu je dio dana
MonaLi,ja se namjeravam sutra ustat jos ranije :-)
Nocas sam lose spavala i digla se u 4 30h,vani je bilo predivno,mozda 20 stupnjeva :-)
A kad sam krenula u 8h u setnju vec je bilo koma :-(
Hvala cure !!!
Snelly - joj i ja se budim po noci... a kad dragi ode na posao nekako se probudim svaki put i onda vise nikako nemrem spavati. Mislim da cu se kad zahladi preporoditi :) bas sam inace ok i tako mi je zao da sam zatvorena zbog vremena vani!!
I ja se probudim svaku noć i ne mogu zaspati. Vruće je za poluditi. Ujutro odemo na plazu i jedva dodem doma. Popodne ne izlazimo do 7. Već jedva čekam da odem u Zagreb.
Mono , Čestitam na beti! Biti ce sve super
Ja vec danima ne izlazim iz klimatiziranog, ili sam u uredu ili doma a klime se na gase. Nocu se probudim sto puta, sto zbog wc-a, sto zbog svega ostalog :gaah: svaki put pogledam koja je temperatura na balkonu i najniza je od ponoc do 6 ujutro, okruglih 30 c!
Drugi problem mi je sto vec sada kod lezanja na ledjima pa cak i sjedenja znam tesko disati. Sva sreca u uredu imam vrlo udoban kauc pa cesto prosetam do njega :-) Kad ce kisa!!??
U nedjelju :mrgreen: po onome što sam gledala
Pozdrav. Da li je netko imao slicnu situaciju.
Sa 19+2 mi je moj ginekolog utvrdio simetrican zastoj rasta (BPD 38.3 i FL 16.2) i manjak plodne vode (AFI 3).
Hitno otisla u Petrovu,da bi mi tamo rekli da je nesto bolja situacija (BPD 39.9, FL 23.1, TT 163g, AC 9.99cm, AFI 10),ali da i dalje smatraju zastoj od 2tj (kao da sam trudna 17+1).
U ponedeljak idem na amniocintezu,koju sam prije odbila jer je nuhalni nabor bio dobar.
Strah me rezultata amniocinteze,što ako mi kažu rezultate 50-50,pa opet ne budem ništa znala,a vidjela sam da se i takve stvari dogadaju. Koliko se uopce u Petrovoj ceka na rezultate?
Pozdrav svima,htjela bi vam se pridruziti,u 8 sam tjednu trudnoce tocnije 7+5 danas..imam pitanje za cure sa IR,uzimala sam siofor vise od 3 godine,sad kad sam zatrudnila (prirodno) moj mpo doktor mi je rekao da prestajem sa sioforom jer sta je imao napraviti je napravio..kakva su vasa iskustva,jeste uzimale/uzimate siofor u trudnoci?
Ja sam prestala nakon 9tt. Jako rijetko se uzima do kraja trudnoce, iako ima i takvih slucajeva. Ja znam za dva. Svima ostalima je ukinut prije.
I u prvoj trudnoci sam ga isto tako prestala
Hvala ti..dok sam pila siofor nisam kontrolirala secer u krvi trakicama,sada jesam ali sve je ok..malo pripazim na hranu i to je to. Znaci ja sam prestala vec u 6tt..
Meni je isto ukinut Siofor cim sam ostala trudna. Ja nisam imala IR ali jako povisen Androstendion. Doktor je rekao da nema smisla sada piti.
Sve cesce siofor ostavljaju i u trudnoci, do prije koju godinu nije bilo uobicajeno. Lijek je u trudnoci siguran.
Ja sam jedna od ta 2 slucaja koje vrci zna ;-)
Pijem 2x850.
Tiki amnio je analiza koja daje tocne rezultate. Nema nista u %. Jer se radi genetska analiza.